ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΑΣΙΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΑ ΦΕΡΕΓΓΥΑ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΕ Δ.ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΕ;


Διάβασα χθες απο το site του Δ.Γιαννακόπουλου (ευτυχώς που έχει ανοίξει και ..10 sites και μαθαίνουμε απο πρώτο χέρι τι παίζει στην ΚΑΕ) πως ετοιμάζεται ο ίδιος να βάλει την ΚΑΕ στο χρηματιστήριο της Ασίας. Η συγκεκριμένη είδηση αναμφίβολα απο μόνη της προκαλεί ντόρο και μεγάλη συζήτηση ,καθώς κάτι τέτοιο δεν έχει ξαναγίνει στον ελληνικό αθλητισμό και θα είναι σίγουρα κάτι το μοναδικό. Όμως η εν λόγω είδηση έχει δύο μεταφράσεις .Την καλή και την άσχημη ..

Η καλή ποια είναι; Μα προφανώς ότι η
ΚΑΕ θα εισαχθεί σε ένα απο τα μεγαλύτερα χρηματιστήρια του κόσμου ,θα τραβήξει τα βλέμματα μεγάλων επενδυτικών εταιριών που αγνοούν την ύπαρξη του ευρωπαϊκού μπάσκετ και η ΚΑΕ θα αναρριχηθεί και θα παίζει σε πολύ υψηλά ταμπλό. Επίσης ,αν όλα πάνε κατ ευχήν και ανάλογα με το ποσοστό των μετοχών που θα είναι διαθέσιμο στην αγορά του χρηματιστηρίου ,θα υπάρχει πάντα ένα "σίγουρο" ρευστό στα ταμεία της ΚΑΕ.

Τώρα όμως πάμε και στην αντίπερα όχθη και να εξηγήσω ,γιατί αυτή η είδηση μου προκαλεί ιδιαίτερη εντύπωση. Μα για τον προφανή λόγο πως ο Δ.Γιαννακόπουλος για ακόμη μια φορά αναιρεί τις δηλώσεις του ,με τις πράξεις του. Πριν 2 μήνες μονολογούσε πως ψάχνει αγοραστή για την ΚΑΕ και πως θα την παραχωρήσει ΜΟΝΟ εάν βρεθεί ο κατάλληλος άνθρωπος που θα εγγυάται μελλοντικές επιτυχίες και θα κρατήσει την ομάδα σε αυτό το υψηλό επίπεδο που βρίσκεται χρόνια τώρα. Και εδώ έρχεται η απορία ..

Με το να εισάγεις την ΚΑΕ στο χρηματιστήριο δεν είναι σαν να την δίνεις σε κάποιο αγοραστή; Και μάλιστα άγνωστο αγοραστή που δεν θα επιλεχτεί με τα κριτήρια που θα βάλεις εσύ ...όλα αυτά βέβαια στην περίπτωση που βάλεις ένα ποσοστό που θα αγγίζει το πλειοψηφικό πακέτο της ΚΑΕ. Γιατί μέσα σε 1 ώρα ,αν κάποιου Γιαπωνέζου του την βαρέσει ,μπορεί να αγοράσει και να αποκτήσει θέση και λόγο μέσα στις αποφάσεις της ΚΑΕ και να είναι μέσα στους κύριους μετόχους της! Ο Γιαπονέζος τότε θα είναι η λύση που έψαχνες;;

ΥΣ: Προφανώς αυτή η κίνηση είναι πρωτοβουλία του Δ.Γιαννακόπουλου .Πριν 5 χρόνια νομίζω ,θυμάμαι είχε τινάξει την μπάνκα στον αέρα και είχε βγάλει 300 μύρια ευρώ τρελαίνοντας τους πάντες.

ΥΣ2: Πάντως οι κωλοτούμπες του Δ.Γιαννακόπουλου είναι μοναδικές ..

ΥΣ3: Άντε απο αύριο θα αυτοκαμαρώνεται μεσω της φυλλάδας του και των sites του ..άλλη τρέλα κι αυτή!

ΥΣ4: ΥΠΟ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ η συγκεκριμένη κίνηση αν θέλουμε να δούμε το θέμα πιο κυνικά ,είναι πολύ ρεαλιστική και ίσως μπορεί να αποβεί και κερδοφόρα. Σίγουρα είναι κάτι το διαφορετικό ,που μπορεί να βάλει την ΚΑΕ σε άλλα επίπεδα ,αλλά με την ίδια ευκολία μπορεί να την καταστρέψει αν πέσει θύμα κερδοσκοπικών παιχνιδιών ..και στο χρηματιστήριο δεν παίζουν μπάλα κάποιοι άρρωστοι με το τριφύλλι .


ΑΙΡΕΤΙΚΑ

Σχόλια