ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΞΗ ΤΟΥ ΟΑΚΑ ΑΠΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΤΗΣ ΘΥΡΑΣ 7!

Τώρα κατά το πόσο ισχύει δεν μπορούμε να το ξέρουμε ,αλλά αξίζει να το διαβάσετε ..


Pyrsos security – H μεγάλη προβοκάτσια απο το ΤΕΙ ΠΕΙΡΑΙΑ εως το ΟΑΚΑ (μέρος 1ο)


Εισαγωγή: Αυτό εδώ το κείμενο αποτελεί ενα ...
απο τα πολλά που θα καταγγείλουμε για την εν λόγω εταιρία παροχής υπηρεσιών ασφαλείας η οποία στη κυριολεξία ζεί παρασιτικά εις βάρος του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ, δημιουργεί ενα εργασιακό μεσαίωνα στους εργαζομένους του, προβοκάρει ακόμα και κατα φιλάθλων του ΠΑΟ στο ΟΑΚΑ, παρασιτεί στα έσοδα του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ, και φυλαξεων ιδιωτικών υπηρεσιών και αποτελεί πλέον ανεπίσημα ενα όργανο του σάπιου συστήματος.
Ξεκινώντας την αποκάλυψη μας , θα αναφερθούμε στα άτομα της ΘΥΡΑΣ 7 τα οποία έχουν βρεί μια “ασφαλή εργασία” και το πως ο ΠΥΡΣΟΣ με προβοκάτσιες και διάφορες τεχνικές όπως απο τα περιστατικά στο ΤΕΙ ΠΕΙΡΑΙΑ ώς και το ΟΑΚΑ τον έχουν καταστήσει “κυρίαρχο” σε όλα τα δημόσια ΕΡΓΑ (βασιζόμενοι σε ανώνυμες καταγγελίες εργαζομένων του)



Φίλοι και φίλες.

Ακούγοντας το όνομα ΠΥΡΣΟΣ ΣΕΚΙΟΥΡΙΤΥ θα μας έρθει στο νού ότι ειναι η καλύτερη ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΦΥΛΑΞΕΩΝ, θα τους δούμε να φυλάνε κατα πλειοψηφία γήπεδα-ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ-ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ-ΜΕΤΡΟ και άλλα σημαντικά σημεία νομίζοντας οτι ειμεθα ασφαλείς.
Προβληματιζόμενος απο προτοφανή επεισόδια στο ΟΑΚΑ κατα φιλαθλων του ΠΑΟ και σε συνδυασμό με κάποια γεγονότα φυλαξης και διαγωνισμου και δημοσιου ΕΡΓΟΥπου καταγγέλθηκαν εγκριτα και ανωνυμα σε εμας θα ξετυλίξουμε το όλο κουβαρι του παρακράτους που με μισθούς 550 ευρώ με 12ωρες και 14ωρες εργασίες λυμαίνει το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ και τον Ιδιωτικο τομέα που θέλει και εχει ανάγκες φύλαξης χρεωνοντας τες τουλαχιστο με 3000-4000 ΕΥΡΩ τον εργαζόμενο που χρεώνει ανα χώρο δίνοντας στην εταιρία έως και κέρδη 400% αφου οι εργαζόμενοι του ειναι λιγότεροι και κάνουν και διπλοβάρδιες και είναι και αμφιβόλου ποιότητος όπως θα καταγγελθεί παρακάτω φέρνοντας σαν παράδειγμα τις καταγγελίες του παρακράτους ΠΥΡΣΟΥ- ΘΥΡΑΣ 7 και λοιπών καρεκλοκένταυρων που θέλουν να εισπράττουν υπεράνω του κόστους ζωής μας ,της ασφάλειας μας και του αθλητισμού μας.
Συγκεκριμένα θα ξεκινήσουμε απο το ΤΕΙ ΠΕΙΡΑΙΑ και θα φτάσουμε στην ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΤΟΥ ΟΑΚΑ δείχνοντας το πώς αυτό το παρακράτος δουλεύει.
Ιστορικά αναφέρουμε δε οτι το ΤΕΙ ΠΕΙΡΑΙΑ απο το 2000 φυλασσόταν απο μια μικρότερη εταιρία φύλαξης και καθαρισμού η οποία κατα γενική ομολογία πληρωνε κανονικα στην ώρα της, έδινε πλήρεις ασφαλιστικες εισφορές και ένσημα χωρίς να υπάρχει παραμικρό πρόβλημα.
Φυσικά βέβαια όποια εταιρία αναλαμβανε το όλο πακέτο φυλαξης και καθαρισμού αμοιβόταν με 2.000.000 ευρώ την διετία σε ισόποσες επιταγές 5μήνου απο τον Ειδικό Λογαριασμό του Ιδρύματος.
Το 2009 η μικρότερη εταιρία φύλαξης που είχε το έργο μετοχοποιήθηκε και διαμελίστηκε σε τομείς “προσωπικού”,”φύλαξης”,”καθαρισμού” κτλ.
Τότε ξεκίνησε η αρχή της ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑΣ καθώς το πλειοψηφικό πακέτο της k.... securityεξαγοράσθηκε απο εναν τέως στρατηγό του Ε.Σ εν ονόματι Α....... Μ.......ς ο οποίος δε πέρα απο τα “ακριβά” του γούστα και τις ΛΙΜΟΥΖΙΝΕΣ κατείχε προσωπικό πάρκινγκ και ΣΟΥΙΤΑ ΜΕ ΔΩΔΕΚΑΜΗΝΗ ΜΙΣΘΩΣΗ στο ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ.
Κατα τη διάρκεια της διοικήσεως του εν λόγω “στρατηγού”, η εταιρία άρχισε να μην καταβάλλει έγκαιρα μισθούς, να πληρώνει μετά απο μισό μήνα και σταδιακά να εμφανίζονται μετά απο δική του συναίνεση άτομα αμφιβόλου ποιότητας στις φυλάξεις χωρίς άδειες,χωρίς τοξικολογικές εξετάσεις, με ανάρμοστες συμπεριφορές προκαλώντας κατακραυγή στους πελάτες της και προκαλώντας μεγάλο κίνδυνο και θέμα ασφαλείας δουλεύοντας μια χαρά το όλο σχέδιο προβοκάτσιας.
Συγκεκριμένα στο ΤΕΙ ΠΕΙΡΑΙΑ απο την ημέρα ανάληψης του στο προσωπικό ασφαλείας ως διευθυντής πέραν των άνωθεν καταγγελόμενων για μισθούς προσέλαβε στην φύλαξη άτομα όπως τους Β....η Δ....η (κάτοχος διαρκείας του ΟΣΦΠ χωρίς άδεια φύλαξης δηλωμένο σαν “καθαριστη” -κάτοικος Καμινίων), Ξ.......η  Α.......ο ( “πελάτης του ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ”, γιός γνωστου κτηματομεσίτη της ΑΘΗΝΑΣ- κατοικος Αιγάλεω), Μ.......η Σ.......ο (Κάτοικο Μανιατικων ΠΕΙΡΑΙΑ, Κρητικής καταγωγής, χωρίς ΑΔΕΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ-συγγενής γνωστού “μαιντανου” του ΦΑΣΙΣΤΟΚΑΝΑΛΟΥ ΜΠΛΟΥ ΣΚΑΙ που ουκ ολιγες φορές “τιμουσε την συνεισφορα του ΟΣΦΠ στην Ελληνική Ιστορία μαζί με διεστραμμένους Βασιλόφρονες”) , Μ.......υ Α.......η (κάτοικου ΝΙΚΑΙΑΣ περιοχης “παιδική στεγη”, ΦΙΛΟΣ της ΘΥΡΑΣ 7 με την ιδιότητα “φασαριοζου” ,”μπάχαλου”).
Σκοπος δε αυτών ήτο το να προκαλούν συνέχεια φασαρίες μεταξύ συναδέλφων, να εξευτελίζουν την εταιρία τους με την ανοχή ΤΟΥ “ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ” ,μεταμορφώνοντας το Ιδρυμα σε κέντρο διερχομένων ατόμων της Θ7, φέρνοντας γυναίκες και με αποκορύφωμα η αποσιώπηση γεγονότος ευρημάτων σε δημόσιο χώρο φύλαξης (καμμένα αλουμινόχαρτα, προφυλακτικά κτλ).
Ταυτοχρόνως δε εκείνη τη περίοδο πραγματοποιείτο ο διαγωνισμός της αναληψης έργου και μετά απο πόσα χρόνια η ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΥΡΣΟΣ εκανε τη πανηγυρική εμφάνιση της λέγοντας οτι “εχουμε αναλάβει ηδη το Ιδρυμα” κτλ.
Λίγο καιρό πρίν το διαγωνισμό, οι εν λόγω προαναφερθέντες φύλακες -τραμπούκοι της ΘΥΡΑΣ 7 δημιούργησαν “συνδικαλιστικο σωματειο” με “πρόεδρο” τον Μ......ο Α.....η με αφορμή την “εξασφάλιση της παραμονής όλων των εργαζομενων ακόμα και αν αλλαζε η εταιρια” και απειλούσαν περίτεχνα με μεθόδους ΘΥΡΑΣ 7 όσους δεν συμμετείχαν σε αυτο.
Το παράξενο σε όλη την ιστορία ειναι πως τους ένοιαξε όλους αυτούς ξαφνικά να υπερασπίσουν εργαζομένους όταν ταυτοχρόνως ο ΠΥΡΣΟΣ εκανε την ξαφνική του εμφάνιση, να γίνονται εξευτελιστικες προβοκάτσιες , και οι εν λόγω φύλακες να έχουν προσληφθει ΗΔΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΥΡΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΛΑΤΤΟΥΝ ΤΟ ΟΑΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΑΝΑΛΗΨΗΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ?
Συνοψίζοντας δε αξίζει να αναφέρουμε ότι μετα απο τις προβοκάτσιες των εν λόγω φυλάκων , τις εικονικές παραστάσεις “διαμαρτυρίας” στον ΠΡΥΤΑΝΗ , και η περαιτέρω εμπλοκή άλλων ταραχοποιών στοιχείων οδήγησαν τον ΠΡΥΤΑΝΗ και τους διοικουντες να διωξουν την παλαιότερη εταιρία security,να διώξουν στο δρόμο 23 εργαζόμενους και να πάρει ο ΠΥΡΣΟΣ  πανηγυρικά τη φύλαξη απολύωντας φυσικά τους Ξ.....η Α......ο, Β.......η Δ.....η (αφου τους δοκιμασε στη φυλαξη του ΟΑΚΑ) και διατήρησε τους Μ.....ο Α.....η (κατοικο ΝΙΚΑΙΑΣ) στο ΟΑΚΑ και τον Μ........ Σ........ (σε κτήριο του ΤΕΙ ΠΕΙΡΑΙΑ,και στο ΟΑΚΑ μετά απο “δίκαιη παρέμβαση του δημοσιογράφου του ΓΑΥΡΟΦΑΣΙΣΤΟΚΑΝΑΛΟΥ ΜΠΛΟΥ ΣΚΑΙ)


