ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΕΣ..


Επαναλαμβανόμενη σύμπτωση πάβει να είναι σύμπτωση δεν νομίζετε?

4 γκολ απο τους "ξυλοκόπους", 3 απο μια ομαδούλα που την κάναμε να πετάει, τι άλλο πρέπει να γίνει για να ξυπνήσουν... (ποιοί?) Να αλλάξουν τι? Που να αρχίσει το πρωτάθλημα, να δείτε εκεί πανηγύρια..

Δεν έχεις ποιον να κράξεις σε αυτήν την φάση. Διοίκηση δεν υπάρχει, τα ποσοστά τον μετόχων πλέον εκτός και αν είσαι ψαγμένος άγνωστα οπότε εγώ σε αντίθεση με τον Press θα την πω στα φλοράκια που κουβαλάνε σαν δύσμοιρα αυτήν την ιστορική φανέλα.

Τζόρβας, σπυρόπουλος, καντέ, βύντρα, κατσουράνης και σίγουρα ξεχνάω και άλλους ΔΡΟΜΟ... Δεν κάνετε ρε, είστε λίγοι. Η φυσική τους κατάσταση είναι χειρότερη απο άνθρωπο άσχετο με το σπορ που καπνίζει 3 πακέτα τσιγάρα. Πάθος 0, τσίπα 0.. Τραβάτε αλλού να κοροϊδέψετε κόσμο.

Θα ήθελα να μιλήσω αγωνιστικά, αλλα τι να πώ? Τυφλός να είσαι τα βλέπεις. Πρέσινγκ με τα μάτια και οι αντίπαλοι να αλλάζουν μπαλιές λες και βολτάρουνε στο πάρκο.. Passing game που δεν θα ζήλευε ούτε ομάδα ερασιτεχνικής κατηγορίας.

Το σημερινό είναι πολύ χοντρό και η ρεβάνς αμφιβάλλω οτι θα αλλάξει πολλά. Το ξέρω όσοι διαβάζετε θα λέτε οτι είμαι απαισιόδοξος, αλλά κάθε φορά λέω πιάσαμε πάτο και πάτο δεν βλέπω..

Ε και που είσαι πρόεδρε.. Στον επαναληπτικό τσάμπα την είσοδο μπας και έρθει κανεις να δει αυτήν την φαρσοκομωδία που παρουσιάζεται ως ομάδα.

Καληνύχτα σας..

Σχόλια