AΡΧΙΣΤΕ ΝΑ ΑΚΟΥΤΕ ΤΟΝ ΡΟΤΣΑ ΣΤΗΝ ΠΑΕ ...ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ,ΚΑΤΙ ΞΕΡΕΙ!



Ένας ακόμα παιχταράς από τους τόσους που είχε προτείνει ο Ρότσα κατά καιρούς πήρε μεταγραφή και η ομάδα του το χοντρό πακέτο εκατομμυρίων.Έως ποτε θα κλείνεται τα αυτιά σας κύριοι;;
Η επιβεβαίωση για την πώληση του
Χαβιέρ Παστόρε στην Παρί Σεντ Ζερμέν ήρθε από τα πλέον επιίσημα χείλη. Συγκεκριμένα ο πρόεδρος της Παλέρμο, Μαουρίτσιο Ζαμπαρίνι δήλωσε ότι η συμφωνία ολοκληρώθηκε το βράδυ της Παρασκευής έναντι του ποσού των 43 εκατ. ευρώ.
Παλέρμο και Παρί βρίσκονταν σε διαπραγματεύσεις για τον Αργεντινό άσο, με την Τσέλσι να προσπαθεί την τελευταία στιγμή να κλέψει τον παίκτη. Τελικά, όπως δήλωσε και ο πρόεδρος της ιταλικής ομάδας, επήλθε συμφωνία και ο Παστόρε θα μετακομίσει στο Παρίσι.
«Το βράδυ της Παρασκευής κοντά στα μεσάνυκτα ολοκληρώθηκαν οι διαπραγματεύσεις. Η πώληση του Παστόρε στην Παρί ουσιαστικά ολοκληρώθηκε με το ποσό να φτάνει τα 43 εκατ. ευρώ. Πιστεύω μαζί με τον Αγκουέρο ο Παστόρε είναι ο βασιλιάς των μεταγραφών», ανέφερε ο Ζαμπαρίνι.
Έτσι ένα από τα μεγαλύτερα σήριαλ του καλοκαιριού έφτασε στο τέλος με την Παρί να ανακοινώνει κι εντός της ημέρας την απόκτηση του Αργεντινού μπαλαδόρου.


Σχόλια