ΨΕΜΜΑΤΑΑΑΑΑ ..ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙ ΑΛΛΟ ΘΕΤΙΚΟ ...ΘΕΤΙΚΟ ΝΟ6 ΛΟΙΠΟΝ: Η ΠΑΕ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ ΤΟΥ CHAMPIONS LEAGUE!

KONTA ΣΤΑ 4 ΜΥΡΙΑ ΧΑΘΗΚΑΝ ΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ,ΜΕΓΑΛΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ Μ.ΒΡΕΤΑΝΙΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΨΑΧΝΟΥΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΛΥΣΗ.

Αυτό πραγματικά το χαρήκαμε!

Σχόλια

  1. καλά να πάθουν, μιλάω για τους 20.000 μ@λ@κες που πήγαν στο γήπεδο. Έδωσαν τα ωραία τους λεφτά που πλέον δεν περισεύουν απο κανέναν, έχασαν 2 ώρες απο την ζωή τους, πήραν πίκρα και στεναχώρια και όλα αυτά για ποιο λόγο;;; για να στηρίξουν την ομάδα που αγαπούν;; για το πάθος τους;;; μα καλά, κοροιδευόμαστε;; παθιάζεσε και αγαπάς κάτι όταν αυτό σε ευχαριστεί. πόσες χαρές έχετε πάρει τα τελευταία 15 χρόνια απο τον παναθηναικό;; αυτό δεν είναι πάθος, είναι βίτσιο.πατε στο γήπεδο, να δείτε 11 κωλόπαιδα, να κλωτσάνε την μπάλα, και για κάθε κλωτσια να παίρνουν χιλιάρικα οταν εσεις ψάχνετε δανεικά να την βγάλετε μέχρι το τέλος του μήνα. Συνεχίστε να πηγαίνετε γήπεδο, να στηρίζετε το σαπιο σύστημα που επικρατεί. να στηρίζεται τους παράγοντες και όλα τα καθάρματα που τα κονομάνε απο την τσέπη σας. Οποιος έχει λεφτά δίνει στους δημοσιογράφους να γράφουν, στους μπαχαλάκηδες να τα σπάνε, στον καλόπουλο να βρίσκει οφσαιντ, στον αβρααμ που το είχε παίξει οβερ. Συνεχίστε να πηγαίνετε γήπεδο. Και αυτό βέβαια ισχύει για όλους τους φιλάθλους. Εδω δεν έχουμε λεφτα να φάμε και αντι να πάμε να σπάσουμε το κεφάλι του μ@λ@κα που μας κυβερνάει, σπαμε το κεφάλι του διαιτητή που τα πήρε για να δώσει ένα οφσαιντ.Είστε όλοι θύματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. apo tin skopia pou to vlepeis den exeis katholou adiko. apla emeis to vlepoume apo diaforetiki ..gipedo den pame gia kanenan paragonta ,gia kanenan paikti kai proponiti. pame gia tin idea pou legetai Panathinaikos ,pou den tha mas plirwsei alla to antistrofo.

    den exeis adiko se auta pou les ,apla ta krineis se diaforetiki vasi .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. το '85 με πήρε ο πατέρας μου αγκαλιά κ με πήγε για πρώτη φορά στο γήπεδο. παίζαμε με την δόξα δράμας (νομίζω ηταν 7-2). απο τότε και μέχρι πριν απο 5-6 χρόνια, δεν έχανα παιχνίδι. οακα, λεωφόρος, ριζούπολη, καραισκάκη παλιό, φιλαδέλφεια, νεα σμύρνη, τουμπα, χαριλάου, ξάνθη..ισπανία, σκωτία, ρουμανία..έχω πάρει πολλες χαρές απο αυτήν την ομάδα και μαζί της έχω δει πολλά όμορφα πράγματα.ζούσα και ανέπνεα για αυτή την -οπως την λές και συ- ιδεα που λέγεται παναθηναικος. Μέχρι και club είχαμε φτιάξει με κάτι φιλαράκια.. όμως, καμια φορα, στα φέρνει έτσι η ζωη που σε βάζει σε σκέψεις πολλές και οι σκέψεις οδηγούν σε αλλαγές. Πλέον, το μοναδικό ενδιαφέρον που έχω για το ποδόσφαιρο είναι καθαρά στοιχηματικό. Υπάρχουν πολύ σημαντικά πράγματα γύρω μας και το κυριότερο πλέον, έφτασε να είναι η επιβίωση και συγνώμη, αλλα δεν μπορώ να δεχτώ οτι μια ιδέα που λέγεται παναθηναικός ή οπως αλλιως θέλεις, μπορεί να μπει πανω απο την ζωή σου και την ζωή μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΦΙΛΕ ΜΟΥ ,ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΙΟ ΝΑ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΑΝ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΙΝΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΑΣ. ΜΗΝ ΤΑ ΜΠΛΕΚΟΥΜΕ.

    Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ,ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΟΧΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ.

    ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΙΔΕΑ .ΚΑΙ Δ ΕΘΝΙΚΗ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ,ΠΑΛΙ ΜΕΣΑ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ..ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΤΟ ΛΕΩ.

    ΠΛΕΟΝ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΑ ΒΙΟΠΟΡΙΣΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΕΝΤΟΝΑ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΛΑΜΟΓΙΑ Ή ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΟΡΟΊΔΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΑΓΑΠΑΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΙΔΕΑ.

    ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ ΔΕΝ ΔΙΑΦΩΝΩ ΚΑΠΟΥ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου