ΠΡΟΣ ΡΕΠΟΡΤΕΡ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ: ΑΝ Η ΟΜΑΔΑ ΚΑΝΕΙ ΚΟΙΛΙΑ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ,ΜΗΝ ΑΡΧΙΖΕΤΕ ΝΑ ΚΡΑΖΕΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ!


Πολύς λόγος γίνεται για την προετοιμασία της ομάδας και τους ρυθμούς έντασης της. Μάλιστα σχεδόν όλοι οι παίκτες μιλούν για την επιλογή του Φερέιρα να ξεκινήσει απο την πρώτη μέρα τις ασκήσεις με την μπάλα και να αφήσει προς το παρόν τα ...τεστ αντοχής.

Αυτό διαβάζεται εύκολα και έχει να κάνει με τα
γρήγορα χρονικά ευρωπαϊκά ματς της ομάδας τον Ιούλιο-Αύγουστο. Απόλυτα κατανοητό και δεκτό. Και αυτό το γράφουν και συμφωνούν όλοι οι ρεπόρτερ που έχουν ακολουθήσει την ομάδα στην Αυστρία.

Και επειδή διαβάζουμε τι γράφει ο καθένας ,θα κοιτάμε να δούμε ποιος θα πρωτοκάνει την κωλοτούμπα και θα προσφύγει στον εύκολο λαϊκισμό να κράξει τον προπονητή και την κακή προετοιμασία που έκανε το καλοκαίρι ,σε ενδεχόμενη κοιλιά της ομάδας μεσούσης της περιόδου.

Γιατί με την πρώτη γκέλα το έργο το ξέρουμε πολύ καλά ...ξαφνικά ο πολυέμπειρος Πορτογάλος τεχνικός "θα αποκτήσει εμμονές" και "δεν θα έχει αντιληφθεί ορθά την ελληνική πραγματικότητα".

Σχόλια