ΕΣΕΙΣ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΕΙΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ;;;

Leoforos.gr

Δεν ξέρω σε ποιους αρέσανε τα σημερινά και σε ποιους όχι ..ποιοι πλέον τα έχουν συνηθίσει και ποιοι όχι!

Αλλά το να διαβάζεις σε site ,υποτίθεται δημοσιογραφικό ,σε πρώτο θέμα ότι το club του Ζωγράφου δεν έχει πάθει καμία ζημιά και πως τα μμε που αναπαράγουν πως γίνανε ζημιές λένε ψέματα ,δεν μπορώ να καταλάβω που αποσκοπεί. Να πει τι; Ότι οι αεκτζίδες  περάσανε και δεν ακουμπήσανε;;

Ποιος είναι ο ρόλος του leoforos.gr; Να ενημερώνει για τα ντου στους συνδέσμους;; Και να τα διαβάζει ο κάθε πιτσιρικάς και να πορώνεται;

ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΛΕΟΝ ΕΧΟΥΝ ΞΕΦΥΓΕΙ ..ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΚΕΦΑΛΙΑ ,ΑΛΛΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΖΩΕΣ! ΟΙ ΠΑΝΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΞΕΦΥΓΕΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΦΑΝΑΤΙΖΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΤΟ ΚΛΙΜΑ!

ΘΑ ΧΑΘΟΥΝ ΖΩΕΣ ,ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ..
ΑΛΛΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΟΙΤΑΕΙ ΤΗΝ ΑΒΑΝΤΑ ΤΟΥ ..

Η αστυνομία σήμερα δεν μπορούσε να λάβει μέτρα για τα επεισόδια στους συνδέσμους;; Λιγότερα απο 500 μέτρα είναι ο κεντρικός απο το δωματιάκι!
Ο μαλακοκαύλης Πιλάβιος σε τι οφελεί να λέει χιλιοειπωμένες πίπες;;
Ο Αδαμίδης για να μην χαλαστεί με την original έλεγε άλλα λόγια να αγαπιόμαστε;;

ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΒΟΗΘΑΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ!

ΥΣ: Το gazzetta κατά της βίας και τα παιδάκια του (leoforos ,katimagiko) να πορώνουν συνέχεια τον κόσμο! Γιατί η βία πουλάει ,γιατί ο φανατισμός ανεβάζει τα hits τους ..


Σχόλια

  1. AYTO E PIRAKE PRESS?ELA RE FILE ...OK..MPOREI NA EINAI FAOUL DIOTI EINAI O POIO DHMOFIOLI SAIT TO LEOFOROS..ALLA DEN EINAI ANAGKH NA KANEIS 8EMA PISTEYW..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν δεν έγραφε τίποτα θα έλεγες.Πού είστε ρε ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΑΡΕΣ να διαψεύστε αυτά που λένε τα μμε, αφήνετε να νομίζουν οι πιτσιρικάδες ότι μας τα κάνανε όλα λίμπα οι αεκτσήδες κλπ. Τελικά δεν πιάνεσαι από πουθενά ρε press.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου