ΤΕΤΡΑΜΕΛΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΑΝΤΩΝΙΟΥ-ΦΡΕΙΤΑΣ

                              

Όπως φαίνεται η λύση στην προεδρία της παε δεν θα έρθει με την άφιξη ενός προσώπου ,αλλά τεσσάρων! Αφού κανείς δεν μπορεί να πάρει την ευθύνη/ρίσκο να αναλάβει την θέση του προέδρου αυτήν την κρίσιμη στιγμή ,τότε αυτή λύση είναι η καλύτερη δυνατή και ΙΣΩΣ υπο προυποθέσεις να πετύχει αυτό το εγχείρημα .Βέβαια δεν συγκρίνεται με την λύση ενός δυναμικού ατόμου που θα ασχολείται με όλα 24 ώρες την ημέρα αλλά απο το τίποτα ...

Όπως όλα δείχνουν αυτό το είδος της οικουμενικής διοίκησης θα αποτελούν οι...
 Νίκας ,Αδ.Πολέμης ,Μπαλτάκος με μπροστάρη τον Βεκρή. Οι αρμοδιότητες τους θα έχουν να κάνουν με τις σχέσεις της παε με τους οργανωμένους ,με την εκπροσώπηση της ομάδας στα θεσμικά όργανα και με τα οικονομικά ζητήματα και το μάζεμα των εξόδων της παε.

Παράλληλα μένουν οι Αντωνίου-Φρέιτας και ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Ιανουαρίου θα γίνει απο αυτούς. Μπορεί να είμαι μέσα σε αυτούς που θέλουν την αποπομπή και των 2 και ειδικά του Αντωνίου ,αλλά τώρα αντικειμενικά δεν θα βοηθούσε την οργάνωση της ομάδας να φεύγανε και αυτοί.. Είναι και η τελευταία τους ευκαιρία να αρπάξουν καμία μίζα παραπάνω..

Κάνουμε τις προσευχές μας και ας ελπίσουμε ότι όλα θα μπουν στον δρόμο τους ..

ΥΣ: Για την είσοδο του Μπαλτάκου ,οι Γιαννακόπουλοι ενημερώθηκαν;


Σχόλια