ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕ ..


Προσωπικά δεν μπορώ να θεωρήσω την απώλεια του μεγάλη ,ούτε μπορώ να αποτιμήσω το όποιο έργο άφησε στην ομάδα.
Και σε αυτήν την περίπτωση βέβαια κάποιος μπορεί να δει την κατάσταση απο 2 μεριές και να κρίνει ανάλογα.
Απο τον Φρέιτας είδαμε να ...
αποκτούνται 2 παίκτες με δική του εισήγηση (Γκαρσία και Πλεσί) με την παρουσία και των 2 να μην κρίνεται ικανοποιητική. Επίσης του πιστώνονται οι πωλήσεις (ή δανεισμοί) αρκετών παικτών το καλοκαίρι ,όπως του είχε ζητηθεί απο τον Νιόπλια ώστε να μικρύνει το ρόστερ.

Όσον αφορά για τον χειμερινό μεταγραφικό σχεδιασμό που είχε κάνει για την ομάδα ,δεν θα τον μάθουμε ποτέ ,μιας και οι συνθήκες δεν του επέτρεψαν να κυνηγήσει παίκτες (αν είχε κιόλας παίκτες στα υπόψιν του..)
Άρα με βάση τα παραπάνω δεν μπορώ να πω πως στεναχωριέμαι και ιδιαίτερα που φεύγει. Ουσιαστικά πέρασε και δεν ακούμπησε ..

ΥΣ: Και για να γίνω λίγο τώρα κακός  λοι μας λένε πως η ομάδα είναι έτοιμη για οικονομικό κραχ. 
Το καλοκαίρι που στην ομάδα κουμάντο έκανε ο Τζίγγερ ,γιατί έκλεισε τον Πορογάλ με 550.000€;;; Δεν ήξερε για την οικονομική κατάσταση της παε ή μήπως ήξερε;; Επαναλαμβάνουμε ...550.000€ για έναν τεχνικό διευθυντή!!


Ο Θ.Γιαννακόπουλος που μιλάει για 35 μύρια που κλαπήκαν στην παε ,έδωσε την συγκατάθεση του απο το ΔΣ για αυτό το υπέρογκο συμβόλαιο;;


Ο Πατέρας μετά που μείωσε το συμβόλαιο του Πορτογάλου κατά το ήμισυ ,πόσα έδινε παράλληλα και στον Αντωνίου;; Πρέπει να ήμασταν η μοναδική ομάδα στον κόσμο που ανιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα και πληρώνει γύρω στα 600.000€ 2 τεχνικούς διευθυντές που στην ουσία δεν κάνανε και τίποτα!!

Σχόλια

  1. Ανώνυμος31/1/11 10:47 μ.μ.

    oxi palhkari...... den exeis katalavei kati.......den einai mono oi texnikoi dieythintades.....ksereis posoi einai oi oikonomikoi dieythintes sto logisthrio ths pae??tesseris!!!.........nai kala diavases.......TESSERIS......pws diaolo re maga vgainame prwtathites.......stous isologismous?????ti mas perases????.....mas ferneis ahdia "agia oikogeneia"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος1/2/11 12:15 π.μ.

    πόσο ακόμα θα ανεχόμαστε την οικογένεια στον Παναθηναϊκό?
    να αποζημιώσουν τον Σύλλογο για τα δεινά του του έχουν προκαλέσει και να μην ξαναεμφανιστούν ποτέ στα δρώμενα του.

    13/4/2008 -> ΠΑΟ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΘΥΡΑ 13...............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος1/2/11 1:59 π.μ.

    ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΚΩΣΤΑ ΑΝΤΩΝΙΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου