O ΣΠΥΡΟΣ ΠΟΛΕΜΗΣ ΚΑΝΕΙ ΠΙΣΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΕ!


Τις τελευταίες εβδομάδες ,προέκυψε το όνομα του Πολέμη για λύση -χαρακτηρίζεται και ως μοναδική αξιόπιστη απο πολλούς- στην προεδρία της παε. Με το πέρασμα των ημερών άρχιζαν να φουντώνουν και τα πρώτα σενάρια για σκέψεις αγοράς του πλειοψηφικού πακέτου της παε ,ώστε ουσιαστικά η οικογένεια Πολέμη να κάνει κουμάντο στην παε.

Αυτό το σενάριο ευσταθεί και ήταν όντως στις κυρίαρχες σκέψεις του Αδαμάντιου Πολέμη ,για αυτό και ζήτησε τα οικονομικά στοιχεία της παε ,ώστε να δει και κατά το πόσο εφικτό είναι ένα τέτοιο σενάριο.

Όμως αρνητική στάση κρατάει ο αδερφός του Σπύρος Πολέμης και δεν ...
δίνει την συγκατάθεση του για μια τέτοια κίνηση. Και οι λόγοι δεν είναι οικονομικοί ,μιας και η συγκεκριμένη οικογένεια δεν στερείται χρημάτων .Αλλά το σκεπτικό του Σπύρου Πολέμη βασίζεται και η άρνηση του στηρίζεται στο γεγονός ότι η οικογένεια του ,τόσα χρόνια κρατούσε ένα low profile και δεν θέλει να το αλλάξει τώρα.

Συγκεκριμένα ,ατάκες του που λέει τις τελευταίες μέρες σε φίλους του είναι πως ο ίδιος και η οικογένεια του αν προβούν σε μια τέτοια κίνηση θα πρέπει να κυκλοφορούν με μπράβους ,να βάλουν ισχυρή ασφάλεια γύρω απο τα γραφεία τους ,να είναι προετοιμασμένοι να τα ακούν απο τον κόσμο ,να πρέπει να κάνουν δηλώσεις και να αποκτήσουν άλλες -πιο ανοιχτές- σχέσεις με τα μεε και όλα αυτά δεν τους ταιριάζουν και ούτε τα θέλουν μέσα στην ζωή τους.

Και όπως είναι λογικό ο Αδαμάντιος Πολέμης δεν μπορεί να λειτουργήσει αυθαίρετα με τον γιο και να μην συνυπολογήσει την γνώμη του αδερφού του ,ο οποίος με τις απόψεις του τον κρατάει πίσω .

ΥΣ: Βέβαια -αν και προσωπικά το θεωρώ αδύνατο οι Πολέμηδες να πάρουν την παε- να ξέρετε πως αν πάρουν την παε στα χέρια τους τα αδέρφια ,θα υπάρξει σίγουρα διαφορετική οικονομική πολιτική στην παε ,κάτι που σε πολλούς θα ξενίσει.

ΥΣ2: Μια ακόμη πληροφορία που δεν τονίζεται απο τους δημοσιογράφους είναι πως οι Πολέμηδες έχουν με όλους τους υπόλοιπους μετόχους πολύ καλές σχέσεις και έχουν τον σεβασμό τους.

Σχόλια

  1. ma ton theo ,kourastika na svinw ..
    kserw oti goustareis na mas diavazeis ,alla periorisou se auto kai ase ta sxolia ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος7/1/11 2:57 μ.μ.

    ΟΣΟ ΚΡΙΝΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΟΚΟΥΝ ΚΑΙ ΟΣΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ ΤΟ ΣΑΙΤ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙΣ ΤΙς ΑΛΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙΣ ΜΕ ΑΝΟΙΚΤΟ ΜΥΑΛΟ ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΕΝΟΣ ΣΕ ΓΝΗΣΙΟΥΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΧΟΥΛΙΓΚΑΝς ΕΓΩ ΘΑ ΣΕ ΖΑΛΙΖΩ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΦΤΩ ΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΟΥ ΕΣΥ ΑΠΕΥΘΥΝΕΣΑΙ!!ΠΕΡΙΟΡΙΣΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΛΟΙΠΟΝ ΣΕ ΥΨΗΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΚΡΙΤΙΚΗ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΧΩ ΔΙΑΚΡΙΝΕΙ...ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος7/1/11 6:12 μ.μ.

