ANAKOINΩΣΗ WEST BLOCK 13 ,ΚΑΤΑ ΤΖΙΓΓΕΡ!



Η μιζέρια που περιστρέφετε την συγκεκριμένη περίοδο γύρω από το ποδοσφαιρικό τμήμα του συλλόγου μας δεν αρμόζει  στο μεγαλείο του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ!
Ο κόσμος βρίσκετε σε απόγνωση ,προσπαθεί να καταλάβει την αιτία αυτής της παρακμής και ψάχνει εναγωνίως να βρει τον τρόπο απεγκλωβισμού από αυτό το αδιέξοδο.
Εμείς θα προσπαθήσουμε μέσα από αυτό το κείμενο να αναλύσουμε την στάση του μεγαλομετόχου και ο οποίος για εμάς είναι ο κύριος υπεύθυνος.


Ο ΤΖΙΓΓΕΡ  ΩΣ ΕΓΓΥΗΤΡΙΑ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ

Ο μεγαλομέτοχος σε κάθε του ανακοίνωση τόνιζε πως η οικογένεια του παραμένει με το ποσοστό που κατέχει ως εγγυητής της βιωσιμότητας και σταθερότητας του συλλόγου. Θα θέλαμε να ξέραμε τι εγγυάται και με ποιο τρόπο το κάνει αυτό ακριβώς?  Ξεπουλώντας τους πάντες? Πουλώντας τον Cisse έναν παίχτη που παρόμοιο του είχαμε να δούμε από την εποχή του Βαζέχα? Πουλώντας τον βασικό τερματοφύλακα μία ημέρα πριν το παιχνίδι με την Maccabi?  Όταν αυτή την στιγμή η ομάδα είναι ακυβέρνητο καράβι και η μόνη εγγύηση στον ορίζοντα είναι η πορεία προς την απαξίωση και την μιζέρια!
Ο ΤΖΙΓΓΕΡ ΩΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗΣ ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
Εδώ και πολλά χρόνια ο μεγαλομέτοχος παραμένει απαθής και άβουλος στο θέατρο του παραλόγου που είμαστε θεατές εδώ και χρόνια και χωρίς εκείνος να δείχνει την παραμικρή θέληση να υπερασπιστεί τον σύλλογο στον πόλεμο που δέχεται από ανθρώπους πολύ μικρότερου βελινικούς από τον ίδιο και από τον σύλλογο μας. Το συγκεκριμένο γεγονός μας δείχνει πως δεν τον ενδιέφερε να το πράξει ενώ ξέρουμε και ξέρει πως μπορούσε.
Ο ΤΖΙΓΓΕΡ ΩΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΣ
Την εποχή που ξεκίνησε η πολυμετοχικότητα μπήκαν στον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ μεγάλοι οικονομικοί παράγοντες της ελληνικής κοινωνίας, εκείνος με την συμπεριφορά του ως μεγαλομέτοχος δεν προσπάθησε να εκμεταλλευτεί το συγκεκριμένο γεγονός προς όφελος της ομάδας, αντίθετα τους πολέμησε με κάθε δυνατό μέσον ,κατάφερε να τους αποκρίνει και να μην υπάρχει αυτήν την στιγμή κανένας υπό το συγκεκριμένο καθεστώς να συνεργαστεί και να βοηθήσει τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ.
Ο ΤΖΙΓΓΕΡ ΚΑΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ
Δεν μπορούμε να διανοηθούμε το μεγαλύτερο πρόβλημα του συλλόγου τις τελευταίες δεκαετίες, δηλαδή η κατασκευή του γηπέδου του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ να μην μπορεί να λυθεί από μια εκ των μεγαλύτερων και δυνατότερων οικογενειών στην Ελλάδα, την οικογένεια του μεγαλομετόχου. Αυτό σε ακόμα μια περίπτωση μας δείχνει ότι δεν υπάρχει η απαραίτητη θέληση και όραμα. Διαφορετικά κανείς δεν θα μπορούσε να σταθεί εμπόδιο στην κατασκευή του γηπέδου. Θα θέλαμε να δούμε την αντίδραση του σε ανάλογη περίπτωση που κάποιοι θα έμπαιναν εμπόδιο σε μια κατασκευή διυλιστηρίων και θα έθιγαν τα συμφέροντα των πετρελαίων του.
Ο ΤΖΙΓΓΕΡ ΩΣ ΠΩΛΗΤΗΣ
Σε οποιαδήποτε άλλη εταιρεία (όπως το βλέπει εκείνος) είχε στην κατοχή του, η οποία αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα και θα ήθελε να απεμπλακεί θα έκανε τις απαραίτητες ενέργειες να βρεθεί αγοραστής και δεν θα άφηνε την εταιρεία στην πορεία της απαξίωσης περιμένοντας να έρθει από μόνος του κάποιος να ενδιαφερθεί την σώσει.
Ο ΤΖΙΓΓΕΡ ΩΣ ΟΠΑΔΟΣ
Παρακαλείτε οποιοσδήποτε έχει στην κατοχή του υλικό που να δείχνει τον επί τόσα χρόνια μεγαλομέτοχο να πανηγυρίζει έστω και μια επιτυχία της ομάδας μας.
Θα θέλαμε επίσης να υπενθυμίσουμε την φυγή του στο 85ο λεπτό του εντός έδρας ματς με τον Ηρακλή που επικυρώθηκε η κατάκτηση του πρωταθλήματος της ομάδας μας μετά το 2004 για να μην πέσει σε κίνηση κατά την έξοδο του από το στάδιο.
Η μόνη λύση κατά την γνώμη μας για ουσιαστική έξοδο από αυτή την μιζέρια  και για να ξαναδούμε τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ ΜΑΣ τεράστιο όπως επιβάλετε είναι η οριστική απομάκρυνση της οικογένειας από τον σύλλογο ο οποίος είναι από τα σημαντικότερα κομμάτια της ζωής μας και ο τρόπος ζωής μας!
ΥΓ1:ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ
ΥΓ2:ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΩΤΗΡΕΣ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ. ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΦΤΑΙΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ!
ΥΓ3:ΠΑΙΖΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΜΑΣ…ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ    ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ!
ΥΓ4:Σ’ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΔΕΝ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ,Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΟΥ…ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΕΙΤΕ!
WEST BLOCK GATE 13

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου