27/28 ΕΥΣΤΟΧΕΣ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΕΙΣ Ο ΒΙΤΟΛΟ!


Μπορεί σε πολλούς να φαίνεται αχρείαστο αυτό το στοιχείο των σωστών μεταβιβάσεων ,αλλά σας πληροφορούμε μόλις είδαμε την σχετική κάρτα της nova προς το τέλος του ματς ,μείναμε μαλάκες!

Πόσες φορές διαμαρτυρόμαστε για τις
λάθος πάσες του Σιμάο και τα εύκολα πουλήματα μπάλας απο τους παίκτες μας ή πόσες φορές εκθειάζαμε την ηρεμία που έδινε στην ομάδα ο Σίλβα με τις πάσες ακριβείας .

Προφανώς ,το ότι έδωσε 27 στις 28 σωστές πάσες χθες ο Βιτόλο δε γίνεται να είναι τυχαίο και μακάρι αυτό να είναι το στοιχείο του ,καθώς εκτός ότι έκοβε μπαλιές και κάλυπτε κενά ,βοηθάει και την σωστή και ορθολογική ανάπτυξη της ομάδας και θα μπορεί να υπάρχει επιτέλους συνδετικός κρίκος άμυνας και κέντρου.

Σχόλια

  1. Μην αποθεώνεις το αυτονόητο. Ο ρόλος του κάθε παίχτη είναι να δίνει και σωστές πάσες. Εν προκειμένω, ο Βιτόλο κάνει παράλληλες πασούλες των πέντε μέτρων. Το ότι είχε 27/28 πάσες δεν σημαίνει κάτι ιδιαίτερο. Πόσες από αυτες τις πάσες ήταν κάθετες, διαγώνιες ή μακρινές; Δεν παίζει τόσο ρόλο η ποσότητα και η ευστοχία όσο η ποιότητα. Όσοι έχουν παρακολουθήσει το Βιτόλο γνωρίζουν ότι δεν μπορεί να προωθήσει το παιχνίδι κάθετα. Ένας τρεχαλατζής κόφτης είναι και τίποτα άλλο. Δεν έχει επιθετικές αρετές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλά ,αν δεν γράφουμε και κάτι θετικό ,θα πέσει να μας πλακώσει η μαυρίλα.

    Αλλά και πάλι λες και στην ομάδα έχουμε πολλούς που μπορούν να βγάλουν 5 σωστές πάσες σε λίγα μέτρα απόσταση ή που να κόβουν σωστά σαν χαφ και να καλύπτουν χώρους.

    Δυστυχώς πρέπει να αποθεώνουμε τα αυτονόητα ,γιατί το επίπεδο μπάλας που βλέπουμε αυτό μας αναγκάζει να κάνουμε. Όπως όταν βλέπουμε ένα σωστό κοντρόλ ή ένα σουτ με φάλτσα που να πηγαίνει προς το τέρμα και όλοι τρελαινόμαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου