ΣΙΓΑ ΡΕ ΛΟΥΛΗ ...ΦΟΒΗΘΗΚΑΜΕ!!


ΖΗΤΩ ΤΑΠΕΙΝΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΕΣΕ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΜΟΥ ΤΟ ΤΡΟΜΕΡΟ ΑΡΘΡΟ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΣΕ Ο ΕΞΑΙΡΕΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΞΙΩΜΕΝΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΓΡΑΦΟΣ ΝΙΚΟΣ ΓΕΜΕΛΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΙΣΕ.

ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΑ ..

1. ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΟΤΑΤΟ. ΕΣΥ ...
ΛΟΥΛΗ ΜΕ ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΙΛΑΣ ΜΕ ΤΟΣΟ ΚΡΙΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΠΑΙΚΤΗ. ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ..

2. ΠΟΤΕ ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΜΙΛΗΣΕΙ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ ΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΑΤΣ; ΜΗΠΩΣ ΕΝΟΧΛΗΣΕ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ,ΠΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΜΙΛΑΕΙ ΟΠΩΣ ΑΡΜΟΖΕΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΙΑΤΣΑ ΣΑΣ;;

3. ΜΙΛΑΣ ΡΕ ΛΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΙΣΕ ...ΣΤΑ ΤΟΣΑ ΕΜΕΤΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙ Η ΠΙΑΤΣΑ ΣΟΥ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΧΕΙΣ ΜΙΛΗΣΕΙ; ΕΧΕΙΣ ΠΕΙ ΚΑΤΙ; ΠΟΥ ΠΛΕΟΝ ΟΙ ΜΙΣΕΣ ΦΥΛΑΔΕΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΤΣΟΝΤΟΠΕΡΙΟΔΙΚΑ..

4. ΛΟΥΛΗ ΔΕΝ ΑΔΙΚΗΣΕ Ο ΠΑΠΠΑΣ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ; ΜΑΛΙΣΤΑ ΛΟΥΛΗ ...

5. ΚΑΙ ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΛΟΥΛΗ ΠΩΣ ΕΧΕΙΣ ΦΑΕΙ ΨΩΜΙ ΑΠΕΙΡΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΔΕΣ (ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ..) ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟ ..ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΔΗΛΑΔΗ ..

ΥΣ:ΛΟΥΛΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΙΚΟΛΟΥΛΗΣ ...ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗ ΔΗΛΑΔΗ ...

Σχόλια

  1. Ανώνυμος6/2/11 11:19 π.μ.

    Ο Κ.ΓΕΜΕΛΟΣ ΔΕΝ ΕΝΟΧΛΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΙΝΑΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ... ΤΟΝ ΕΝΟΧΛΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΛΕΝΕ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ. ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΑΜΟΡΦΩΤΩΝ(ΧΩΡΙΣ ΠΑΙΔΕΙΑ) ΚΑΙ ΑΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος6/2/11 12:01 μ.μ.

    ΔΕΝ το ειπε μπουρδελο..που ειναι,ειπε οτι τον πηδηξαν απο τον κολο...αλλο αυτο αλλο το αλλο.
    Και επειδη παικτες τετοιου βεληνεκους τους ακουΝε και τους εχουν σαν θεους και πολυ μικρα παιδια που ξερουν ομως να διαβαζουν και να ακουν...ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥ ΚΟΨΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΛΟ!!
    Τωρα αν καποιοι δεν συνφωνουν με αυτη την λογικη δικαιωμα τους,αλλωστε δημοκρατια λεμε οτι εχουμε...ΕΧΟΥΜΕ?ή μονο ο Μητρογλου σας πειραξε που εβγαλε το σορτσακι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος6/2/11 1:40 μ.μ.

    Ο ΚΥΡΙΟΣ ΡΟΥΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΔΗΛΩΜΕΝΟΣ ΓΑΥΡΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑΤΙ ΑΣΧΟΛΗΣΤΕ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΦΤΙΑΧΤΗ ΠΑΛΙ Η ΠΑΡΑΓΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΟΙΚΟΝΟΜΑΝΕ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΗΣΤΕ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΓΑΥΡΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος6/2/11 5:53 μ.μ.

    ΚΥΡΙΕ 1201... ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ "ΜΕ ΠΗΔΗΞΑΝ" ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΧΙ ΟΤΙ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΗΚΑ... ΟΠΩΣ ΙΣΩΣ ΝΟΜΙΖΕΙΣ... ΑΛΛΑ ΟΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΑΧΑΛΟ... ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΝΟΜΟΙ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΙ...
    ΕΠΙΠΛΗΞΗ Ο ΜΑΡΙΔΑΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟ "ΝΤΟΥ" ΣΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ ΕΝΩ ΠΡΟΣΤΙΜΟ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ Β. ΓΙΑ "ΝΤΟΥ" ΣΤΗΝ ΚΑΜΠΙΝΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ... ΕΠΙΜΕΝΩ ΟΤΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ....!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος6/2/11 7:27 μ.μ.

    Κυριε 20,11 με πηδηξαν ειναι αυτο που ειπε....αν το ευχαριστηθηκε αυτο ειναι αλλου παπα ευαγγελιο.Τωρα αν οταν θελουμε να πουμε μπαχαλο λεμε πηδηξε τοτε ο ΠΑΟ ειναι πολυ μπαχαλο...Οσο για τους δημοσιογραφουν συνφωνω απολυτα αλλα οχι κατα το δοκουν γιατι υπαρχουν μπαχαλακιδες δημοσιογραφοι που του ειπαν και μπραβο του κυριου ΣΙΣΕ..ΠΟΥ ΤΟΥ ΤΟΝ ΕΚΑΝΑΝ ΜΠΑΧΑΛΟ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος6/2/11 11:15 μ.μ.

    ο γέμελος για χρόνια υπάλληλος της οικογένειας πλέον υπάλληλος του δγ.
    εύγε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος7/2/11 4:35 μ.μ.

    Ευαισθητουλι γαυρακο 12.01 και 7.27,πλυσου,αρωματισου και βαλε τις ζαρτιερες σου..Σε 13 μερουλες ερχεται ο Τζιμπριλαρος και η παρεα του στην Τρουμπα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου