ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΓΡΑΦΕΙΣ...


Τέλος και επίσημα ο Φρέιτας τελικά και λίγοι πιστεύω πως θα στεναχωρηθούν κιόλας. Μπορεί κάτω από άλλες συνθήκες να μπορούσε να κάνει καλή δουλεία, όπως άλλωστε είχε κάνει και στην Μπράγκα τόσα χρόνια, αλλά εδώ έργο δεν άφησε. Έκανε τις δουλίτσες του με το κολλητάρι του τον Μενέσες και τώρα έφυγε σαν κύριος.

Το θέμα δέν είναι ο Φρέιτας, αλλά...
να γίνει η σωστότερη επίλογη αυτήν την στιγμή.

Ένας άνθρωπος που θα ξέρει από μπάλα, θα μίλαει στους παίκτες και δεν θα τον βλέπουν μία στο τόσο. Διασυνδέσεις και επαφές με το εξωτερικό αλλά κυρίως όρεξη για δουλεία και αντίληψη των συνθηκών. Ο Παναθηναικός βρίσκεται σε ένα μεταβατικό ναι μεν, αλλά κομβικό σημείο και τυχόν λάθος επιλογή θα στοιχίσει στο μέλλον.

Δεν θα ασχοληθούμαι με ονόματα που θα διαβάσετε στις κωλοφυλλάδες. Δεν το κάναμε ποτέ και δεν θα το κάνουμε και τώρα. Μόνο μία ερώτηση για κλείσιμο...

Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος αυτόν τον Ρότσα γιατί δεν τον αφήνουνε να δουλέψει με την πρώτη ομάδα; Ο άνθρωπος και γνώσεις ποδοσφαίρου έχει, και διασυνδέσεις με την Λατινική Αμερική και δώξα τω θεώ αποπνέει τρελό σεβασμό σε όποιον φοράει την φανέλα με το Τριφύλλι.
Υπάρχει ένας που να μην πιστεύει ό,τι μπορεί να βοηθήσει τον Παναθηναικό τώρα;

Σχόλια

  1. dimosthenis132/2/11 11:07 π.μ.

    sumfwnw me tin epilogi rotsa en merei an kai pisteuw pws o velic auti ti stigmi tha itan polu kaliteri lusi!! skepsou mono poious paiktes efere kai ti budget eixe sta xeria tou!! sti suneidisi olwn mas bebaia einai kameni epilogi epeidi ton eixe ferei to paidi me ta autokinitakia!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. mono kai mono to teleutaio pou eipes ,distixws i eutixws arkei gia na min ksana analavei ..
    pantws emena den me trelane kai tote kamia epilogi tou..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. dimosthenis132/2/11 3:27 μ.μ.

    proswpiki ektimisi kai mono einai oti o mattos eite o n'doye(pou den tou exw kai treli sumpatheia na sou pw tin alitheia :PP) tha voithousan polu tin omada simera!! telws pantwn opws egrapses kai pio panw sto arthro to kuriotero einai na erthei enas anthrwpos me oreksi gia douleia!!! makari na ginei i pio sofi epilogi gia tin omadara mas!! ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου