ΞΕΣΠΑΣΜΑ ΝΙΟΠΛΙΑ!


Ένα μήνα μετά την απομάκρυνση του ο Νιόπλιας έβγαλε τα ...εσώψυχα του και είπε πράγματα που ο κόσμος δεν γνώριζε ,αποκάλυψε περιστατικά μέσα απο την ομάδα ,αλλά προσωπικά εμένα δεν μου κάνει καμία για όσα τον έκραζα.

Και να πάρω απο την αρχή κάποια πραγματάκια που θέλω να πω σχετικά με...
την όλη "εξομολόγηση" του.

1.Νίκο Νιόπλια επανέλαβες πάμπολλες φορές πως στον χώρο του ποδοσφαίρου δεν υπάρχει ηθική ,πως σου ασκούσανε άδικη κριτική ,πως είχαν αρχίσει την προπονητολογία γνωστές πένες πολύ καιρό πριν φύγεις απο την ομάδα. Αυτά ποιοι τα κάνανε; Ποιοι εκτελούν οδηγίες αφεντικών και γράφουν; Οι δημοσιογράφοι!

Αν εσύ σήμερα ήθελες να πεις κάποια πράγματα μπορούσες να κάνεις μια συνέντευξη τύπου και όχι να βγάλεις αποκλειστικό για τον novasport fm βγάζοντας κάποια υποχρέωση που είχες ή παίρνοντας κάνα φράγκο.. έτσι;; Για να τα λέμε όλα .

2.Νίκο Νιόπλια ,τα λεγόμενα σου δεν έχουν καμία αξία ,απο την στιγμή που δεν μιλάς συγκεκριμένα για το ποια είναι τα άτομα που δημιουργούσαν προβλήματα στην ομάδα και ποια είναι τα ...άλλα προβλήματα μη αγωνιστικά και διοικητικά απο πρέπει να αντιμετωπίσει .Συγκεκριμένα με ονόματα και όχι παπαρολογίες .. Να μάθει ο κόσμος και όχι να του βάζετε κουιζάκια ..

3.Νίκο Νιόπλια η ομάδα λες δεν είχε πρόβλημα φυσικής κατάστασης ..και γιατί δεν μπορούσαμε να αλλάξουμε 2 πάσες ,να κατεβάσουμε την μπάλα και οι παίκτες να αλλάζουν θέσεις; Γιατί όλη η ομάδα πλην του Σισέ και του Βύντρα χώλαινε και δεν μπορούσε να πάρει τα πόδια της;; Ή εμείς ήμασταν τρελοί και το βλέπαμε;;

4.To θέμα που έθιξε ο Κέζος για την Αμερική ,η άποψη σου είναι πως όλα στην μπάλα πλέον είναι buisness και πως Ρεάλ ,Μίλαν κτλ δεν επηρεάζονται απο τέτοια ταξίδια. Ε ωραία ..πρόβλημα φυσικής κατάστασης δεν υπήρχε ,η σχέση σου με τους παίκτες ήταν ιδανική ,η Αμερική δεν επηρέασε ,τότε γιατί παρουσιάζατε αυτό το χάλι;;

Σχόλια