ΠΑΝΤΑΛΕΩΝ KAI ΨΑΡΡΑΣ ΦΑΓΑΝΕ ΤΟΝ ΚΑΖΑΖΗ;


Το δήλωσε έμμεσα ο ίδιος ο Καζάζης ότι δεν απολάμβανε την εμπιστοσύνη του συνόλου της ομάδας ,υπάρχουν και κάποιες σχετικές απόψεις εδώ και μήνες απο ανθρώπους που ασχολούνται με το τμήμα ..

Δεν ξέρω αν ισχύει κάτι τέτοιο ,δεν μπορώ να πιστέψω πως ισχύει κάτι τέτοιο ,αλλά αν δούμε τα πράγματα και πιο ρεαλιστικά ,δεν θα μου φαινόταν και τόσο παράλογο το όλο σενάριο.

Και αν θέλετε να πάω πιο μακριά την κουβέντα ,σκεφτείτε πόσοι ...
προπονητές άντεξαν τα τελευταία 8 χρόνια στην ομάδα ,σκεφτείτε πόσοι κατάφεραν να φύγουν ως μη αποτυχημένοι ...εγώ μόνο τον Βέμπερ θυμάμαι το 2006 .

Είναι ουτοπικό να μην πιστεύει κανείς πως αυτά που λέμε στην μπάλα ,δεν παίζει να ισχύουν και σε άλλα αθλήματα. Σε κάθε ομάδα υπάρχουν οι παίκτες που κινούν με τον έναν ή τον άλλον τρόπο τα νήματα. Και που μπορούν με την αγωνιστική τους (και όχι μόνο )συμπεριφορά ,να στείλουν στην έξοδο έναν προπονητή .Άρα το ίδιο και με την ίδια ευκολία μπορεί να ισχύει και στο τμήμα αυτό.

Δεν μπορώ να πω πως μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση η απομάκρυνση του Καζάζη. Για τον έναν ή τον άλλο λόγο το περίμενα. Αυτό που δεν περίμενα ήταν η μπηχτή για την συμπεριφορά της ομάδας.

Αν πιστέψω σε αυτό το σενάριο για τον Πανταλέων ,δεν θα μου ήταν δύσκολο να φανταστώ πως μαζί με αυτόν ήταν και οι Ψάρρας-Λάππας.

ΥΣ: Έχω εκφράσει την άποψη πως απο την στιγμή που στην ομάδα παραμείνανε αυτοί οι παίκτες ,γνωρίζοντας τα οικονομικά προβλήματα που υπάρχουν ,δεν θα μπορέσω να τους κράξω καθώς με την παραμονή τους σεβαστήκανε την φανέλα του Συλλόγου.

Βέβαια αν πάμε την κουβέντα παραπέρα σίγουρα και αυτοί που κάτσανε ,μπορεί να μην βρίσκανε άλλη ομάδα που να τους προσφέρει πρωταθλητισμό και άλλοι να έχουν βολευτεί στην ομάδα.

ΥΣ2: Έχω μια ΑΚΡΩΣ προσωπική άποψη για τον Πανταλέων που ΔΕΝ είναι απαραίτητα σωστή και δεν την ..."προωθώ" σεβόμενος την ιστορία αυτού του παίκτη στην ομάδα.

Αλλά πιστεύω πως ο Πανταλέων απολαμβάνει απίστευτη ασυλία στην ομάδα και έχει αποκτήσει τρομερή εξουσία πάνω σε αυτή ,ανεξαρτήτως διοίκησης και προπονητή. Δεν γίνεται κάθε σαιζόν να είναι 4 μήνες εκτός και κάθε σαιζόν η ομάδα να ξεκινάει με αυτόν σε πρωταγωνιστικό ρόλο ...απλά δεν γίνεται! Είναι γέννημα-θρέμμα Παναθηναϊκός και καλώς ή κακώς αυτό το εκμεταλλεύεται ..

Σχόλια