2010-2011 TOP GREEN ΜΟΜΕNTS : TO ΠΙΟ ΓΕΜΑΤΟ ΟΑΚΑ!

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ,4ος ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ EUROLEAGUE

Θα ξεκινήσουμε την καταγραφή των ...top 10 γεγονότων που συνέβησαν στον Σύλλογο φέτος ,απο την μοναδική προσέλευση του κόσμου στον τέταρτο προημιτελικό της Euroleague με αντίπαλο την Μπαρτσελόνα.

Μπορεί πολλοί ακόμη να μην έχουν πάρει πρέφα τι έγινε εκείνο το βράδυ της 31ης Μαρτίου ,αλλά σίγουρα η συγκεκριμένη ατμόσφαιρα και πόσο μάλλον η συγκεκριμένη προσέλευση θα μνημονεύεται για τα επόμενα χρόνια ως η μεγαλύτερη που έχει λάβει ποτέ χώρα στο κλειστό του ΟΑΚΑ.

Δεν μπορούμε να ξέρουμε αν έχει ξανά υπάρξει άλλο
κλειστό μπάσκετ στην Ευρώπη που να έχει χωρέσει τόσο κόσμο ,αλλά σίγουρα στον Παναθηναϊκό και στην Ελλάδα κάτι παρόμοιο δεν έχει ξανασυμβεί. Είναι απο τα ματς που στην κυριολεξία δεν έπεφτε πουθενά καρφίτσα! Όλα τα καθίσματα γεμάτα και πολλά απο αυτά να χωρούν ακόμη και 2 άτομα ,όλοι οι διαδρόμοι γεμάτοι και γενικά όποιος χώρος μπορούσε κάποιος να έχει οπτική επαφή με τον αγωνιστικό χώρο ήταν κατειλημμένος!

Η τρέλα που υπήρχε για την συγκεκριμένη σειρά αγώνων ,καθώς και οι συνθήκες βοήθησαν ώστε να υπάρχει απίστευτη προσμονή για τα συγκεκριμένα ματς. Προσμονή που μόνο με την σειρά των προημιτελικών με την Εφες το 2006 θα μπορούσε να συγκριθεί ,αλλά και πάλι καμία σχέση! Το ΟΑΚΑ και στον 3ο αλλά πολύ περισσότερο στον 4ο προημιτελικό ήταν γεμάτο ακόμη και 1 ώρα πριν το ματς και η ατμόσφαιρα που δημιουργήθηκε εκείνο το βράδυ της Πέμπτης ,ήταν μοναδική.

Αν μπορούσαμε να κάνουμε κάποια εκτίμηση ,όσο παράλογη κι αν ακουστεί ,θα μίλαγε για 25.000 κόσμο ,ίσως και παραπάνω! Απο την μεγάλη προσέλευση του κόσμου ,οι πόρτες και ο έλεγχος για τα εισιτήρια μετά απο κάποια φάση πήγαινε περίπατο και έτσι η ομαδάρα του Ζοτς χάρισε απλόχερα μια μοναδική παράσταση και επική πρόκριση στον λαό του Συλλόγου.

Μπορούμε να μιλήσουμε για την πιο μεγάλη πρόκριση του μπασκετικού Παναθηναϊκού στο πιο γεμάτο οακα που υπήρξε ποτέ!

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ


ΒΙΝΤΕΟ



Σχόλια