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος7/1/11 6:41 μ.μ.

    kai na nin ksexniomaste gamietai o thrinos kai o peiraias. mia omada einai i korifaia i panatha giauto benete sta sait mas giati o gay einai mia mikromesaia omada

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος7/1/11 6:56 μ.μ.

    http://mypanathinaikos.wordpress.com/2011/01/07/%CE%BC%CE%B7%CE%BD-%CF%84%CF%81%CF%8E%CF%84%CE%B5-%CE%B1%CE%BC%CE%AC%CF%83%CE%B7%CF%84%CE%BF-%CF%8C%CF%84%CE%B9-%CF%83%CE%B1%CF%82-%CE%B4%CE%AF%CE%BD%CE%BF%CF%85%CE%BD/ diavaste auto pou leei gia ton vgenopoulo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος7/1/11 9:00 μ.μ.

    Ότι ΠΑΠΑΡΙΑ γράφει αυτό το αντιβγενοπουλικό blog, είναι δυνατόν να γίνει πιστευτό.?
    Έχω στείλει σχόλια εκεί εναντίον τζίγγερ και γκόντζου και δεν τα ανεβάζουν. Επικαλείστε κάτι που γράφει ο κάθε τυχαίος??
    Ποιος επενδυτής θα βάλει λεφτά , όταν ο σοφέρ κρατάει το 30%. Δια Νόμου για να περαστούν σημαντικές αποφάσεις από μια Γ.Σ. θέλεις τα 2/3 ή το 67 + %.!!!!!! Όταν ο τζιτζης κρατάει το 30 % , κανείς δεν θα έχει πάνω από 60 %.!!!!! Ακόμα και όλοι μαζί. Το 10% το έχει ο ερασιτέχνης.!
    Η θα πέσει σαν ποσοστό ο τζίτζης (απίθανο) ή δεν θα αλλάξει τίποτα.!!!
    Γιατί η "πράσινη" -και καλά- προπαγάνδα των αυλικών επιχειρεί μετά μανίας να περάσει στον κόσμο πως ο σοφέρ χαρίζει και κάποιοι δεν αποδέχονται την δωρεά. Αφού λοιπόν ο κληρονόμος και ΜΑΡΙΑΝΝΑΣ ΓΙΟΣ, δεν θέλει να ξανασχοληθεί με την ΠΑΕ γιατί δεν δωρίζει και το 54% των μετοχών που κατέχει η φαμίλια του παρά μόνο το 25%; Έτσι κι αλλιώς, όπως λένε το Γκοντζο-παπαγαλάκια, η ΠΑΕ βρίσκεται στα πρόθυρα της πτώχευσης οπότε ουδεμία αξία έχουν οι μετοχές. Κοινώς κωλόχαρτα είναι. Γιατί λοιπόν δεν ...δωρίζει το σύνολο των μετοχών; Μήπως διότι δίνοντας το 25% γίνεται ΤΣΑΜΠΑ ΜΑΓΚΑΣ, καθώς όποιος και να το πάρει δεν μπορεί να γίνει κυρίαρχος στην ΠΑΕ, αφού ως γνωστόν χρειάζεται το 67% για να περάσει η οποιαδήποτε απόφαση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος7/1/11 11:57 μ.μ.

    San na exeis dikio file mou....Apanthseis dyskolo na paroume...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος8/1/11 12:24 π.μ.

    gamiste tous olous ,egw auto kserw ..
    na pa na gamithei kai o vardinogiannis kai o vgenopoulos kai oloi tous

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος8/1/11 1:59 π.μ.

    na xarisei ,na xarisei...to poula kai poulo to xeperasame...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος8/1/11 9:37 π.μ.

    Ο ΩΧ Αδελφισμός και το μαμήστε τους όλους δεν είναι λύση.!! Σημασία δεν έχει το όνομα του επενδυτή ή επενδυτών, αλλά το πόσο ΘΕΛΗΣΗ έχουν για να πάνε την ομάδα στην ΚΟΡΥΦΗ.!!!

    Τίποτα δεν χαρίζεται σήμερα, αν ήθελε να μεταβιβάσει ποσοστό, θα έπρεπε να κρατήσει ένα 10-15 % (όπως ο κόκκαλης) και να αφήσει άλλους να ασχοληθούν.!!

    Όποιος βάζει τα πιό πολλά λεφτά, αυτός πρέπει να παίρνει και τις αποφάσεις, να έχει τον πρώτο..... αλλά κυρίως τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΛΟΓΟ.!!
    Δεν έχει σημασία το όνομα, αλλά η θέληση και η τρέλα με την ομάδα.!

    Διαβάστε τώρα κάτι να καταλάβετε πώς κάνουν τις δουλειές τους οι άλλοι και πόσο άνετα προχωρούν τα σχέδιά τους.!!!
    http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/Panionios/304247

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου