ΛΙΑΝΝΑ ΚΑΝΕΛΛΗ: ΚΑΤΑΡΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ!!


Τι συμπεράσματα έβγαλα απο την σημερινή συνέντευξη της Λιάνας Κανέλλης που μίλησε για τα διοικητικά του Συλλόγου;;

1. Ο Σύλλογος έχει...
περίεργους φιλάθλους και πάνω απόλα αχάριστους. Για αυτό και τόσα χρόνια δεν μπορούσε να πάρει πρωταθλήματα ,κύπελλα και να αποδίδει καλό ποδόσφαιρο.


2. Στα πλαίσια της αχαριστίας συγκαταλέγεται και η εντονότατη κριτική που έγινε τα τελευταία χρόνια απο τον κόσμο προς τους Βαρδινογιάννηδες. Και εξύμνησε το περίφημο ..."δεν χρωστάμε..". Ας μην παίρνουμε κούπες ,αρκεί να μην έχουμε οφειλές προς το δημόσιο..αυτό αρκεί στην Λιάνα μας.


3. Είναι το πρώτο άτομο αριστερών πεποιθήσεων που πιστεύει πως με εξεγέρσεις του λαού και συλαλλητήρια δεν αλλάζει κάτι στον εκάστοτε χώρο!!!!

Σχόλια

  1. Ανώνυμος5/2/11 10:24 μ.μ.

    ΝΑ ΑΠΕΛΑΘΕΙ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΔΕΙΝΑ ΤΟΥ ΠΑΟ ΦΤΑΙΝΕ 2 ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ, ΠΟΥ ΚΑΙ ΟΙ 2 ΜΑΖΙ ΠΟΥΛΑΝΕ 5.ΟΟΟ ΦΥΛΛΑ!

    Ε, ΡΕ ΛΙΑΝΝΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος6/2/11 1:07 π.μ.

    χαχαχα υπάρχει κανένας που να πιστεύει πως η κανέλλη έχει αριστερές πεποιθήσεις? ο άνθρωπος που υμνεί σε κάθε ευκαιρία την κατεξοχήν κεφαλαιοκρατική οικογένεια της ελλάδας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος6/2/11 3:34 μ.μ.

    ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΗΝΕΚΕΣ ΓΛΕΙΨΙΜΟ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ Η ΙΔΙΑ Η ΚΑΝΕΛΛΗ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΥΠΑΡΞΙΑΚΟ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΕΙ ΣΕ ΠΟΙΑ ΑΝΑΤΟΜΙΑ ΑΝΗΚΕΙ, ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠ' ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ, ΟΠΟΤΕ ΜΕ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΗΣ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΑΛΛΑ ΑΠΛΩΣ ΤΟΥΣ ΛΥΠΟΜΑΣΤΕ. Η ΚΑΝΕΛΛΗ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΤΗΣ, ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ ΠΡΟΒΗΜΑΤΙΚΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΕΜΑΣ. ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΝΑ ΤΗΣ ΕΥΧΗΘΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου