KANTE ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ,ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΔΩΡΟ!


ΒΓΕΙΤΕ ΣΑΝ ΑΝΤΡΕΣ ,ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΙΛΗΣΤΕ ΜΕ ΑΛΗΘΕΙΕΣ!
ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ ΤΑ ΜΙΣΟΛΟΓΙΑ ,ΤΙΣ ΥΠΟΝΟΙΕΣ ,ΤΟΥΣ ΓΡΙΦΟΥΣ.. ΒΓΕΙΤΕ ΚΑΙ ΠΕΙΤΕ ΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ,ΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΣΩΣΤΑ ,ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΚΑΝΕΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ ΠΟΛΕΜΟ.


ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΕΙΣΤΕ ΥΠΟΛΟΓΟΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ.

Σχόλια

  1. Ανώνυμος28/12/10 8:53 π.μ.

    ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΟΠΩΣ ΤΟ ΝΑ ΑΠΟΛΥΟΥΝ ΚΟΣΜΟ ΑΠΟ ΤΙς ΣΟΒΑΡΕΣ ΤΟΥΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος28/12/10 7:39 μ.μ.

    Ο ΘΑΝΑΣΗΣ είπε στις δηλώσεις του, και όποιος μπορεί να ερμηνεύσει καταλαβαίνει πολλά …… «Είτε τον παίρνουμε τον Παναθηναϊκό εμείς και κάνουμε ότι πιστεύουμε, είτε δεν τον παίρνουμε». Δηλαδή είτε μας δίνεις το 57% που κατέχεις είτε…… κράτα το μόνος σου.!!!

    Και σε δηλώσεις του ο Παύλος είπε. «Εγώ δεν ήθελα να γίνω πρόεδρος υπό έλεγχο από τον άνθρωπο που κρατάει την πλειοψηφία. Δεν νομίζω ότι ο Βαρδινογιάννης θα αφήσει τον Παναθηναϊκό. Ο κ. Βαρδινογιάννης έχει ποσοστό πάνω από 50%.».!!

    ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΕΙΠΩΘΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ, που δυστυχώς είναι πολλοί, λόγω του ότι τα ΜΜ «Ε» φροντίζουν να περνάνε ότι τους λένε.!! Οι Δηλώσεις 21/12/2010.

    Όταν λοιπόν οι κ.κ. Ξυλάς – Νίκας – Πολέμης (4,7%) οι οποίοι μπήκαν στην ΠΑΕ λόγω ΠΕΚ.!!!!! Δεν θέλουν να ακολουθήσουν τον Βγενόπουλο (τον κάθε Βγενόπουλο, δεν είμαι εκπρόσωπός του) , ο δε Ν. Πατέρας με 5,3 % δεν είναι σίγουρο πως θα ήταν και αυτός στο πλάϊ του (μην ξεχνάει κανείς , πως είναι φίλος του τζίγγερ και ότι ο τζίγγερ τον τοποθέτησε μέσα στην ΠΑΕ και μάλιστα τον πρότεινε για πρόεδρο το 2008).!! Τότε ποιος θα μπορέσει να πληρώσει για να έχει ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΤΑ ΗΝΙΑ της ομάδας.?? Μην δίνουμε λοιπόν αφελέστατα στάμπες τύπου «προδότες» , χωρίς πρώτα να βουτάμε το μυαλό μας στο βάθος ….

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου