ΜΕ ΣΙΜΑΟ - ΓΚΑΡΣΙΑ ΑΥΡΙΟ!!!


Το αυριανό ματς με την Καβάλα στο άδειο πάλι ΟΑΚΑ μόνο εύκολο δεν χαρακτηρίζεται αφού σε 3 αναμετρήσεις, δεν έχουμε πάρει ούτε ένα τρίποντο. Οπότε έιναι λογικό ό,τι το ματς αύριο κρύβει κινδύνους. Βέβαια, δεν χρειάζεται καν να αναφέρουμε ό,τι το τρίποντο είναι αυτοσκοπός και δεν χωράνε άλλες απώλειες. Η ομάδα όμως αντιμετωπίζει προβλήματα με απουσίες...

Ζιλμπέρτο, Μπουμσόνγκ και Λέτο είναι εκτός αποστολής αφου οι δύο πρώτοι δεν κατάφεραν να ξεπεράσουν τα προβλήματά τους και ο Λέτο είναι τιμωρημένος.

Οπότε, το κενό στο κέντρο της άμυνας θα το καλύψει ή ο Καντέ ή ο Βύντρα με το δέυτερο σενάριο να είναι επικρατέστερο. Στο κέντρο, βασικός θα ξεκινήσει ο Σιμάο για να καλύψει το κενό του Ζιλμπέρτο και στα αριστερά λογικά θα ξεκινήσει ο Γκαρσία με τον Λάζαρο να μένει στον πάγκο για να υπάρχει και μία αξιόπιστη λύση μεσοεπιθετικού για αλλαγή.

Οπότε, Τζόρβας στο τέρμα με την θέση δεξιά να εξαρτάται από το που θα βάλει ο Φερέιρα τον Βύντρα. Σαριέγκι παρτενέρ του Καντέ ή του Βύντρα στο κέντρο της άμυνας και Σπυρόπουλος αριστερά. Στο κέντρο, Σιμάο με Κατσουράνη και Νίνη και δεξιά Γκοβού με αριστερά τον Γκαρσία και φυσικά στην κορυφή τον Σισέ.

Αυτό λέει η λογική, αλλά θα δούμε τι θα επιλέξει ο Φερέιρα που πάντως δεν μας έχει συνηθήσει σε εκπλήξεις.

Σχόλια