ΓΙΑ ΝΑ ΕΦΥΓΕ ΚΑΙ Ο ΛΑΠΠΑΣ ,ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΔΙΑΛΥΣΗ..


Υπέγραψε στον Φοίνικα Σύρου ύστερα απο πολλά χρόνια παρουσίας του στην ομάδα .Όσο για την προσφορά του στην ομάδα ,χωρίς να θέλουμε να γινόμαστε κακοί ,μετά απο κάποια φάση ήταν μηδαμινή.

Η ουσία είναι ότι έφυγε ένας παίκτης που είχε μπει στην ίδια μοίρα με τους Πανταλέων και Ψάρρα ,δηλαδή ...και κανείς να μην έμενε στο τμήμα αυτοί οι 3 θα παρέμεναν .Οπότε μόνο και μόνο η φυγή του υποδηλώνει πολλά για την κατάσταση που επικρατεί στο συγκεκριμένο τμήμα..

Σχόλια

  1. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΦΕΡΑΝΕ ΤΟ ΒΟΛΕΥ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΝΑΙ ΞΕΦΤΗΛΗΣΜΕΝΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ,ΑΝΑΝΔΡΗ ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΤΑ ΦΟΡΑΝΕ ΓΙΑ ΔΗΘΕΝ,ΚΟΤΕΣ ΛΥΡΑΤΕΣ,ΠΟΥ Η ΨΥΧΗ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΒΟΥΤΙΓΜΑΝΗ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΚΑΤΑ.ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΤΟΜΑΡΙΑ.ΑΠΟ ΤΟ ΞΥΛΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΑΤΕ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΙΝΕΤΕ ΑΝΑΠΗΡΗ ΕΦ ΟΡΟΥ ΖΩΗΣ ΞΕΦΤΗΛΗΣΜΕΝΑ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ.ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΑΝΑΝΔΡΗ.ΣΤΟΝ ΚΕΑΔΑ ΡΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. «Σ Υ Γ Κ Ε Ν Τ Ρ Ω Σ Η για την ελευθερια του Π Α Ν Α Θ Η Ν Α Ι Κ Ο Υ ΜΑΣ. Τοποθεσία: στα κεντρικα γραφεια του ομιλου Βαρδινογιαννη. Ώρα: Τ ε τ ά ρ τ η, 7 Σ ε π τ ε μ β ρ ί ο υ 2011 1:00 π.μ. Ο Π Α Ν Α Θ Η Ν Α Ι Κ Ο Σ ΜΑΣ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ!!!ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ!!!».

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου