EKTOΣ ΕΥΡΩΛΙΓΚΑΣ ΑΦΗΣΑΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΛΟ! ΓΕΛΟΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΔΕΝ ΠΕΙΘΟΥΝ!


Το τμήμα πόλο που είναι το μόνο που λειτουργεί ορθολογικά ,έχει κάποιο σχεδιασμό και έχει κάνει μεταγραφές δυνατές και ουσίας ,μάθαμε σήμερα πως αυτοτέθηκε εκτός Ευρωλίγκας λόγω έλλειψης προπονήσεων .Και το παράδοξο είναι πως η δικαιολογία δεν έχει να κάνει με τα οικονομικά προβλήματα αλλά με τις ώρες προπονήσεων.

Και έχουμε να κάνουμε τις εξής ερωτήσεις :


1. Αν η ομάδα παίζει απο τον πρώτο προκριματικό γύρο ,ο οποίος ξεκινάει στις 2 Σεπτεμβρίου η ομάδα δεν μπορεί να προετοιμαστεί; Ένας μήνας υπάρχει ,δεν είναι αρκετός; Ή μήπως μικραίνουν οι διακοπές και γαμιέται το πρόγραμμα;

2. Και πείτε πως η προετοιμασία για αυτούς τους αγώνες ξεκινάει 1 εβδομάδα πριν ,με τις ομάδες θα παίξουμε ;Τόσο μεγαθήρια παίζουν στους πρώτους προκριματικούς που θα μας βουλιάξουν;

Προφανώς η δικαιολογία για αυτοαποκλεισμό μας απο την Ευρωλίγκα δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί σοβαρά και δείχνει δυστυχώς πως το θέμα αντιμετωπίστηκε πλήρως ερασιτεχνικά.

Κρίμα γιατί ήταν καλή ευκαιρία να τεστάρουμε τις δυνάμεις μας και να ακουστεί το όνομα του Παναθηναϊκού στο ευρωπαίκό πόλο.

ΥΣ: Γαύρος και Βουλιαγμένη θα πάρουν κανονικά μέρος στην Ευρωλίγκα.

Σχόλια