ANAΣΤΑΣΙΑΔΗΣ;; ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΑΣΤΕΙΟ!!


Δεν ξέρω τι άποψη έχετε για τον συγκεκριμένο προπονητή ,αλλά μόνο και μόνο στο άκουσμα ότι μπορεί να γυρίσει στην ομάδα ο ...Αγγελάρας με ζώσανε τα φίδια.

Χωρίς να σημαίνει πως δεν εκτιμώ τις ποδοσφαιρικές του γνώσεις και το προπονητικό του ταλέντο ,τον θεωρώ εντελώς ...άκυρο για να έρθει στην ομάδα. Άλλο 2001 και άλλο 2011 ,εκτός κι αν θέλουμε να εφαρμόσουμε το ..."να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι..".

Όλοι θα θυμούνται τις σχέσεις ...στοργής που είχε με τον Πάουλο Σόουζα ,την τότε βεντέτα της ομάδας ,αλλά και με όλους τους υπόλοιπους ...
αλλοδαπούς της ομάδας ,έχοντας χωρίσει τα αποδυτήρια στα δύο.

Ο κόσμος απο το 2001 έχει αλλάξει ,οι συνθήκες έχουν αλλάξει ,το ποδόσφαιρο έχει αλλάξει!
Είναι τελείως ουτοπικό να πιστεύει κάποιος πως ο Άγγελος Αναστασιάδης θα έρθει και θα φτιάξει ομάδα. Και τελείως άκαιρο να αναφέρεται το όνομα του.


ΥΣ: Με τον Αναστασιάδη στον πάγκο η ομάδα πέτυχε μια επική πρόκριση στην δεύτερη φάση των ομίλων του champions league ,περνώντας τις Γιουβέντους ,Λα Κορούνια και Αμβούργο. Στην Ελλάδα δεν κατάφερε κάτι και αποχώρησε απο τον πάγκο της ομάδας τον Φεβρουάριο (;) ύστερα απο τις αναπάντεχες ήττες απο την Στουρμ σε οακα και Αυστρία .


ΑΙΡΕΤΙΚΑ

Σχόλια