ΠΟΣΟ ΜΑΛ...ΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ!!!


Ήταν ένα πολύ ωραίο ματς το σημερινό. Δυνατό, με πάθος και ξύλο μέσα στις ρακέτες και χωρίς τα μεγάλα highlights, αλλά δεν είναι μόνο αυτό το θέαμα στο μπάσκετ. Όλα καλά, όλα ωραία. Μέχρι που την εμφάνιση τους κάνανε δύο υπέρτατοι ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ.

Φυσικά, αναφέρομαι σε αυτόν που είχε την φαεινή ιδέα να σημαδέψει τον Παπαλουκά με την φωτοβολίδα και τον άλλον γνωστό καραγκιόζη με το λέιζερ.

Δηλαδή, πόσο μαλακές είναι κάποιοι άνθρωποι. Θεωρούν ό,τι βοηθάνε την ομάδα με αυτόν τον τρόπο;
Μπορείτε να δώσετε μια εξήγηση για το μέγεθος της ηλιθιότητας αυτών των ατόμων, γιατί εγώ προσπαθώ αλλά δεν μπορώ;

Στο τέλος του αγώνα, είναι όλο το γήπεδο στο πόδι και φωνάζει για τον ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑ ενώ έχουμε χάσει το ματς και κάποιοι έχουν το μυαλό (ή καλύτερα δεν το έχουν) να αρχίσουν να ρίχνουν φωτοβολίδες στους παίκτες του πελάτη. Δηλαδή τι καταφέρατε; Πάγωσε όλο το γήπεδο ενώ στηρίζανε την ομάδα γιατί είστε μαλακές και απαίδευτοι καραγκιόζηδες. Συγχαρητήρια βλάκες.

Θά ήθελα πολύ να ακούσω μια αντίθετη αλλά τεκμηριωμένη άποψη από αυτην που καταθέτω εγώ αλλά πολύ αμφιβάλλω αν υπάρχει τέτοια.

Υ.Γ.: Εγώ από την μπασκετική ομάδα του Ζοτς ζητάω ΜΟΝΟ να προσπαθεί και να τιμά την φανέλα. Τώρα όσοι δεν μπορείτε να δεχτείτε την ήττα και βρίσκετε πρόφαση για να κάνετε κακό στην ομαδάρα μας, κάντε το καλό και εξαφανιστείτε από προσώπου Γης.

Σχόλια

  1. Ανώνυμος12/1/11 11:42 μ.μ.

    δεν υπαρχει αντιθετη αποψη και μαλιστα τεκμηριωμενη ....Υπαρχουν βλακες που δεν γινεται να διορθωθουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φίλε μου, το θέμα δεν είναι να τους διορθώσουμε. Το θέμα είναι να τους πετάξουμε έξω από την εξέδρα στην οποία δεν αξίζουν να βρίσκονται!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος12/1/11 11:55 μ.μ.

    ante kai pou ton petyxe ti katalave mou lete? :S
    telika oi malakes de 8a ekleipsoun pote. wraio mats me pa8os kai apo tis 2 omades. sygxaritiria ston olympiako!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος12/1/11 11:58 μ.μ.

    Και ποιός δε μας λέει οτι η εκβαση δεν θα ήταν διαφορετική αν δεν υπήρχε η 10λεπτη διακοπή για τη φωτοβολίδα; Και ποιός μας λέει οτι η έκβαση δεν θα ήταν διαφορετική αν δεν επαναλάμβανε τη βολή ο νεστεροβιτς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Φίλε, το θέμα δεν είναι να "μαντέψουμε" την έκβαση του αγώνα. Το θέμα είναι να πετάξουμε αυτούς τους καραγκιόζηδες έξω από την εξέδρα μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος13/1/11 12:02 π.μ.

