ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΖΙΓΓΕΡ

Η φαρσοκωμωδία του Ελληνικού ποδοσφαίρου καλά κρατεί. Η απόπειρα εξυγίανσης του ελληνικού πρωταθλήματος με τη δημιουργία της superleague με θυσίες (αγωνιστικές και οικονομικές) ήταν ένα μικρό και ελπιδοφόρο διάλειμμα. Δυστυχώς, το ελληνικό ποδόσφαιρο επέστρεψε δριμύτερο στο παρελθόν.


«Eπιφανείς» παράγοντες αντιμετωπίζουν το ποδόσφαιρο υπό το πρίσμα προσωπικών συμφερόντων και τυφλού οπαδισμού αδιαφορώντας για τη γενικότερη εικόνα του αθλήματος και τον ρόλο τους σε αυτό. H συστηματική και μεθοδική αυτή αποδόμηση του ελληνικού ποδοσφαίρου, προκαλεί τον φίλαθλο κόσμο και την ελληνική κοινωνία.


H στάση και οι θέσεις μου απέναντι στη βία και στο παρασκήνιο είναι γνωστές εδώ και χρόνια. Μάλιστα, κατά καιρούς έχω επικριθεί και γίνει αποδέκτης ειρωνικών σχολίων για τις ενέργειες και την στάση μου αυτή.


Για μία ακόμη φορά, θα ακούσουμε για βαθιές τομές, παραδειγματικές τιμωρίες και ότι πρέπει όλοι να τεθούν ενώπιον των ευθυνών τους. Δυστυχώς η πραγματικότητα είναι δεδομένη και λυπηρή. Αυτοί που οδήγησαν τα πράγματα εως εδώ είναι υπεύθυνοι και ας τα αντιμετωπίσουν. Ας μην παριστάνουν λοιπόν τους έκπληκτους
κάθε φορά που βιώνουμε τις ίδιες καταστάσεις

Σχόλια

  1. ΚΥΡΙΟΙ,
    ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΕΛΙΚΑ ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΠΡΟΩΘΗΣΕΤΕ ΣΤΟ ΔΣ ΤΗΣ ΠΑΕ ΤΗΝ ΕΞΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗ: ΟΙ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΝΑ ΔΙΕΞΑΓΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗ Β ΟΜΑΔΑ ΟΣΟ ΟΙ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΙ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΩΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΒΡΩΜΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ.
    ΧΑΡΙΣΜΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΒΑΘΜΟΙ ΑΥΤΟΙ.
    ΑΠΕΣΤΕΙΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗ FIFA ΣΧΕΤΙΚΟ EMAIL.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου