Ο ΜΟΝΟΠΛΕΥΡΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟΣ Κ.ΓΚΟΤΖΟΣ


Ξαναχτύπησε με άρθρο-βόμβα ο μεγάλος Κώστας Γκότζος και συνεχίζει να τονίζει πως υπάρχει σοβαρότατο οικονομικό πρόβλημα στην παε ,πως κανένας δεν θα αναλάβει να στηρίξει οικονομικά την παε και οδηγούμαστε σε καταστροφικό αδιέξοδο. Παράλληλα τονίζει πως απόλυτα υπεύθυνοι για αυτήν την κατάσταση των 200 χαμένων εκατομμυρίων ευρώ είναι οι Πατέρας-Βγενόπουλος.

Εμένα στα @@ μου και οι δύο με την όλη τους συμπεριφορά ,αλλά επειδή ο Γκότζος περνάει αυτούς που τον διαβάζουν για μαλάκες και προσπαθεί με κακό τρόπο να αγιοποιήσει Τζίγγερ-Γιαννακόπουλους (μιας και πλέον δουλεύει και για τον Δημητράκη) ,θέλω να του κάνω 2 πολύ απολύστατες ερωτήσεις ..

ΚΩΣΤΑ ΓΚΟΤΖΟ ,


1. ΑΠΟ ΤΑ 200 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΟΣΑ ΠΗΓΑΝΕ ΣΤΗΝ ΓΗΠΕΛ;; ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΠΗΓΑΝΕ ΕΚΕΙ ,ΠΟΙΟΙ ΤΑ ΦΑΓΑΝΕ ΚΑΙ ΤΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΦΕΡΑΝ;;

2. ΑΦΟΥ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΟΥ ΔΑΠΑΝΗΘΗΚΑΝ ΠΗΓΑΝ ΣΤΡΑΦΙ ΚΑΙ ΟΔΗΓΟΥΣΑΝ ΣΤΟΝ ΓΚΡΕΜΟ ΤΗΝ ΠΑΕ ,Ο ΤΖΙΓΓΕΡ ΚΑΙ ΟΙ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΣΚΟΥΣΑΝ ΒΕΤΟ;; ΞΕΡΑΝΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ...ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΡΕΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥ ΞΟΔΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ 200 ΜΥΡΙΑ ... ΟΛΟΙ ΟΔΗΓΗΣΑΝΕ ΤΗΝ ΠΑΕ ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΑ ,ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΟΛΟΙ ΞΕΡΑΝΕ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΥΠΗΡΧΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΑ ΔΣ ..

Γιατί και η μαλακία έχει τα όρια της ..

Σχόλια