    STIS XARES KAI STIS LIPES MAZI - TRIFILARA MONAXA ESI!!!
    Den nomizw na ftaiei simera o kosmos pou xasame. Den paiksame kala kai xasame. Auto itane olo. Oi titloi krinontai ton Iounio stous telikous twn play-offs. Tote o Mitsaras den 8a einai arrwstos, o Drew 8a exei kseperasei tous ponous sti mesi, o Batiste episis, kai o Maric 8a mporei na voi8isei.
    YG: NTOY sto basket den 8a ginei pote, opws stin mpala me ton GAYro Volou. Oti itta kai na kanoume apo opoion kai na xasoume, NTOY den 8a ginei POTE. POTE.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος13/1/11 12:06 π.μ.

    JK έχω ξεμείνει απο ελπίδα και σίγουρα δεν είμαι μόνος. Τα ίδια εδω και χρόνια. Και δεν είναι μόνο το ΝΤΟΥ που λέει ο φίλος. Είναι και η ελπίδα σε ενα υγιές προφίλ συλλόγου-οργανισμού απο την κορυφή ως τα νύχια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μάγκα μου την άποψη μου την διάβασες από πάνω οπότε βλέπεις ό,τι τα πράγματα είναι δυστυχώς δύσκολα. Ο φανατισμός είναι αρρώστια. Άλλο όμως ο φανατισμός κι αλλό η αγάπη για την ομάδα. Για να εξαλειφθούν τέτοια περιστατικά και από ΟΛΟΥΣ, βαθιές τομές ξεκινώντας από αλήτες δημοσιογράφους που για μένα είναι ηθικοί αυτουργοί της βίας. Δεν νοείται σε χώρα 11 εκατομμυρίων ανθρώπων να υπάρχουν 10+ οπαδικές, αθλητικές εφημερίδες. Αλλά τι να κάνουμε που υπάρχει ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ!!!

    Περαστικά αδελφέ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος13/1/11 2:10 π.μ.

    ΖΩΑ, ΚΕΡΚΟΠΙΘΙΚΟΙ, ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΕΣΕΙΣ ΡΕΕΕΕ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΙ ΑΛΛΑ ΚΑΦΡΟΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΚΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΑΥΡΟΥΣ, ΚΩΛΟΠΑΙΔΑ ΤΟΥ ΚΙΑΡΑΤΑ ΠΟΥ ΟΙ ΜΑΝΑΔΕΣ ΣΑΣ ΣΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΑΠΟ ΑΛΛΗ ΟΠΗ...ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΠΑΤΗΣΕΤΕ ΚΩΛΑΝΘΡΟΠΟΙ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ, ΚΑΡΙΟΛΗΔΕΣ ΠΟΥ ΧΑΣΑΜΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΞ' ΑΙΤΙΑΣ ΣΑΣ...ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΕΙΠΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος13/1/11 4:42 π.μ.

    Καλησπερα φιλοι και αντιπαλοι παναθηναικοι!!!
    Σαν ολυμπιακος θελω να σας δωσω συγχαριτηρια για τις αψογες θεσεις σας!
    Μαλακας δεμ ειμαι και ενας κουκος δεν φερνει την ανοιξη.
    Αλλα μια νικη απεναντι σε εναν μεγαλο αντιπαλο ειναι το ημιση του παντως!
    Οσο για σας αρρωστα λαμογια,αναδρα οντα,κοτες λυρατες που πατε στο γηπεδο μονο και μονο για να χαλασετε μια ατμοσφαιρα,(δεν με ενδιαφερει αν εισται βαζελοι, ή γαβροι) και να ξεφτηλιζεται με το ετσι θελω,17.000 κοσμο,σε ενα αθλημα που ειναι ενα απο τα κορυφαια στον πλανητη. Σας υποσχομαι οτι θα σας κρεμαω εναν εναν εξω απο το σπητι της μανας που σας γεννησε.
    Η πλακα με εσας τα κατευθηνομενα ζομπι απο την πρεζα ελαβε τελος σημερα!!! αντε γαμω..το... σπ...σας μέρες που ειναι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος14/1/11 12:45 π.μ.

    ΠΑΝΣΩΣΤΟΣ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ...ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΗ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ...ΤΕΛΟΟΟΟΣΣΣΣΣΣ!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου