ΤΡΙΦΥΛΛΑ ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΑ ,Η ΑΡΧΗ!


H νέα στήλη του blog  "ΤΡΙΦΥΛΛΑ ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΑ'' ,όπου θα ανανεώνεται κάθε εβδομάδα κάνει ..ντεμπούτο σήμερα!

Απο αυτήν την στήλη θα γίνεται περιεκτική αναφορά σε όλα όσα συμβαίνουν στον Σύλλογο ,αλλά και γύρω απο αυτόν!
ΥΣ1: Βόλλευ Αντρών 2010-2011 ..μια τραγική κατάσταση που έφτασε στο τέλος της ή τουλάχιστον που έφτασε σε ένα διάλειμμα

ΥΣ2: Είναι νομίζω περιττό να πούμε πως Λάππας ,Ψάρας ,Μινούδης και Πανταλέων δεν πρέπει να έχουν θέση του χρόνου σε μια ομάδα που θα θέλει να λέει πως κάνει πρωταθλητισμό. Έχουν προσφέρει στην ομάδα ,αλλά και η ομάδα τους έχει προσφέρει πολύ περισσότερα ..πλέον ΔΕΝ κάνουν!

ΥΣ3: Την ανακοίνωση της Θύρας 13 την διαβάσατε; Αν θέλετε να γραφτείτε ,αναλαμβάνουν την εγγραφή σας και την συνδρομή του πρώτου έτους ..απλά πηγαίνετε στον κεντρικό και δηλώστε ενδιαφέρον!

ΥΣ4: Όπως και να χει είναι πολύ κρίμα να υπάρχει τόσο μικρή ανταπόκριση στην εγγραφή μελών για τον ερασιτέχνη!

ΥΣ5: Μακάρι πόλο και μπάσκετ γυναικών να πλασαριστούν στην πρώτη τετράδα του πρωταθλήματος ...μακάρι αν γίνει αυτό ,να υπάρχει και πιο μαζική παρουσία σε αυτά τα 2 τμήματα!

ΥΣ6: Λιγότερα απο 300 εισιτήρια έδωσε η καε στους οργανωμένους για το final 4.. απότι φάνηκε το πανί που σηκώθηκε με την Μπαρτσελόνα ήταν η αφορμή και τα επεισόδια θα είναι πάρα πολλά τις επόμενες εβδομάδες..

ΥΣ7: Κάποτε υπήρχε η απορία ποια θα είναι η διάδοχη διοικητική κατάσταση στο μπάσκετ αντρών ..τώρα απλά υπάρχει ο φόβος!

ΥΣ8: Και όμως ..ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μπορεί να γυρίσει μπούμερανγκ τα όσα λάθη έχει κάνει και να αρχίσει πραγματικά να προσφέρει στον Σύλλογο!

ΥΣ9: Ζέλικο Ομπράντοβιτς ..μια προσωπικότητα που θα μείνει για πάντα στην ιστορία του Συλλόγου και κατατάσσεται με ιστορικές μορφές όπως ο Καλαφάτης!

ΥΣ10: ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ...έρμαιο κάποιων ανθρώπων που θέλουν να λέγονται μέτοχοι ..περαιτέρω ανάλυση σε αυτήν την φαρσοκομωδία κουράζει απλά εγκεφάλους ..

ΥΣ11: Τελικά ο Μαρινάκης έφαγε καμία τιμωρία για το ..μεθύσι του στο ντέρμπι της ντροπής;

ΥΣ12: Τελικά ο Μπέος στις κασέτες αναφέρεται σε προσπάθεια απόπειρα δωροδοκίας στο Μακάμπι-γαύρος και Άρης-Παναθηναϊκός;;

ΥΣ13: Τελικά ο Πατέρας θα βγει να μιλήσει όπως είχε πει;;

ΥΣ14: Τραγική χρονιά ...μπήκαμε Απρίλιο και μπορούμε να κατακτήσουμε θεωρητικά μέχρι και 7 τίτλους ,αλλά ουσιαστικά μόλις 4!

ΥΣ15: Το ακόμη πιο τραγικό; Πως δεν υπάρχει φως στο τούνελ και κανείς δεν μπορεί να εγγυηθεί πως και η επόμενη χρονιά δεν θα είναι ακόμη πιο τραγική ..

ΥΣ16: Το γήπεδο θα γίνει ποτέ; Ή όλοι βολευτήκατε με τις κόντρες στην παε και το ξεχάσατε το θέμα;

ΥΣ17: Υπάρχει και η συναυλία στις 15 για τον ερασιτέχνη ..σας αρέσει-δεν σας αρέσει η Βίσση ,πάρτε εισιτήριο ...δεν σας υποχρεώνει κανείς να πάτε!

ΥΣ18: Ο Ρίσβας αγόρασε 100 εισιτήρια ...Γιαννακόπουλοι-Πατέρας-Βγενόπουλος-Πολέμης-Ζολώτας-Νίκας-Ξυλάς-Δάβαρης-Βαρδινογιάννηδες ,θα προβούν σε αντίστοιχη κίνηση;;

ΥΣ19: Καλά τι έγινε στα 2 ματς με την Μπαρτσελόνα στο οακα;; Δεν παίζει να ξαναγίνει κάτι τέτοιο ..απλά κι ωραία!

ΥΣ20: Τέτοια αμφισβήτηση η ομάδα μπάσκετ είχε ξαναφάει στο final 4 του 2002, τέτοια σιγουρία για το final 4 οι γαύροι είχαν ξαναδείξει το 2002 ...οπότε όλα δείχνουν 6ο αστέρι!


Σχόλια