ΜΙΑ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΗ ΙΔΕΑ!!!


Χθες το βράδυ και μετά την δίκαη ήττα μας από τον γαύρο, ήμουν πραγματικά εκνευρισμένος με αυτούς που είχαν την φαεινή ιδέα να πετάξουν φωτοβολίδες και να σημαδεύουν με λειζερ τους παίκτες του Ολυμπιακού. Γι αυτό σκέφτηκα κάτι και θέλησα να το μοιραστώ μαζί σας βάζοντας σασ σε σκέψη.

Στον μπασκετικό Παναθηναικό, κανείς μα κανείς, από το ιατρικό τιμ μέχρι και τους παίκτες, δεν έχει να αποδείξει τίποτα. Αντίθετα όμως, εμείς έχουμε να τους αποδείξουμε πολλά. Γιατί η συμπεριφορά κάποιων δεν είναι αυτή που αρμόζει στον Πεντάστερο Παναθηναικό μας.

Τι προτείνω λοιπόν;

Την επόμενη φορά που κάποιος θα θελήσει να ρίξει αντικείμενο στο γήπεδο, ή να σημαδέψει με λέιζερ αντίπαλο παίκτη, τον καλώ να ρίξει μια ματιά στον ουρανό του ΟΑΚΑ. Ναι εκεί που υπάρχουν τα ΠΕΝΤΕ (5) banners που συμβολίζουν τα ΠΕΝΤΕ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ!!!! Έτσι απλά για να καταλάβουν που βρίσκονται και να αναθεωρήσουν.

Ως φίλαθλοι και οπαδοί και ρομαντικοί του Συλλόγου, ζητάμε από όλους να σέβονται τον Σύλλογο που αγαπάμε εμείς με όλη μας την καρδιά και να μας κάνουν συνέχεια περήφανους. Μήπως ήρθε η ώρα κάποια μαλακισμένα αποβράσματα να σεβαστούν και αυτούς που βρίσκονται μέσα στο γήπεδο και τα δινουν όλα;

Σχόλια

  1. Ανώνυμος14/1/11 2:07 π.μ.

    ΦΙΛΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΚΑΙ ΠΕΤΟΥΣΑΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΔΕΝ ΤΑ ΣΥΓΚΙΝΟΥΝ ΑΥΤΑ.ΕΙΝΑΙ ΖΩΑ.ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΝΑ ΚΟΠΑΝΗΣΩ ΚΑΝΑ ΔΥΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΑ ΕΒΡΙΣΚΑ.ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ,Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΤΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΜΕ ΤΟ ΓΑΥΡΟ.ΠΑΙΖΕΙ Ο ΠΕΝΤΑΣΤΕΡΟΣ ΜΕ 1500 ΑΤΟΜΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ 6000 ΣΤΗΝ EUROLIGA.ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΡΙΣΟΥΝ ΤΟ ΓΑΥΡΟ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΦΑΠΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΕΣΜΙΤΕΣ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ.ΣΑΝ ΟΠΑΔΟΙ ΧΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ,ΓΑΥΡΙΖΟΥΜΕ ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΑ.ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ ΝΑ ΔΩ ΑΚΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΗΚΩΝΟΥΜΕ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΝΙ ΜΕ ΤΟ ΔΙΑΓΡΑΦΌΜΕΝΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΓΑΝΥΜΙΔΗ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΙΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΣΑΝ ΚΙ ΑΥΤΟΥΣ,ΑΝ ΜΕ ΠΙΑΝΕΙΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου