ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ!


Πιστεύουμε πως ακόμη κι αυτός ο Παναθηναϊκός με τις αρκετές αδυναμίες που έχει ,δεν πρέπει καν να θέτει θέμα πρόκρισης με αυτήν την Οντένσε. Γρήγοροι και φιλότιμοι οι Δανοί αλλά τίποτα το ιδιαίτερο που μπορεί να μας δημιουργήσει προβλήματα πρόκρισης ,ύστερα απο το 1-1 στην έδρα τους.

Αν δεν τρώγαμε και το γκολάκι στο 89 ,θα μιλούσαμε για σίγουρη πρόκριση της ομάδας στην επόμενη φάση των play off.

Σήμερα υπήρξαν ευτυχώς
και κάποια θετικά στην ομάδα και είχαν να κάνουν με τις παρουσίες των Λέτο και Κατσουράνη καθώς και με την καλύτερη κυκλοφορία μπάλας που είχε ανά διαστήματα η ομάδα.

Αμυντικά τα γνωστά προβλήματα συννενόησης ,αλλά δεν περιμέναμε να μην υπάρχουν αφού οι ίδιοι παίκτες με πέρυσι είναι .

Αρνητική παρουσία αυτή του Πετρόπουλου που αν και έφτιαξε το γκολ στον Λέτο ,πέραν τούτου δεν αποτέλεσε πηγή κινδύνου για την Δανέζικη άμυνα ,ούτε έκανε καμία αξιόλογη ευκαιρία .Το να του ζητάμε να κάνει πράγματα που έκανε ο Σισέ και να στεκόμαστε στις ...υπεραισιόδοξες δηλώσεις του για ανάλογη ποσότητα γκολ με αυτή του Γάλλου ,θα πρέπει να είμαστε τουλάχιστον αφελείς και φαντασιόπληκτοι.

Απο καινούργια πρόσωπα είδαμε τον Οβουσού ,αν και ...δεν έκανε ιδιαίτερα αισθητή την παρουσία του ώστε να μπορέσουμε να πούμε κάτι για αυτόν.

Τώρα στην ρεβάνς απλά χρειάζεται να ...κατέβουν οι φανέλες και να πάρουμε την πρόκριση. 
Αν δεν την πάρουμε ,απλά θα αρχίζουμε να μιλάμε πιο έντονα για το πόσο αδύναμος είναι αυτός ο Παναθηναϊκός.

ΥΣ: Αυτή θα είναι πάνω ή κάτω η ομάδα που θα έχουμε φέτος ,οπότε καλό θα είναι να προσαρμοστούμε όσο πιο γρήγορα γίνεται και να μην τρέφουμε ψευδαισθήσεις και ζητάμε ανέφικτα πράγματα.

Σχόλια