ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕΒΑΣΤΑ ...ΟΤΙ Ο ΒΑΡΔΗΣ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΚΑΙ Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΤΟΝ ΕΚΔΙΚΕΙΤΑΙ ,ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ Η ΜΠΑΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΒΟΗΘΑΝΕ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ!



Αναφέρομαι ΜΟΝΟ σε όσους βριζουν νεκρους και μαναδες…
Και τους ευχομαι να μην χρειαστει να ζητησουν την βοηθεια της Μ.Βαρδινογιαννη..
Καλα ρε τσογλανια του ελεους,ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΡΚΙΝΟΣ?ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΑΜΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΑΣ?
Θα σας αρεσε το
παιδακι σας να αργοσβηνει απο μια τετοια ασθενεια και να χρειαστειτε την Μ.Βαρδινογιάννη(ή οποιον αλλο μετοχο βοηθαει σε πραγματικα δυσκολες περιπτωσεις) ?
Τοσο ευκολα βριζετε νεκρους και γυναικες που πολεμανε(δεν εξεταζω το πως) για τα αρρωστα παιδακια ενω κάλλιστα θα μπορουσαν να καθονται ολη μερα και να το ξυνουν και να εχουν 5000 σαν εσας να τους κανουν αερα?
Τοσο ευκολα ευχοσαστε καρκινους και ριχνετε καταρες?
Δυστυχως αδελφια,καποτε η θυρα 13 αποτελείτο ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΑΡΧΙΔΑΤΟΥΣ ΜΑΓΚΕΣ..Μιλαμε για μαγκες που σπανια θα εβρισκες σε αλλες ομαδες..Μαγκες που τα εβαζαν με ολους και ολα αλλα ποτε δεν θα εκαναν πουστιες ή δεν θα λειτουργουσαν σαν ακεφαλα γαυρακια..
Πλεον και ΔΥΣΤΥΣΩΣ για ολους μας,εχουν παρεισφρήσει στις ταξεις της και ΖΩΑ που ουτε να τα φτυσεις δεν αξιζει..
Και στην τελικη στα @@ μου η Μαριαννα,ο Βαρδης και ολο τους το σοι ΑΛΛΑ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ,ΛΙΓΟΣ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ !! ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΨΥΧΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ..Εχουμε καρδια και ολοι μας εχουμε κοντινες περιπτωσεις με παιδακια που ταλαιπωρουνται απο αυτη την καταραμένη ασθενεια..
ΟΚ ειστε ζωα με (επιλεκτικη) ΜΝΗΜΗ αλλα τοσο στην ξεφτιλα πια?
Υ.Γ. Αναφερομαι μονο σε οσους βριζουν νεκρους και γυναικες (που ουτε καν εχουν σχεση με την ομαδα μας)
Υ.Γ.2 Φυσικα για αυτα δεν θα διαβασετε σε κανενα σαιτ ή μπλογκ…Οπως διαπιστωνω μετα λυπης μου ΟΛΟΙ οι ομοιδεατες ενδιαφερονται να κανουν τους δικηγορους οταν καποιος κακολογησει τον Φορεα ή τους  Βγενοπατερες..Και μετα μιλανε και για ‘χουντα’ στα ΜΜΕ οι αστειοι…

Σχόλια