TEΛΙΚΑ Ο ΝΙΟΠΛΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΚΕΖΟΣ ΦΤΑΙΓΑΝΕ ΓΙΑ ΟΛΑ

Οταν ο Τεν Κατε εκραζε κυριολεκτικα τη κατασταση που επικρατει εσωτερικα στον Παναθηναικο, σιγουρα οι περισσοτεροι απο εμας δεν το πιστευαν. Περιμενα αρκετο καιρο να συμβει το σημερινο. Δηλαδη να βγει και ο Κεζος και ο Βαζεχα και ο Νιοπλιας να μιλησουν και να πουν τα πραγματα οπως εχουν. Και απο οτι φαινεται η κατασταση που επικρατει μεσα στην ομαδα ειναι πολυ ασχημη. Αλλα πραγματα συμβαινουν αλλα βγαινουν στο φως γενικοτερα επικρατει μπαχαλο. Και το μεγαλυτερο προβλημα ειναι οτι εμεις ο κοσμος βγαλαμε αχρηστο το Νιοπλια το Κατσουρανη το Κεζο και το Τζορβα και υπαρχουν ακομα ατομα μεσα στη ΠΑΕ που καταστρεφουν ολο και χειροτερο τη κατασταση. Θα το πω και θα το ξαναλεω αμα δεν αναλαβουν την ομαδα ατομα που την αγαπανε και την πονανε και οσο υπαρχει ο καθε Φριετας να ανεβαζει αχρηστο τον εναν και τον αλλο δεν ειναι οτι θα χανουμε τα πρωταθληματα ειναι οτι η εικονα του συλλογου θα σαπιζει. Τη δεδομενη στιγμη μονο οι Γιαννακοπουλοι ειναι αυτοι που αμα αναλαβουν το συλλογο θα μπορεσουν να το φερουν σε μια υγειη κατασταση και χωρις τρελες μεταγραφες απλα να την εμπιστευουν σε ενα προπονητη που θα τον κρατησουν και δεν θα τον αλλαζουν σαν πουκαμισο ανα ενα χρονο και θα διωξουν ολους αυτους που καταστρεφουν την ομαδα.


ΒΑΣΙΛΗΣ Λ.

Σχόλια

  1. Ανώνυμος31/12/10 2:36 π.μ.

    Kia me to BASKET ti 8a ginei? Den 8elw me tpt na katastrafei to tmima basket gia na anasti8ei to podosfairiko tmima. Den mporw na fantastw to basket xwris Obradovic kai paixtarades.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος31/12/10 11:38 π.μ.

    Καλα αυτο ειναι αυτονοητο (ειχε ξαναφερθει στο μλοκ, ξεχασα να το αναφερω κιολας) πως για να αναλαβουν το ποδοσφαιρο πρεπει σιγουρα να υπαρχει η ασφαλεια οτι το μπασκετ θα παραμεινει οπως εχει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος31/12/10 4:01 μ.μ.

    ti les re vasili, o freitas ftaei. guia vlakes mas pernas? poios edine xartaki ston nioplia? poios ton pieze na valei ta filarakia tou stin endekada?
    poios den ton afine na kanei sunenteuxi tupou?
    den tolmate akomi stimena papagalakia na peite duo onomata... ANTWNIOU-ISAIAS...

    alla twra popu teleiwse to paramuthi sas ngia "lathi tou kalokairiou kai alles tetoies aidies, arxisate to allo tropario. oti ftaei o freitas...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος31/12/10 5:14 μ.μ.

    Παλικαρι φυσικα και δεν φταιει ο Πορτογαλος για ολα και φυσικα αναφερομαι και στον Αντωνιου και σε αλλους πολλους που ειναι εκει μεσα και κανουν κακκο στην ομαδα(δεν καθομαι να αναφερω λιστα). Αν θυμοσουν τις δηλωσεις του Τεν Κατε εκραζε τον Αντωνιου, δεν καταδικαζω μονο εναν αλλα ολους εκει μεσα που κανουν κακκο στην ομαδα και βγαζουν στην επιφανεια προσωπα οπως ο Τζορβας ο Νιοπλιας που κατα τη γνωμη μου κανουν το λιγοτερο κακκο στην ομαδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου