ΠΑΕΙ ΚΑΙ Ο ΜΑΝΤΖΑΡΗΣ!



Δυστυχώς οι τελευταίες «προβλέψεις» για την περίπτωση της μεταγραφής του Βαγγέλη Μάντζαρη βγήκαν αληθινές και πλέον ο Παναθηναϊκός «έχασε» μέσα από τα… χέρια του και τον 21χρονο γκαρντ.
Δεν πάνε πολλές μέρες που σας έλεγα ότι το
θέμα του Μάντζαρη έχει αρχίσει και καθυστερεί επικίνδυνα και πως ο ρόλος της παραμονής ή όχι του Μιλένκο Τέπιτς είναι άκρως καθοριστικός και δυστυχώς επιβεβαιώθηκα.
Μετά τον Λίνο Χρυσικόπουλο λοιπόν, τον οποίο ο Παναθηναϊκός είχε «σταμπάρει» εδώ και δύο χρόνια και μάλιστα είχε προσπαθήσει να τον αποκτήσει αλλά εξαιτίας των μεγάλων απαιτήσεων του Άρη, είχε προτιμήσει να περιμένει να μείνει ελεύθερος, «έχασε» και τον Βαγγέλη Μάντζαρη.
Είναι γεγονός πως από το ξεκίνημα του καλοκαιριού ο Παναθηναϊκός είχε εκδηλώσει το ενδιαφέρον του για τον 21χρονο πρώην γκαρντ του Περιστερίου και μάλιστα για αυτό και ο ίδιος παρόλο που είχε αρκετές προτάσεις, δεν «έκλεινε» κάπου. Όμως η καθυστέρηση στην πολυπόθητη αποδέσμευση του Τέπιτς έφερε την μεγάλη αναμονή για τον Μάντζαρη και τελικά και το «ναυάγιο».
Με την πρώτη συγκέντρωση του Παναθηναϊκού να είναι σε δύο μέρες, ε, δεν υπάρχουν πλέον και πολλά χρονικά περιθώρια και έτσι ο Μάντζαρης όπως αναμένεται να ανακοινωθεί και επίσημα ετοιμάζεται να πάρει τον δρόμο για την Ισπανία και την Μπιλμπάο.
Πιστεύω ότι και στις δύο περιπτώσεις και σε αυτή του Χρυσικόπουλου και σε αυτή του Μάντζαρη δηλαδή, ο Παναθηναϊκός «έχασε» και πως θα ήταν δύο παίκτες που θα μπορούσαν να προσφέρουν. Κατανοώ όμως απόλυτα το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός έχει «εγκλωβιστεί» εξαιτίας του Τέπιτς. Ο οποίος δείχνει να μην… «ξεκουνάει» με τίποτα.
Ο Μάντζαρης λοιπόν δεν θα ντυθεί στα πράσινα και πλέον πρέπει να περιμένουμε τον αντικαταστάτη του Φώτση και το τι θα γίνει με τον Τέπιτς αλλά και με τον Σερμαντίνι, ο οποίος επίσης δεν υπολογίζεται αλλά μάλλον δεν έχει σκοπό να φύγει.
Υ.Γ.: Κλείνοντας θα ήθελα να αναφερθώ και στο «κόψιμο» του Ίαν Βουγιούκα από την τελική 12άδα της Εθνικής ομάδας. Η αλήθεια είναι πως ο 25χρονος σέντερ αλλά και ο Πατ Καλάθης δεν πραγματοποίησαν τις καλύτερες εμφανίσεις τους όμως είναι ξεκάθαρο πως δεν είναι αυτή η πραγματική εικόνα τους. Τόσο ο Βουγιούκας όσο και ο Καλάθης είναι σίγουρο πως στην φετινή σεζόν θα είναι καλύτεροι από την περσινή. Άλλωστε με «δάσκαλο» τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς δεν μπορεί να συμβεί διαφορετικά.
Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα

Σχόλια