ΣΤΗΜΕΝΟ ΤΟ ΑΡΗΣ-ΠΑΟΚ; ΑΠΟΔΕΙΞΕ ΤΟ!


O Tάσος Ερμείδης δήλωσε πως το περσινό ματς Άρης-Πάοκ ήταν στημένο προς όφελος του Παναθηναϊκού και πως για να υπάρχει αποτέλεσμα υπέρ του Άρη συνεργάστηκαν οι Σπάθας-Μητρόπουλος-Βαρούχας!

Εφόσον λοιπόν ο ...
συγκεκριμένος άνθρωπος γνωρίζει πως το συγκεκριμένο αποτέλεσμα ήταν προμελετημένο ,ας βγει να το αποδείξει όπως έγινε με τις ΔΥΟ ΑΠΟΠΕΙΡΕΣ ΔΩΡΟΔΟΚΙΑΣ σε φετινά ματς προς όφελος του γαύρου!

Να βγει ,να πει ονόματα και να καλέσει κι άλλον κόσμο ο εισαγγελέας ,να ξεβρωμίσει ο τόπος.
ΑΝ ισχύει όμως ..επειδή ξέρουμε τι εστί Τάσος Ερμείδης ,θα αναρτήσουμε σε λίγο μια ιστοριούλα που ίσως να μην την ξέρει ο πολύς ο κόσμος και θα βγάλετε τα συμπεράσματα σας!


ΥΣ: Επειδή οι γαύροι είναι απίστευτα όντα ,τα τελευταία 15 χρόνια που έχουμε πάρει μόλις 2 πρωταθλήματα έχουν καταφέρει να τα βγάλουν και τα 2 κάλπικα!! Το ένα του Δούρου (που εκεί ξεχνάνε επιλεκτικά καίριες φάσεις για τον βγάλουν πουλημένο) και το άλλο του Πατέρα .Το περσινό πρωτάθλημα που ΔΕΝ υπήρξε Η ΤΡΟΜΕΡΗ εύνοια μας σε ένα παιχνίδι ,όπως γίνεται φέτος στον γαύρο. Σε ένα πρωτάθλημα που το πήραμε επειδή κάναμε όλες τις φυσιολογικές γκέλες που μπορεί να κάνει μια νορμάλ ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό και όχι να περνάει τρένο απο παντού (πλήν μεγάλων) χωρίς να χάνει ούτε 1 βαθμό!! Γιατί στο τέλος θα τρελαθούμε..

Σχόλια