ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΛΗΣΜΟΝΗΣΑΝΕ ΤΟΝ ΤΖΙΓΓΕΡ.. VOL.1


Eπειδή τώρα που την έκανε ο Βγενόπουλος ,έχουν βαλθεί όλοι να μας τρελάνουν και να μας πείσουν πως χρειαζόμαστε πίσω τον Τζίγγερ ,απλά θα σας παρουσιάσουμε ανά κομμάτια ,τα όσα έκανε ο Τζίγγερ στα χρόνια που ήταν ο κουμανταδόρος της παε. Με γεγονότα και ονόματα ..

Πρώτο μέρος και ξεκινάμε με τις μεταγραφές που έκανε απο την σαιζόν 2003-2004 έως και το καλοκαίρι του 2007

ΣΑΙΖΟΝ 2003-2004


Παπαδόπουλος ,Μινχ ,Κώτσιος ,Μόρις ,Επαλέ ,Γκονζάλες ,Βύντρα ,Ζουτάουτας ,Ντεμπά ,Μάριτς ,Χαλκιάς ,Σανμαρτεάν.

ΣΑΙΖΟΝ 2004-2005

Άντριτς ,Γκαλίνοβιτς ,Χαραλαμπίδης ,Τσίγκας ,Μίτου ,Ραγκουέλ ,Βόουτερ ,Σκάτσελ ,Μπικόφσκι ,Γκέκας ,Ρουμπάκης ,Άντερσον Λιμα

ΣΑΙΖΟΝ 2005-2006

Σέριτς ,Μπίσκαν ,Έμπεντε ,Θεοδωρίδης ,Νίλσον ,Μάτζιος ,Τζιώλης ,Δάρλας ,Λεοντίου ,Κονσεϊσάο ,Σιημητράς ,Τόργκελε

ΣΑΙΖΟΝ 2006-2007

Ρομέρο ,Βίκτορ Σάντσεθ ,Άντονσον ,Ίβανσιτς ,Σαλπιγγίδης,Μπόβιο

ΣΑΙΖΟΝ 2007-2008

N Ντόι ,Ενακαρίρε ,Σιμάο ,Μάρλατζ ,Δημούτσος ,Καραγκούνης ,Καρνέζης ,Μάτος ,Φύσσας ,Σαριέγκι ,Σιόντης ,Mανούτσο ,Πόστιγκα,Σπυρόπουλος

Συνολικά 57 μεταγραφές σε 5 σαιζόν .
Δηλαδή 11 καινούργιοι παίκτες κάθε νέα σαιζόν.
Σε αξία χρημάτων ο Τζίγγερ τα έσκασε στις περιπτώσεις των Γκονζάλεζ ,Μπίσκαν ,Κονσεισάο και Σαλπιγγίδη.
Απο τις 57 μεταγραφές λίγοι προσφέραν πραγματικά στην ομάδα και οι περισσότεροι απο άγνωστοι κατέληξαν στα χαμένα.
Διαβάστε απο το wikipedia κάθε παίκτη το βιογραφικό ,για να βγάλετε μόνοι σας τα συμπεράσματα ,τι παίκτες ήρθαν και τι προσέφερε ο καθένας απο αυτούς στην ομάδα.

ΥΣ:Επίσης δεν μπορώ να μην του πιστώσω πως πολλές φορές μπήκε στην διαδικασία να παίρνει παίκτες που ήθελε ο γαύρος (Σαλπιγγίδη ,Μάτζιο ,Τζιώλη ,Σπυρόπουλο ,Βύντρα,Γκέκας) ώστε να δείχνει δυναμική ,αλλά είναι η ίδια περίπτωση με τις μεταγραφές του Πατέρα (Χριστοδουλόπουλος ,Κλέιτον )που έγιναν με τον ίδιο σκοπό και κατηγορήθηκε. 

Σχόλια

  1. Ανώνυμος26/12/10 6:14 μ.μ.

    poli swstoi aderfia!! highlight apo tis metagrafes tou ,to tromero deal kai ta fragka pou eskase gia ton spiropoulo!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος26/12/10 6:23 μ.μ.

    Κατ' αρχήν ο Βγενόπουλος , δεν την "έκανε".! Αν γίνει αυτό θα το ανακοινώσει μόνος του και φυσικά θα το διαπιστώσουμε και καταλάβουμε ΟΛΟΙ ΜΑΣ.!! Μέχρι τον Μάϊο του 2011 βλέπουμε......πιστεύω εκεί θα είναι το οριστικό αποτέλεσμα.!!
    Καλό θα ήταν να υπάρξει μια αναδρομή σε όλη την 12 ετία τζίγγερ και με ποσά που δαπανήθηκαν για μεταγραφές.!! Φυσικά και τα αντίστοιχα έσοδα από Ευρώπη και διαρκείας με τηλεοπτικά, χορηγούς , κλπ.!!!

    Θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον, να δούμε όλες τις Α.Μ.Κ από το 1980 και μετά, ιδιαίτερα την 13 ετία 1983 1996, όπου φυσικά θα αντιστοιχηθούν και τα τεράστια έσοδα των περιόδων εκείνων.!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. auta pou les ontws tha eixan PARA POLI megalo endiaferon ,alla realistika ta stoixeia auta den pezei na mporoun na vrethun kai an vrethun den tha eine oloklirwmena kai 100% alithi.

    oso gia ton vgenopoulo ,apoxwrisi den dilwse?
    kai an den apoxwrise ,ti kanei?paixnidakia stin plati tou sillogou? anti na vgei brosta kai na kanei igeiki emfanisi ,arxise na milaei gia enotites kai poutses ble

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος26/12/10 7:37 μ.μ.

    ρε παιδια ελεος πια μ αυτο το πραγμα.
    εχουμε καταντησει σαν μελη των κοματων που υποστηριζει ο καθε ενας τον αρχηγο του.
    εμενα προσωπικα με ενδοιαφερει μονο η ομαδα και οχι ο αρχηγος της.
    η οικογενεια Βαρδινογιαννη προσφερε ολα αυτα τα χρονια μονο οσα ηθελε να προσφερει και κανεις δεν την ειχε αμφισβητησει μεχρι τωρα.
    πριν 2 χρονια εμφανιστηκαν στο προσκηνιο ο Βγενοπουλος και ο Πατερας και ολοι πιστεψαμε σε ενα καλλιτερο αυριο το οποιο ομως δεν ηρθε ποτε.
    ας ειναι λοιπον καποιος που θα παρει την ομαδα και να την βγαλει απο το αδιεξοδο και ας λεγετε και φουφουτος.
    το μονο που δεν μπορω να κατλαβω ειναι αυτος ο διαχωρισμος σε Βαρδινογιαννικους Πατερικους κλπ.
    Παναθηναικοι ειμαστε ολοι [η μηπως οχι...]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος26/12/10 9:07 μ.μ.

    Σωστός ο τελευταίος που αναρτήθηκε 7.37'' ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ . Πρόσφερε ΜΟΝΟΝ ΟΣΑ ΗΘΕΛΕ.!!! Γι' αυτό και μόλις εμφανίστηκαν ΣΟΒΑΡΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ αντίπαλοι, είδαμε ότι είδαμε.!!!

    όσο για τον σχολιασμό του blog, είναι ΑΣΤΟΧΟΣ και ανεπίτρεπτος.! Δήλωση , ναι, αλλά κάτω από ποιές συνθήκες?? Μία ερώτηση , τα 4.5 ο τζίτζης τα έχει καταθέσει για την Α.Μ.Κ. ?? Το δάνειο από την Πειραιώς, ποιός θα το χρεωθεί για αποπληρωμή.? Και φυσικά πολλά , άλλα.! όταν μάθουμε τότε να κ΄ρινουμε.!! Δεν με ενδιαφέρει πως λέγετε και τι λέει, αλλά ας είμαστε ανοιχτόμυαλοι και να διαβάζουμε πίσω από τις λέξεις.!!!

    Ο ΠΑΥΛΟΣ Ο ΘΕΟΣ 30 χρόνια καψούρα , γιατί δεν αναλαμβάνει?? Βλέπει κάτι.? Μήπως έχει και "αφανή χρέη" το μαγαζί.?? Ο Θανάσαρος είπε ένας να κάνει κουμάντο, ένας να αγοράσει, ένας να διαχειριστεί. Σωστά , αλλά ποιός?? ΟΛΟΙ βγάζουν την ουρά τους απέξω.!
    Γιατί δεν αναλαμβάνουν (έστω χωρίς προσωρινή πληρωμή, τίποτα δεν χαρίζετε, το 25%) ?? Μαζί με το 5% έχουν σύνολο 30 % + 10 ο ερασιτέχνης 40 %.
    Κάνουν ή όχι κουμάντο? Έστω για τα επόμενα 2 χρόνια.!! Και μετά όποιος μπορεί , ας αναλάβει ολοκληρωτικά.!! ΑΠΕΞΩΟΥΡΑΔΕΣ ΟΜΩΣ.!!!!

    Ο Βγενόπουλος πλήρωσε 22 εκ. € και ο Ζολώτας (ο αλεξιπτωτιστής Παύλο έτσι?) πλήρωσε 10 εκ. € για το 5 % όσο και ο Παύλος.!!! ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΒΟΛΕΥΟΝΤΟΥΣΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ Ο ΤΖΙΓΓΕΡ ΚΑΙ Ο ΠΑΥΛΟΣ.?? Εννοώ, όσο η μπάλα δεν πήγαινε καλά, αποθεώστε εμένα τον Θεό. όσο το μπάσκετ στηριζότανε από τους οπαδούς, η καλύτερη του τζίγγερ , να μην του ζαλίζουν τα παπάρια.!!! ΜΗΠΩΣ.??!!
    Όσο για τα στοιχεία, τα είχε δημοσιεύσει η Εξέδρα.!!
    Έχουν τεράστιο ενδιαφέρον, πρέπει να υπάρχουν.!!!

    Και μία υπενθύμιση. Από τα 66.7 εκ. € της Α.Μ.Κ του 2008 για μεταγραφές δόθηκαν περι τα 30 εκ. € , διότι υπήρχαν και πωλήσεις παικτών, αλλά όχι να λέγονται ανακρίβειες τύπου "φαγωθήκανε" 80 εκ.€!!
    Πόσα από αυτά πήγαν στην ΓΗΠΕΛ.?? Φτάνει η παραπληροφόρηση.!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος26/12/10 11:08 μ.μ.

    ΕΔΩ Η ΠΑΕ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΜΕΛΛΙΣΗ, ΤΟΥ ΡΟΝΤΡΙΓΚΟ ΣΟΟΥΖΑ, ΤΟΥ ΚΛΕΙΤΟΝ, ΤΟΥ ΒΑΒΡΖΙΝΙΑΚ, ΤΟΥ ΚΑΝΤΕ, ΤΟΥ ΜΑΡΙΝΟΥ, ΤΟΥ ΓΙΟΥΡΑ, ΤΟΥ ΚΑΤΣΟ -ΣΕ 3 ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΕΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ(ΟΥΤΕ Ο ΤΖΙΓΚΕΡ!)ΜΕ ΤΟ ΑΖΗΜΙΩΤΟ- ΨΑΧΝΟΥΝ "ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ" ΠΩΣ...ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΦΥΓΑΔΕΣ ΜΕ ΤΑ ΠΟΥΡΑ! ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ. Ο ΤΖΙΓΚΕΡ ΦΤΑΙΕΙ ΠΑΛΙ! ΒΓΑΙΝΩΠΟΥΛΑ ΚΑΙ ΠΟΥΛΟ, ΚΟΛΛΗΤΕ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ.
    ΥΓ. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΝΑΡΩΤΙΟΥΝΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΓΙΑΤΙ ΦΤΑΣΑΜΕ "ΕΔΩ"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. esi katalaves oti sto blog meta tin apoxwrisi twn 2 oti tous iposthrizoume?
    i esi den xereis na diavazeis i emeis exume provlima ston tropo ekfrasis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος27/12/10 12:51 π.μ.

    ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΩ...ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΤΡΟΠΟ ΕΚΦΡΑΣΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ara min mas diavazeis kai ase mas na kanume kako ston sillogo me tis apopseis mas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος27/12/10 1:44 π.μ.

    ΟΤΑΝ ΟΜΟΛΟΓΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΣΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ, ΤΙ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΩ ΕΓΩ? ΕΙΣΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΩΣ ΞΥΠΝΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΑΚΟΜΗ. ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος27/12/10 3:19 μ.μ.

    παιδια μην ισοπεδωνετε τα παντα.τοσα χρονια με βαρδινογιαννηδες ειχαμε σταθερη διοικηση και ας μην ειχαμε καλες μεταγραφες.στην αεκ ο παππας και ο νοτιας δεν ειχαν λεφτα δεν αγαπουσαν την ομαδα που πηγαν εκει με τοσα προβληματα?που ειναι τωρα η αεκ και τη διοικηση εχει για να γελαει ο κοσμος.για μενα ο πατερας και ο βγενοπουλος ειναι ψευτες.περυσι με λεφτα αλλου ο πατερας ηθελε μεταγραφες και αμκ φετος που θα ηταν μεγαλομετοχος με τζαμπα μετοχες ουτε ευρω?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος7/1/11 9:21 π.μ.

    ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ (ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΣΧΟΛΙΟ)

    ΔΥΣΤΗΧΩΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΣΑΚΩΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΥΣΟΨΑΡΟ...

    ΒΕΒΑΙΑ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ (ΞΕΡΕΙ ΑΥΤΟΣ) ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟΣ...ΞΕΡΑΣΜΑ ΤΗΣ ΠΡΑΣΙΝΗΣΘΥΡΑΣ.GR, ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟΥ ΒΟΘΡΟΥ ΤΟΥ ΓΚΟΤΖΙΛΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος1/2/11 6:23 μ.μ.

    toulaxiston ton tzigger ton kserame tosa xronia tous allous 2 oxi to 2004 otan pirame to prota8lhma o tzigger den vgike pros sta eksw oreiste eimai sotiras eno o pateras auto ekane me ena prota8lhma mas epise oti egine sotiras skepsou na eperne 15 prota8lhmata ti 8a mas elege o vgennopoulos osoi toulaxiston gnorizoune den exei dyka tou lefta me alounou akoma kai stin marfin tin trapeza diaxeiristis einai den einai dykia tou ara autos pou htan pisw apo ton vgennopoulo den edwse paravaki kai etsi tin ekane to ydio kai o pateras o tzigger ta gnorize auta oti 8a efevgan twra as sta loustoume,

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου