ΠΟΥΛΗΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΕΤΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ,ΑΦΟΥ ΤΟ ΚΑΤΕΧΕΙ ΤΟ ΤΟΠΙ!!


Χθες και κάθε φορά που παίζει κάνει την μια ντρίπλα μετά την άλλη ,περνάει τους αντιπάλους σαν σταματημένους ,μπουκάρει στην μικρή περιοχή με την κάθε ευκαιρία και αποτελεί μόνιμη πηγή κινδύνου.
Αφού τον Σίλβα τον έχετε με το ένα πόδι έξω απο την Παιανία ,τον Σισέ δεν θα μπορέσετε να τον κρατήσετε το καλοκαίρι ,ψαχτείτε λίγο και για τον Λέτο ,θα βρείτε σίγουρα μια καλή οικονομικά πρόταση που να μην μπορείτε να αρνηθείτε.

ΠΟΥΛΗΣΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΚΛΑΣΣΑΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ,ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΤΕ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑΡΑ ΠΟΥ ΘΑΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΦΤΙΑΧΤΕΙ ΜΕ ΒΑΣΗ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΑΡΑΔΕΣ ΚΑΙ ΓΕΜΙΣΤΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ,ΚΑΛΥΨΤΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΤΡΥΠΕΣ ...ΠΟΙΟΣ ΓΑΜΑΕΙ ΤΟΝ ΣΙΣΕ ,ΤΟΝ ΣΙΛΒΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΕΤΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΕΛΛΕΙΜΜΑ ΤΩΝ 10 ΜΥΡΙΩΝ ..Ε;;

Σχόλια

  1. Σοβαρο ελλειμα εχουμε!!10 μυρια!!ελεος πια!ελεος!!παλιογυφτοι,καναν την βιτρινα τους τα λαμογια και στα ρχιδια τους η ομαδα μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος20/1/11 1:09 μ.μ.

    επειδη τους περισσοτερους μας εχει παρει ο υπνος σχετικα με το παιχνιδι με το νιονιο κ δεν το αναφερει κανενας.στον πρωτο γυρο ειχαμε δωσει εισητηρια στα γατακια για το οακα.η διοικηση μας γιατι κοιμαται κ δεν ζηταει τα εισητηρια για το παιχνιδι?κ μη γυρισει να μου πει καποιος πως ισχυει η απαγορευση του μπιτσαξη.η απαγορευση ηταν για συγκεκριμενα παιχνιδια.θα ξυπνησει κανεις?μια ζωη τους υπερανω θα κανουμε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. O KARAHGETIS MAS ..POSA PERNEI????MIPWS 1 MIRIO????

    AYTOS DEN PREPEI NA FYGEI????

    GIA TON KARAGKOUNA LEW...TON HGETH TWN DHLWSEWN...GAMW TO SPITI MOU GAMW

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος22/1/11 8:56 μ.μ.

    ΤΟΝ ΛΕΤΟ?ΟΧΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΜΑΛΑΚΕΣ ΨΑΧΝΕΤΕ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου