ΕΝΑΣ 23ΧΡΟΝΟΣ ΠΟΡΤΟΓΑΛΟΣ EΓΡΑΨΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ..


Όχι ότι φταίει αυτός ο Κάστρο ,που το παλικάρι ήθελε να πάει να παίξει μπάλα στην Χιχόν ,ούτε χάσαμε τον παικταρά τον τεράστιο (κι ας μας τα είχανε πρήξει παρουσιάζοντας τον οι πράσινες φυλλάδες ως Μεσσία ).Αλλά έχει πολύ ενδιαφέρον πόσο πιο κάτω είναι ο πάτος στο βαρέλι της παε.

Μια παε που αυτοπαρουσιάζεται ως
χρεοκοπημένη γιατί πολύ απλά οι μέτοχοι της δεν βάζουν λεφτά και αδιαφορούν πλήρως ,ένα ΔΣ απαρτιζόμενο ως επι το πλείστον απο άτομα μαριονέτες και όχι ανθρώπους που θα βοηθάνε ουσιαστικά ,μια διοίκηση αδύναμη παρασκηνιακά και μη που δεν μπορεί να κλείσει μια συμφωνία της προκοπής και αρκείται να παρουσιάζει και ως επιτυχίες τις μεταγραφές των Βιτόλο ,Κουινσι και Τοτσέ.

Το σημερινό γράψιμο απλά ήταν η επιβεβαίωση των όσων λέμε τόσους μήνες. Η ΠΑΕ έχει απαξιωθεί πλήρως και αυτό έχει ξεκινήσει απο τους εξαφανισμένους μας μετόχους.

Ο πάτος μπορεί να είναι ακόμη πιο κάτω ,οπότε εν αναμονή ..

ΥΣ: Άντε τραβάτε να βρίσετε τον Φερέιρα στην επόμενη γκέλα που δεν μπορεί να διαχειριστεί το τρομερό υλικό που έχει στα χέρια του ..10 αμυντικοί ,15 μέσοι και ..2 επιθετικοί. Και ο μεταγραφικός σχεδιασμός συνεχίζει να σπέρνει!!

Σχόλια

  1. tha toys parei o diaolos tin mana kai ton patera olonon ekei mesa.epidi i katastasi exei ftasi sto amin osoi exoyn antera kai kotsia as erthoyne sto o a k a me tin makabi.to pos tha figoyne?kalitera ekei sta epeisima na to skeytoyne sovara.o polemos ksekinise.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου