ΣΤΕΡΕΨΑΜΕ ΑΠΟ ΔΑΚΡΥΑ ,ΞΕΜΕΙΝΑΜΕ ΑΠΟ ΘΥΜΟ ...ΚΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ!


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΕΝΟΣ ΦΙΛΟΥ ,ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΞΙΖΕΙ!
...

Δεν ξέρω πόσοι νιώθουν το ίδιο ,αλλά ρε μάγκες σα να έχω αδειάσει με τον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό.

Και το κακό είναι πως αυτό έχει συμβεί απο τα παλαιότερα έτη ,δεν περίμενα φέτος για να αντιληφθώ πως πλέον ό,τι και να συμβεί στην μπάλα δεν με αγγίζει πραγματικά .Κάτι πήγε να γίνει πέρυσι με τις επιτυχίες της ομάδας ,αλλά απο ότι φάνηκε ο λαός του Παναθηναϊκού είναι μοιραίο να γαλουχείται με λύπες και όχι με χαρές .Κάπως πήγα να νιώσω με τα όσα συνέβησαν στο Καραϊσκάκη ,κάτι πίστεψα πως θα αλλάξει αλλά πάλι για μαλάκα πέρασα τον εαυτό μου.

Ξέρω καλά τι περιμένει τον Σύλλογο το καλοκαίρι .
Αυτό που δεν ξέρω είναι αν ..
θα το αντέξω να ξαναζήσω σκηνές ατελείωτης εσωστρέφειας και μιζέριας.
Έχουμε επιλέξει να είμαστε Παναθηναϊκοί γιατί πρεσβεύουμε κάποια ιδανικά ,αλλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί οι ίδιοι οι Παναθηναϊκοί έχουν την μανία να τρώγονται μεταξύ τους.

Υπάρχουν κάποια πράγματα που αντικατοπτρίζονται σε γεγονότα .

Ο ΤΖΙΓΓΕΡ ΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΕΧΕΙ ΝΑ ΕΠΙΔΕΙΞΕΙ 1 ΝΤΑΜΠΛ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ. Λανθασμένες μεταγραφές ,λανθασμένοι προπονητές ,λανθασμένοι άνθρωποι στην παε και στήριξη απο τον κόσμο εκτός απο τα τελευταία έτη .

Ο ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ ΜΠΗΚΕ ΣΤΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΑ ΚΟΙΝΑ ,ΕΙΠΕ ΜΕΓΑΛΑ ΛΟΓΙΑ ,ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΝ ΤΕΛΕΙ ΑΡΧΙΣΕ ΤΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑ ΤΡΙΚ ,ΤΑ ΜΙΣΟΛΟΓΑ ΚΑΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ. Δεν βγήκε ποτέ στο προσκήνιο να μιλήσει με συγκεκριμένα πράγματα ώστε να μάθει ο κόσμος .Αποφάσισε να αρχίζει να παίζει με τις λέξεις και να συμπεριφέρεται λες και ο κόσμος είναι χαρτιά και μετοχές.

Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΚΟΤΖΟ ΚΑΙ ΤΟΝ Δ.ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟ. Και το έκανε και δεύτερη φορά ,τον Δεκέμβρη μιλώντας με αερολογίες ,ψάχνοντας προφανώς την πρόφαση να την κάνει .

ΟΙ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΑΙΟΙ ΑΡΧΙΚΑ ΗΤΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟ ,ΥΣΤΕΡΑ ΤΑΧΘΗΚΑΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΔΕΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΣΠΑΣΑΝΕ ΜΕ ΤΟΝ ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ .

Και έχουμε και τους υπόλοιπους μετόχους που απλά δεν μπορούσαν να κάνουν και κάτι ,απλά ήταν έρμαια των εξελίξεων ..

Οι 4 βασικοί μέτοχοι δεν δείχνουν διατεθειμένοι να ασχοληθούν ενεργά με την ομάδα ,η οποία έχει αφεθεί στην μοίρα της και ο Θεός να βάλει το χέρι του ..

Εγώ μάλλον κουράστηκα ..


ΓΙΑΝΝΗΣ Δ.

Σχόλια