ΘΑ ΕΛΘΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ! 

<<ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ>>


ΤΟ BLOGS ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΩΝ ΠΑΡΕΛΑΒΕ ΣΕ EMAIL ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΜΗΝΥΜΑ 

http://hotfile.com/dl/102713430/7d3b14f/thy71.zip.html


ΥΓ.ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΔΕΣΜΙΤΕΣ ΑΔΕΡΦΙΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΣΤΕΝΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ....ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ...

Σχόλια

  1. ΞΥΛΟ ΣΤΟΥΣ ΣΕΚΙΟΥΡΙΤΑΔΕΣ ΛΟΙΠΟΝ..ΤΣΑΜΠΑ ΒΑΡΑΜΕ ΤΟΥΣ ΜΠΑΤΣΟΥΣ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ:D

    asteieuomai fisika...

    oso gia to an isxyei kati tetoio...eimai sigouros oti isxyoun ola osa katagkelh o filos apo panw!!!

    oloi aytoi pou leei pou tous misus tous katalabame einai filakovioi pou tha eprepe na einai sthn fylaka gia pollous kai diaforous logous..
    milame gia katakathia tis koinwnias..amorfotous tous opoios kapoios proedros tou gayrou kapote eixe pei aytous exoume aytous theloume!!!

    enoouse autous..

    kai stin teliki re magkes pou na vroune lefta ayta ta katakathia na anoiksous eteria security?

    h apo narkwtika h aapo prostasies...

    ypaliloi gyftoi kai prezakides!!!

    aytoi einai oi organomenoi tous

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. A KAI KATI AKOMA PRESS..H ETAIRIA PROSTASIAS EINAI DWRAKH KANONIKO TOY PROEDROU TOU GAYROU STOUS SUNGKEKRIMENOUS FYLAKOVIOUS...

    EGW PROSWPIKA TO KSERW POLLA XRONIA AYTO TO PRAGMA..

    KAI SOU KSANALEW...TOP PSARI VROIMAEI APO TO KEFALI...POU NA VRHKAN LEFTA OI STRATIGOI POU LEEI O FYLOS APO PANW GIANA KANOUN ETIARIA SECURITY???APLA PRAGMATA..

    FISIKA DEN PISTEYW OTI KAI PALI MPOREI NA GEINEI KATI ME TOUS SYNGEKRIMENOUS....
    A/GIATI DEN YPARXEI DIKAIWSINI STO ELADA MAS
    B/GIATI PISW TOUS ERXONTAI MAGALA KEFALIA..
    G/EDW DEN MPHKAN MESA GIA TIN DOLOFONIA TOU MIXALI..POIOS UA KATSEI NA ASXOLITHEI ME ENAN AGNWSTO ANAGNWSTH!!!???

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου