2 ΧΡΟΝΙΑ PANATHINAIKOS PRESS!!



Σαν σήμερα ,στις 28 Ιανουαρίου 2009 "βγήκε στον αέρα" το Panathinaikos Press.
Αυτό το blog δημιουργήθηκε με σκοπό να βγαίνουν προς τα έξω φωνές και απόψεις ανεξάρτητες απο κάθε τι και με μοναδικό σκοπό το καλό του Συλλόγου.
Μέσα σε αυτά τα 2 χρόνια κάποια άρθρα μας συζητήθηκαν ,άλλα αναδημοσιεύτηκαν σε διάφορα Παναθηναϊκά και μη sites και ελπίζουμε να μην πέρασαν πολλά απαρατηρήτα..
Αποκτήσαμε σταθερό κοινό και αποτελέσαμε -ΚΑΙ- αποτελούμε ακόμη μια Παναθηναϊκή φωνή.

Τέλος ,να υπενθυμίσω πως Ο,ΤΙ γράφεται σε αυτόν εδώ τον χώρο, γράφεται με μοναδικό σκοπό και στόχο το καλό του Συλλόγου. Καψουρεμένοι και πιστοί είμαστε με το τριφύλλι ,όχι με πρόσωπα και καταστάσεις ..

Το ταξίδι του Panathinaikos Press θα συνεχίσει για πολύ ακόμα ...πότε full ενημερωμένο ,πότε κυλώντας αργά .... Σίγουρο όμως είναι πως αν ποτέ δούμε ότι δεν τραβάει ,θα μπει λουκετάκι μια και καλή.

ΥΣ: Ευχαριστούμε όλα τα παιδιά που μας στέλνουν με mails τις απόψεις τους ,για τα καλά σας λόγια για το blog και για την συμμετοχή σας.

ΥΣ2: Είχε μπει πλάνο τα Χριστούγεννα που περάσανε το blog να ανανεωθεί σε όλα τα επίπεδα .Κάτι τέτοιο δεν συνέβη ...αν όχι τώρα ,μέσα στο καλοκαίρι σίγουρα το blog θα δεχτεί πολλές ανανεώσεις. Ήδη υπάρχουν μισοέτοιμες δουλειές ,θα υπάρξουν και νέες ιδέες που θα υλοποιηθούν ...όρεξη και χρόνος να υπάρχει.

ΥΣ3: Τον Δεκέμβρη σας είχαμε πει να πατάτε στις διαφημίσεις της google για να μαζευτεί ένα ποσό και να το στείλουμε σαν blog σε ένα ίδρυμα .Κλέφτες δεν είμαστε ,το ποσό που μαζεύτηκε είναι 119€ (λίγο ,αλλά είναι αυτό που λέμε πως η κίνηση μετράει) και σύντομα θα δημοσιεύσουμε σχετική ανάρτηση περί αυτού. Σας ευχαριστούμε πάντως όπως και να χει!

ΥΣ4: Το blog παίρνει πνοή και απο τα κείμενα σας. Στέλνετε μας τις απόψεις σας!!

Σχόλια

  1. ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΦΩΤΑΓΩΓΗΣΗ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΒΡΑΔΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χρόνια πολλά, και καλή συνέχεια μάγκες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος28/1/11 6:34 π.μ.

    Na ta xiliasete paidia !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ευχής για πολλά χρόνια στην μπλογκόσφαιρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. συνεχισε δυνατα Press!!!
    respect, αδελφε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου