ΤΟ ΦΕΤΙΝΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΤΗΝ ΚΑΕ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΟΜΟΙΑΖΑΜΕ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΥ 2002 ,ΑΛΛΑ ..


Στην αρχή του καλοκαιριού ,μόλις ακούσαμε πως η καε μπαίνει σε μια περίοδο λιτότητας ,θυμηθήκαμε αυτόματα το καλοκαίρι του 2002 που ο Παύλος Γιαννακόπουλος είχε ανακοινώσει την αποχώρηση του απο την καε και ο Θανάσης έβγαινε μπροστά. Παράλληλα ελέω Ολυμπιακών Αγώνων 2004 η ομάδα θα μετακόμιζε στο κλειστό του Σπόρτιγκ για 2 χρόνια κι έτσι οι συνθήκες δεν βοηθούσαν για μεγάλες μεταγραφές. Να θυμίσουμε πως πριν λίγους μήνες ,η ομάδα είχε κατακτήσει το τρίτο ευρωπαϊκό στην Μπολώνια .

Έτσι ,όλα τα παραπάνω οδήγησαν στην
αποχώρηση των 2 σταρ της ομάδας Μποντιρόγκα-Κουτλουάι αφού η καε δεν μπορούσε να καλύψει τις αποδοχές τους και η  ομάδα έμπαινε στο ξεκίνημα μιας νέας περιόδου ,που θα γινόταν πιο ομαδική δουλειά και δεν θα υπήρχε ο super star όπως τα προηγούμενα χρόνια (Wilklins ,Radja ,Rebarca ,Bondiroga) .Παράλληλα την πόρτα της εξόδου είδαν και άλλοι σημαντικοί παίκτες όπως οι Μουλαομέροβιτς ,Σάντσεθ και Ρότζερς που ολοκλήρωνε σιγά-σιγά την καριέρα του.

Οι μεταγραφές και οι αντικαταστάτες τους φυσικά δεν ήταν της ίδιας δυναμικής (ΜακΝτόναλντ ,Λάκοβιτς ,Τσαρτσαρής ,Φώτσης) ,ασχέτως αν μετά αποδείχθηκαν όλοι τους παίκτες πρώτης κλάσεως .

Η διαφορά εκείνου του καλοκαιριού όμως με το φετινό ,έχει να κάνει με αυτό που τονίζουμε αυτές τις μέρες. Η συμπεριφορά της ΚΑΕ σε καμία περίπτωση δεν ήταν η ίδια με την τωρινή .Είχε ενημερώσει τότε και τον Ντέγιαν και τον Ίμπο πως δεν θα μπορούσε να τους καλύψει τις τότε αποδοχές τους και τους είχε προτείνει μείωση ,σε αντίθεση με τώρα που ο Φώτσης έψαχνε κάποιον απο την διοίκηση για να κλείσει ένα ραντεβού και ο Νίκολας που μάθαινε αιφνιδιαστικά πως πρέπει να ψάξει άλλη ομάδα καθώς η ομάδα δεν προτίθεται να τον κρατήσει. Χωρίς ενημέρωση στους προπονητές της ομάδας ,χωρίς καν να γίνει πρόταση για μείωση αποδοχών. Την ώρα που οι Τσαρτσαρής και Περπέρογλου είναι ακόμη στο stand by και περιμένουν να ανανεώσουν στην ομάδα.

Είπαμε ...η οικονομική λιτότητα είναι απολύτως δεκτή όταν οι συγκεκριμένοι άνθρωποι έχουν ξοδέψει εκατοντάδες εκατομμύρια στην ομάδα και όταν υπάρχουν αυτές οι δυσχερέστατες συνθήκες στην χώρα μας αλλά και στις επιχειρήσεις τους (ΒΙΑΝΕΞ). Αυτό που δεν είναι κατανοητό και δεν μπορούμε να αποδεχτούμε είναι η ψυχρή συμπεριφορά της διοίκησης που δεν θυμίζει σε τίποτα το οικογενειακό κλίμα που υπάρχει στην ΚΑΕ χρόνια τώρα ..

ΥΣ: Ο Μάνος Παπαδόπουλος σίγουρα αν μιλήσει ,θα έχει να πει πάαααααρα πολλά..

ΥΣ2: Δημήτρης Γιαννακόπουλος ..πραγματικά τι άλλο να πούμε ..

ΥΣ3: Σεβασμός απόλυτος στον Παύλο και τον Θανάση .Άλλο κριτική και άλλο η απαξίωση ..


ΑΙΡΕΤΙΚΑ

Σχόλια