NA ΞΕΚΙΝΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟ ΧΤΙΣΙΜΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΞΗΛΩΜΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ!!


Κινούμενος αντίθετα στην ματαιοδοξία και στο ανάθεμα των περισσοτέρων και επηρεασμένος απο την λογική και φυσική συνέχεια της φετινής αγωνιστικής περιόδου ,νιώθω την ανάγκη να υπενθυμίσω κάποια πράγματα που πολλοί θα έχουν ξεχάσει και να συγκεκριμενοποιήσω το αύριο του ποδοσφαιρικού Παναθηναϊκού. Ένα αύριο που θα είναι είτε με την παρουσία των τωρινών μετόχων ,είτε με την παρουσία αλλοδαπών κεφαλαίων.

Σε αντίθεση λοιπόν με το...
μοδάτο παραμύθι που φοριέται τον τελευταίο καιρό με το επικείμενο οικονομικό κραχ της παε και σε αντίθεση με την παπαρολογία όσων μιλάνε για εγκληματική και μαύρη  τριετία πατώντας πάνω στην φυγή του Βγενόπουλου και την παραίτηση του Πατέρα ,να θυμίσω πως σε αυτήν την κατά τα άλλα αντιπαναθηναϊκή τριετία ο κόσμος του Συλλόγου είδε μεγάλα ευρωπαϊκά διπλά (κάτι που είχε να δει απο την γενιά της Ριζούπολης) ,είδε πρώτα ονόματα με το τριφύλλι στο στήθος (Ζιλμπέρτο Σίλβα ,Σισέ) ,ένιωσε την ξεχασμένη αίσθηση να παίρνεις βασικό παίκτη του αντίπαλου σου(αντιθέτως τα τελευταία χρόνια νιώσαμε πως είναι το αντίστροφο συναίσθημα με την φυγή Νικοπολίδη και Κωνσταντίνου) και τέλος είδε και ένα νταμπλ που είχε να πάρει απο το 2004!

Και μιλάω για καθαρά αγωνιστικά θέματα! Με βάση λοιπόν αυτά ,πιστεύω πως η ομάδα που όλοι την έχουν βγάλει άχρηστη ,ενώ το καλοκαίρι όλοι την αποθεώνανε και μιλούσανε για αχτύπητο ρόστερ ,ΠΡΕΠΕΙ να χτιστεί και οι βάσεις της να είναι παίχτες που υπάρχουν ήδη στην ομάδα.

Και για να γίνω συγκεκριμένος ..

ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ Η ΟΜΑΔΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΤΙΣΤΕΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟΥΣ ΣΙΣΕ ΚΑΙ ΛΕΤΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΚΡΕΜΙΣΤΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΦΥΓΗ ΑΥΤΩΝ!!

Το λέγαμε απο αυτο το blog το καλοκαίρι ,συνεχίζω να το τονίζω και τώρα που όλοι έχουμε μείνει μέσα στην μαυρίλα.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΣΗ ΚΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΟ .
ΜΕ ΗΓΕΤΗ ΤΟΥΣ ΣΙΣΕ ΚΑΙ ΛΕΤΟ ΑΥΤΗ Η ΟΜΑΔΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΚΟΥΠΕΣ.
ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΑΜΑΡΤΗΜΑ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΝ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ (ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΝΑΙ ..) ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΦΟΡΤΩΘΕΙ.

Μας ήρθε σαν δώρο Θεού ,ένας ηγέτης με τα όλα του .
Πέρυσι είχαμε την τύχη να θαυμάσουμε έναν αυθεντικό μπαλαδόρο που μπορεί να κάνει παπάδες μέσα στο γήπεδο ...πόσα χρόνια είχαμε να δούμε τέτοιο παίκτη στην ομάδα;;
Και υπάρχουν άνθρωποι στην παε που να σκέφτονται να πουλήσουν αυτούς τους παικταράδες;; Οι μέτοχοι πόσο Παναθηναϊκοί είναι για να μην θυσιάζουν κάποια χρήματα παραπάνω ώστε να κρατήσουν αυτύς τους 2 παικταράδες;;

Δηλαδή τι;; Να τους πουλήσουμε ,να έχουμε 15 μύρια ζεστά στα ταμεία ,για να καλύψουμε τρύπες και να πάμε να αγοράσουμε νέους και πολλά υποσχόμενους παίκτες;; Και άντε πάλι απο την αρχή να χτίζουμε μια νέα ομάδα;;

Η ΠΩΛΗΣΗ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ 2 ΠΑΙΚΤΑΡΑΔΩΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΗ ΤΑΣΗ ΑΥΤΟΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ

