ΗΜΑΣΤΑΝ ,ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΛΕΩΦΟΡΟΥ!!


ΠΟΙΟΣ ΕΙΔΕ ΤΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΤΗΣ ΕΡΤ ΚΙ ΔΕΝ ΣΥΓΚΙΝΗΘΗΚΕ;;
ΠΟΙΟΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΜΕ ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΗΝ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΛΕΩΦΟΡΟ;;


ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΜΟ..

ΥΣ: Θα βρούμε το ντοκιμαντέρ και το αργότερο μέχρι μεθαύριο θα έχει ανέβει ..

Σχόλια

  1. Ανώνυμος10/2/11 1:40 π.μ.

    να τα βλέπουν αυτά οι αδαείς κ οι γεννημένοι δούλοι που υμνούν την προσφορά της γαβροοικογένειας στον Παναθηναϊκό. Ο Παναθηναϊκός μέχρι να τον απαγάγει η οικογένεια απο το ρέθυμνο ήταν πρωτοπόρος στα πάντα, όριζε τις εξελίξεις σε όλα τα επίπεδα, εξέφραζε κοινωνική ανωτερότητα, συσπείρωνε όλες τις σημαντικές δυνάμεις των εκάστοτε εποχών και γενικότερα απέπνεε μία κυριαρχία σε όλες τις εκφάνσεις του.
    Απο το 79 κ μετά ακολουθεί μία σταδιακά φθίνουσα πορεία και απαξίωση άνευ προηγουμένου που έχει αλλοιώσει σε ανεπανόρθωτο βαθμό την ιδιοσυγκρασία όλου του συλλόγου και των οπαδών του ακολούθως. Μας θέλουν δεύτερους, μας θέλουν φτωχούς πλην τίμιους φουκαράδες, μας θέλουν γκρινιάρηδες και μίζερους, μας θέλουν συμβιβασμένους στη μετριότητα, μας θέλουν αδικημένους και κλαμένους, μας θέλουν διασπασμένους, μας θέλουν απογοητευμένους και τα κατάφεραν. Βλέπεις τις εικόνες και νομίζεις πως είναι ψέμματα, βλέπεις τον Παναθηναϊκό στον τελικό της Ευρώπης (σε μία εποχή που το ελληνικό ποδόσφαιρο δεν υπήρχε στον χάρτη) και λες οτι δεν γίνεται να κατάντησαν έτσι αυτό το μέγεθος.
    Δύο χρόνια μυρίσαμε ξανά το ένδοξο Τριφύλλι της υπεροχής και η οικογένεια του ρεθύμνου μαζί με τους προδότες γιαννακόπουλους εξαπέλυσαν άνευ προηγουμένου βρωμερό, χυδαίο και άνανδρο πόλεμο με κανάλια, μπλογκ, εφημερίδες, σάιτ, δηλώσεις και ότι άλλο τρόπο μπορούσαν ώστε να επιστρέψομε ξανά στο βάλτο.
    Ο ίδιος ο Παναθηναϊκός όμως θα ξεράσει τους ευεργέτες της τρούμπας και τις φιλιππινέζες τους μία και καλή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος12/2/11 9:22 π.μ.

    στη λεωφορο γηπεδο παναθηναικε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου