TΡΙΦΥΛΛΑ ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΑ ΚΑΙ ...ΞΗΡΑΣΙΑ ΑΠΟ ΚΟΥΠΕΣ!


ΥΣ1: Άργησε αλλά ήρθε ευτυχώς η πρώτη -ελπίζουμε όχι και η μοναδική- κούπα της χρονιάς απο το απόλυτα πετυχημένο τμήμα του βόλλευ γυναικών. Είχαμε βέβαια και την απώλεια του κυπέλλου ,αλλά συμβαίνουν και αυτά μια στο τόσο ..

ΥΣ2: Όσον αφορά τα της...
 συναυλίας του ερασιτέχνη και την αποτυχία του όλου εγχειρήματος ,όλοι συμφωνούμε σε δύο πράγματα. Σε κανέναν δεν άρεσε η εικόνα του άδειου οακα και κανένας δεν πείστηκε πως δεν έρχονται χειρότερες μέρες για τα ερασιτεχνικά τμήματα.

ΥΣ3: Ευχαριστούμε όσους παρευρέθηκαν ,αλλά ρε Βίσση πες μια φορά σωστά τον ύμνο..

ΥΣ4: Και ο Μικρούτσικος σωστά επαναλάμβανε να στέλνουν όλοι μηνύματα ,μόνο που ο αριθμός που έδινε δεν ήταν σωστός ..

ΥΣ5: Θα έχει πολύ ενδιαφέρον να μάθουμε πόσα εισιτήρια πουλήθηκαν για την συναυλία ,αν μπήκαν λεφτά στα ταμεία και πόσα μηνύματα έχουν σταλεί. Έτσι για να ξέρουμε και τι μας γίνεται ..

ΥΣ6: Το αναφέραμε και την προηγούμενη εβδομάδα ,το επαναλαμβάνουμε και σήμερα ...οι μέτοχοι της ΠΑΕ μας ,δεν μπορούσαν να βοηθήσουν το συγκεκριμένο εγχείρημα αγοράζοντας εισιτήρια;; ΄

ΥΣ7: Αλλά να μου πείτε εδώ πέρα ούτε που μπήκαν μόνο στον κόπο να πατήσουν. Μόνο ο Γόντικας και ...η αδελφή του Πατέρα.

ΥΣ8: Πάντως όσον αφορά τα play off που έρχονται ,αναμένεται κανονικότατο show. Κάθε εντός στο οακα ,θα αποτελεί και ημέρα κρίσης για τους μετόχους ,αλλά και για τον ίδιο κόσμο. Για μένα πρέπει να φάνε κράξιμο και μάλιστα χοντρό. ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ! Γιατί ρε μάγκες αν δεν θέλουν να βάλουν φράγκα ας σταματήσουν να κλαίγονται και να πάνε στο καλό. Αλλά και ο κόσμος πρέπει επιτέλους να καταλάβει πως πρέπει να είναι με τον Σύλλογο και όχι με τα πρόσωπα και να μην μπει στο τριπάκι αυτό.

ΥΣ9: Τα play off αποκτούν και ξεχωριστή σημασία μιας και θα μπορέσει και ο ίδιος ο Μπέος να απολαύσει τις αντιδράσεις του κόσμου..

ΥΣ10: Πάντως η όλη συμπεριφορά του κατηγορούμενου ,δεν πρέπει να ξαφνιάζει. Και οι προκλήσεις του μπορεί να σημαίνουν δύο πράγματα. Ή αρχίζει και σκούζει γιατί τον έχουν στριμώξει ή ...προκαλεί γιατί περιμένει αντιδράσεις. Το θέμα είναι γιατί δεν υπάρχουν αντιδράσεις ,γιατί μετά απο όλα αυτά αντί να περιοριστεί η δράση του με το ποδόσφαιρο ,μπαίνει σε όλα τα κέντρα αποφάσεων με κάθε επισημότητα. Η πιο λογική εξήγηση είναι πως κρατάει πολλούς απο τα @@..

ΥΣ11: Όσον αφορά τους βαρυσήμαντους μετόχους μας; Προσπαθούν να πείσουν τους εαυτούς τους και τον κόσμο πως η μη θέληση τους να σπρώξουν φράγκα μεταφράζεται σε χρεοκοπία ..

ΥΣ12: Πάντως είμαστε η μόνη ομάδα που ξέρει απο τώρα πως του χρόνου θα χρεοκοπήσει ...όπως και να το κάνουμε αυτό απο μόνο του ,αποτελεί κατόρθωμα ..

ΥΣ13: Η ομάδα πρέπει να βγει champions league .Όχι για να έχουμε παραπάνω έσοδα ..αυτά έτσι κι αλλιώς δεν θα παίξουν ρόλο ,απλά θα αποτελέσουν αφορμή για να μην βάλουν καθόλου φράγκα οι μέτοχοι. Ο μοναδικός λόγος διεκδίκησης του champions league είναι μπας και μείνουν οι παίκτες πρώτης γραμμής που έχουμε. Γιατί αλλιώς ...με Μαρίνο ,Δημούτσο ,Πετρόπουλο και πολύ μας είναι ..

ΥΣ14: Ο Σίλβα το ΞΑΝΑδήλωσε ...τέτοιες καταστάσεις μόνο στην χώρα μας. Όχι ότι τον άκουσε κανένας αλλά έτσι για να τα λέμε μεταξύ μας..

ΥΣ15: Στο μπάσκετ παράπονο δεν έχουν ...τους αφήσαμε να μας κερδίσουν ,στην κυριολεξία.Οπότε τώρα το πρωτάθλημα περνάει απο το Σεφ ..

ΥΣ16: Και δυστυχώς ο Τέπιτς όσο περνάει ο καιρός δείχνει πως δεν μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της ομάδας. Αντιθέτως ο Καλάθης όλο και βελτιώνεται ..

ΥΣ17: Και με την Βαρκελώνη να φτάνει ,η επιθυμία για το 6ο όλο και μεγαλώνει ..

Σχόλια