ΠΙΘΑΝΗ ΕΝΔΕΚΑΔΑ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ Ή ...ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΡΟΤΙΜΑΜΕ!


Με δεδομένες τις απουσίες των Μπουμσόνγκ και Χριστοδουλόπουλου και τις λύσεις πιο περιορισμένες ,προσπαθούμε να σκεφτούμε με τι ενδεκάδα θα κατέβει αύριο ο Φερέϊρα ή με τι ενδεκάδα θα θέλαμε να κατέβει ..

Καταρχάς όσον αφορά την αμυντική γραμμή οι Τζόρβας ,Βύντρα ,Σαριεγκι ,Καντέ και Σπυρόπουλος πρέπει να θεωρούνται κάτι παραπάνω απο σίγουροι.

Στο κέντρο θα γίνει η ..
μάχη και το ποιοι θα παίξουν ,θα εξαρτηθεί κυρίως απο το σχήμα στο οποίο θα θελήσει να παίξει ο Πορτογάλος τεχνικός. Ένα σχήμα το οποίο θα επιθυμούσαμε να μην ...μπήξει στα αμυντικα χαφ ,αλλά να είναι δημιουργικό και επιθετικό ,καθώς πάμε στο Φάληρο να τους πάρουμε την νίκη και όχι να τους την κλέψουμε.

Με βάση το παραπάνω σκεπτικό ,θεωρώ πως οι Ζιλμπέρτο Σίλβα ,Κατσουράνης και Λέτο είναι οι σίγουροι. Απο κει και πέρα θα ήθελα να δω μέσα τους Νίνη και τον Σιμάο. Τον πρώτο γιατί είναι ένα δημιουργικό χαφ που σε ανοιχτό γήπεδο θα μπορεί να συνδιαστε΄ευκολότερα με τον Σισέ και γενικά είναι πιο επιθετικός παίκτης . Τον δεύτερο γιατί με την χρησημοποίηση του θα μπορεί ο Κατσουράνης να ανέβει πιο ψηλά και να παίξει σημαντικό ρόλο με τις κάθετες μεταβιβάσεις του στον Σισέ.

Συν ότι ,αν χρησημοποιηθεί ο Καραγκούνης σαν αλλαγή στο β ημίχρονο ,θα είναι πολύ πιο χρήσιμος στην ομάδα ,απο το να μπει απο την αρχή και στο 40 να τα έχει φτύσει ..

Για μένα εκτός του Σισέ ,αυτός που θα πρέπει να είναι βαρόμετρο η απόδοση του και να κάνει ζημιά στον γαύρο είναι ο Κατσουράνης.

Η ΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΜΕ ΕΠΙΘΕΤΙΚΕΣ ΒΛΕΨΕΙΣ ,ΝΑ ΜΗΝ ΔΩΣΕΙ ΧΩΡΟ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΕΙ ΣΕ ΠΑΘΗΤΙΚΟ ΡΟΛΟ ΨΑΧΝΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΕΙΣ.

Σχόλια