Δεν πρέπει σε ΚΑΜΙΑ περίπτωση να μπούμε στο τριπάκι που προσπαθούν να μας βάλουν σιγά-σιγά πως η πώληση του Σισέ είναι αναγκαίο κακό. Μια πιθανή φυγή του ΔΕΝ πρόκειται να καλυφθεί .Η παρουσία του Γάλλου στην ομάδα είναι ΙΣΤΟΡΙΚΗ ευκαιρία για το χτίσιμο μιας μεγάλης ομάδας. Η ταυτόχρονη παρουσία του Λέτο στην ομάδα ,καταστεί εφικτή την δημιουργία μιας πραγματικής επίθεσης φωτιάς.

Αυτό που δεν έγινε το καλοκαίρι και πρέπει να αποτελεί προτεραιότητα επιτέλους στην ομάδα ,είναι να γίνουν μεταγραφές ενδεκαδάτων ακραίων μπακ ,αμυντικού χαφ και ενός σέντερ μπακ.
ΠΙΟ απαραίτητη προτεραιότητα είναι η παρουσία σοβαρού σε όλα τα επίπεδα προπονητή ,ο Φερέϊρα δεν ξέρω αν κάνει ,αλλά η ομάδα χρειάζεται σοβαρό προπονητή ,σοβαρό προπονητικό επιτελείο και σοβαρή προετοιμασία το καλοκαίρι.

Πολλοί θα με πείτε υπερβολικά αισιόδοξο και απλοϊκό στις σκέψεις μου ...εγώ απλά θα πω πως έχουμε γίνει υπερβολικά απαισιόδοξοι και μίζεροι με τα διοικητικά ,που στην ανυπαρξία των μετόχων πολλοί απαιτούμε ακόμη και διάλυση όλου του ρόστερ.

ΥΣ: Έχουμε και λέμε ...Καντέ ,Σαριέγκι ,Σπυρόπουλος ,Ιωαννίδης ,Δημούτσος ,Πλεσί ,Σειταρίδης απλά δεν κάνουν για την ομάδα. Μέσα σε αυτούς θα έβαζα και τον Βύντρα ,αλλά τον σώζει η υπερβολική μαχητικότητα και το πάθος που έχει σε κάθε αγώνα .

ΥΣ2: Επίσης κάποιος να πει στον Καραγκούνη πως μεγάλωσε ..

ΥΣ3: Και για όσους θιχτούν απο αυτό το κείμενο και αρχίσουν τις οικονομολογικές τους θεωρίες ,να τους θυμίσω πως είμαστε Παναθηναϊκός και να κάτσουν να σκεφτούν αν είναι ποτέ δυνατόν αυτός ο Σύλλογος να μην μπορεί να βρει ενδιαφερόμενο να αγοράσει την παε του ...ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ ΔΥΝΑΤΟΝ;; Και ας προσπαθούν τα διάφορα παπαγαλάκια πως ΜΟΝΗ οικονομική δύναμη είναι ο Βαρδινογιάννης..


ΑΙΡΕΤΙΚΑ

Σχόλια

  1. Ανώνυμος25/1/11 2:22 μ.μ.

    gia osous ipes na figoun apo tin omada simfono..na figoun episin petropoulos(na feroun ena epithetiko tis prokopis), silberto silva (megalose k perpataei sto gipedo), govou (distixos den exei na prosferei tpt), marinos (marinos??pios ine autos??)kai o fernandes (distixos pigan ta lefta xamena..)
    Ante na meinei o garcia pagko gia kamia allagi..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. o garcia file ,an kai den exei deixei tipota ,pistevw pws mporei na prosferei stin omada ..proswpika mou aresei san paiktis ..

    kai gia ton petropoulo tha diafwnisw ..an mpainei endekada ,se 4-4-2 pistevw pws mporei na eine poli pio xrisimos stin omada

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος25/1/11 2:57 μ.μ.

    re file to diko mou keimeno eklepses????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αν βρεθεί ομάδα που δίνει πραγματικά λεφτά σε ευρώ για αυτό το πράγμα που λέγεται Λέτο, τυλίξτε τον, βάλτε του μια κορδέλα και να πάει στο καλό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Απλά το κείμενο τα λέει όλα! Φέρτε παίχτες σεντερ μπακ, αμυντικο χαφ, δεξιο-αριστερο μπακ, και ενα δεξι χαφ.. Δεν μ'ενδιαφερει πλεον πια ειναι η διοικηση και τι θα γινει.. Θελω μονο παιχταραδες στην ομαδα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου