ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΤΟΝ ΜΑΙΟ ΣΤΗΝ ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ ,ΑΛΛΑ ...ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΝΕ ΣΤΟ FINAL 4!


O χθεσινός Παναθηναϊκός θύμησε κάτι απο... 2002 και Μπολόνια ,όπου κόντρα σε όλους και σε όλα πήγε ως το απόλυτο αουτσάιντερ (πως γίνεται τώρα αυτό με 5 ευρωπαϊκά και 2 τα τελευταία 4 χρόνια ..) και έκανε την απόλυτη εμφάνιση!

Μόνο που τότε η ...
Kinder είχε ήδη πάει στο final 4 και στον τελικό! Τώρα τα πράγματα είναι κάτι περισσότερο απο καθαρά και απόλυτα! Και απο την μεριά του Συλλόγου και απο την μεριά της Barcelona.

Ο Παναθηναϊκός των μοναδικών Ομπράντοβιτς και Διαμαντίδη απέδειξε χθες πως πρέπει να βρίσκεται τον Μάιο στην Βαρκελώνη και να διεκδικεί το 6ο του ευρωπαϊκό .Πήγε μέσα στην έδρα του φαβορί ,της περυσινής πρωταθλήτριας Ευρώπης και της φετινής διοργανώτριας του final 4 ,έπαιξε καλύτερα στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα και έπρεπε να κερδίσει.

Παράλληλα όμως είναι σαφές με βάση την κοινή λογική αλλά και τις χθεσινές καίριες αποφάσεις των διαιτητών πως και η Barcelona πρέπει να πάει στο final 4 ως το μεγάλο όνομα ,αλλά κυρίως ως η διοργανώτρια .Αυτό το ξέραμε όλοι απο την αρχή που μάθαμε πως θα πέσουμε με τους Ισπανούς .

Ο Μπερτομέου τόσα χρόνια που διοργανώνεται η euroleague ,υπό την αιγίδα της uleb πάντα έσπρωχνε τις Ισπανικές ομάδες. Αυτό είναι γεγονός και όλοι όσοι ασχολούνται με το basket το γνωρίζουν. Προφανώς δεν θα αλλάξει συνήθειες εν έτη 2011..

Το σημαντικό απο χθες είναι πως η ομάδα του Ζοτς φώναξε παρών και πλέον την Πέμπτη μπορεί να μπει στον αγωνιστικό χώρο με περισσότερη αυτοπεποίθηση και να διεκδικήσει αυτά που της αναλογούν.

ΥΣ: Όσον αφορά την χθεσινή εμφάνιση του Διαμαντίδη ,απλά είναι μια επιβεβαίωση για αυτούς πο ισχυρίζονται πως είναι ο καλύτερος Έλληνας (και όχι μόνο ..) μπασκεμπολίστας που έχει περάσει ποτέ απο τον Σύλλογο. Ένα ματς μόνος του απέναντι στην καλύτερη ομάδα της Ευρώπης. Παράλληλα έδειξε και πόσο εξαρτημένη είναι η ομάδα απο την δική του απόδοση και αυτό δεν είναι απαραίτητα καλό ..

ΥΣ2: 3 φορές θα πάμε στην Βαρκελώνη ..σίγουρα στις επόμενες 2 ,θα μας δοθεί η ευκαιρία να πάμε και τέταρτη ..




ΑΙΡΕΤΙΚΑ

Σχόλια