Ο ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ

Αύριο στις 20.00 παίζουμε με την Κάχα, στον πιο σημαντικό αγώνα της χρονιάς μέχρι στιγμής. Η νίκη σαφέστατα είναι μονόδρομος και μας εξασφαλίζει σε μεγάλο ποσοστό την πρωτιά του ομίλου με την οποία αποφεύγουμε την Μπάρτσα και έχουμε την Μακάμπι στους 8 με πλεονέκτημα έδρας.

Το γήπεδο πρέπει να είναι γεμάτο για να στηθεί το καθιερωμένο πάρτι και να σπρώξουμε την ομάδα στην νίκη, οπότε ραντεβού στο ΟΑΚΑ.

Έχω καιρό να γράψω γενικά στο μπλογκ, πόσο μάλλον για την ομάδα μπάσκετ, οπότε θα χρησιμοποιήσω αυτό το ποστ για να μοιραστώ τις απόψεις μου για το ροστερ έχοντας δει πέντε πράγματα μέχρι τώρα.

Ευχάριστη έκπληξη είναι ο Τσαρτσαρής ο οποίος δεν έχει αντιμετωπίσει ευτυχώς προβλήματα τραυματισμών φέτος και προσφέρει τα μέγιστα στην front-line της ομάδας. Επίσης Βουγιούκας, Καϊμακόγλου και Τέπιτς εμένα με έχουν πείσει οτι δουλεύουν σκληρά καθημερινά και αυτό αρχίζει και τους βγαίνει στο παρκέ.

Το ίδιο δεν μπορώ να πω για τον Καλάθη. Δεν νοείται μπασκετμπολίστας να μην ξέρει να σουτάρει και αν δεν το βελτιώσει αυτό, δεν πρόκειται να γίνει παίχτης. Επίσης ας δούμε πότε θα επιστρέψει ο Μάριτς και σε τι κατάσταση θα βρίσκεται, γιατί απο την στιγμή που η περιφέρεια μας είναι αποδυναμομένη τουλάχιστον η front-line μας θα πρέπει να κάνει θραύση.

Όσον αφορά τον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας, δεν σηκώνει κριτική. In zelico we trust.

Σχόλια