ΧΩΡΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ,Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΗΡΕΜΗΣΕΙ ΠΟΤΕ!


Ξέρετε ...όλες αυτές τις μέρες βιώνουμε για ακόμη μια φορά το θέατρο του παραλόγου ,με τους ίδιους πρωταγωνιστές ,με τους ίδιους κομπάρσους ,με το ίδιο θέμα και με τις ίδιες συνέπειες. Όλοι αναρωτιούνται γιατί ο Βγενόπουλος την έκανε ,γιατί ο Πατέρας λιποτάκτησε ,γιατί οι Βαρδινογιάννηδες ξαφνικά ...χαρίζουν ,γιατί οι Γιαννακόπουλοι δεν κάνουν το ντου στην παε που τόσες δεκαετίες είχαν απωθημένο ,γιατί ο Ερασιτέχνης ματώνει οικονομικά και κανείς επιφανής Παναθηναϊκός δεν ενδιαφέρεται ,γιατί τελικά έχουν εμφανιστεί μόνοι τόσοι Παναθηναϊκοί επιχειρηματίες ,γιατί ,γιατί ,γιατί..

Εγώ προσπάθησα να το δω αλλιώς το θέμα ,να πιάσω το πρόβλημα απο την αρχή και να προσπαθήσω να καταλάβω γιατί ο Σύλλογος να ταλαιπωρείται έτσι και τι ...αμαρτίες πληρώνουμε και δεν μπορούμε να αγιάσουμε .Όλοι λένε πως δεν υπάρχουν λεφτά στην αγορά ...θα συμφωνήσω! Το ρευστό που ...
ήταν διαθέσιμο πριν 3 χρόνια ,δεν υπάρχει στις μέρες μας και είναι απόλυτα κατανοητό. Οι επιχειρηματίες σκέφτονται περισσότερο ...επιχειρηματικά και είναι απολύτως σεβαστό. Και γιατί δεν έχει ακουστεί ποτέ ενδιαφέρον απο ξένους επενδυτές για την αγορά του Συλλόγου ,τώρα που υποτίθεται πως η παε πουλιέται;; (αυτό είναι ένα άλλο μεγάλο θέμα που θα υπάρξει σχετική ανάρτηση μέσα στην εβδομάδα..) Δεν μπορώ να πιστέψω πως ένα όνομα σαν του Παναθηναϊκού δεν μπορεί να βρει αγοραστές. Απλά δεν γίνεται. Μου θυμίζει σαν την μέγιστη μαλακία που ακούσαν τα αυτιά μου στην συνάντηση του Ερασιτέχνη στον Χολαργό ,πως ολόκληρος Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος αδυνατούσε να βρει χορηγούς για τα ομαδικά του τμήματα επι ένα ολόκληρο καλοκαίρι!!

Λεφτά υπάρχουν ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ και μάλιστα απο ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΠΗΓΕΣ ,αλλά για να συμβεί αυτό ,υπάρχει μια απαραίτητη προυπόθεση που όσο περνάνε τα χρόνια γίνεται όλο και πιο απαραίτητη. Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ!

Με την απουσία αυτού ΠΑΝΤΑ θα υπάρχει κάποιο διοικητικό πρόβλημα ,ΠΑΝΤΑ θα γίνεται αναφορά στα οικονομικά προβλήματα του Συλλόγου ,ΠΑΝΤΑ θα ψάχνουμε για σωτήρες στον Ερασιτέχνη.

Ο Βαρδινογιάννης γιατί ξαφνικά αποφάσισε να ...χαρίσει;; Ξαφνικά τον ενόχλησαν οι αντιδράσεις του κόσμου ,τόσο πολύ ώστε να τρέξει στην λύση της δωρεάς;; Ο Τζίγγερ και η οικογένεια του ασχολήθηκαν πολύ περισσότερο με το γηπεδικό απότι με την ομάδα όλα αυτά τα χρόνια. Φύγανε λεφτά για μελέτες ,"χτίσαμε" γήπεδο σε 4 διαφορετικά μέρη της Αθήνας και πέσανε οι προσπάθειες ανέγερσης του γηπέδου πάνω σε κάτι ...κορμοράνους!! Οι Βαρδινογιάννηδες πήραν πρέφα πως γήπεδο δεν χτίζεται και οδηγήθηκαν στην ασφαλέστατη λύση του "χαρίζω". Το οποίο τι σημαίνει; Ελάτε αγοράστε και πληρώνεται συνέχεια κάτι το οποίο ΠΟΤΕ δεν πρόκειται να σας αποφέρει κέρδη ,αλλά αντιθέτως θα σας μαζεύει συσσωρευμένα χρέη.

Ο Βγενόπουλος απο την μεριά του γιατί την έκανε; Είδε πως γήπεδο ΔΕΝ χτίζεται ,οπότε έξυπνα έβαλε τον όρο "ομόνοια και ενότητα" για την ολοκλήρωση του deal .Έναν όρο που τον έσπαγε ό,τι ώρα ήθελε ,αφού ήταν άκρως υποκειμενικός και αόριστος.

Και για τους Γιαννακόπουλους τα ίδια ισχύουν ..

Θα είχαμε χτισμένο αθλητικό κέντρο και τι πιστεύετε; Θα κάνανε ποτέ πολυμετοχικό τον Παναθηναϊκό οι Βαρδινογιάννηδες;; Θα χάριζε ποτέ ο Βαρδής;; Θα την έκανε ποτέ τόσο εύκολα ο Βγενόπουλος;; Οι Γιαννακόπουλοι δεν θα είχανε ορμήξει να πάρουν την παε;; 

Τα ίδια ισχύουν και για τον ερασιτέχνη. Αν υπήρχε Αθλητικό κέντρο θα είχαμε σήμερα τέτοια θέματα; Να ψάχνουμε για διοικήσεις και για μεσσίες;; Όλοι θα είχανε βουτήξει στο μέλι του ...10% και θα γινόταν πραγματική σφαγή ποιος θα το αποκτήσει. Απλά τώρα ,δεν υπάρχει ΚΑΜΙΑ κινητικότητα στο γηπεδικό ,οπότε ποιος ο λόγος να ασχοληθεί κανείς με την μάνα του λόχου;

Όπως και όσοι μιλάνε για επιστροφή Βγενόπουλου ,αυτό θα γίνει μόνο στην περίπτωση που υπάρξει εγρήγορση της κυβέρνησης στο συγκεκριμένο θέμα!
Άμα βγει αύριο κυβερνητικό στέλεχος και πει ξεκινάνε οι εργασίες για τον Βοτανικό θα δείτε Βαρδινογιάννηδες να κρατάνε σαν χρυσές λίρες τις μεοχές τους ,Βγενόπουλους να σπρώχνουν λεφτά για συνεχόμενες ΑΜΚ ,Πατέρες να καπαρώνουν τις προεδρικές θέσεις της παε ,Γιαννακόπουλους να ανασυντάσσονται και να μην αφήνουν τον Ερασιτέχνη και έναν μεγάλο Παναθηναϊκό να δημιουργείτε.

Τα χρόνια περνάνε και η αναγκαιότητα δημιουργίας ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ γίνεται όλο και περισσότερο επιτακτική. Χωρίς αυτό ,ο Σύλλογος δεν θα μπορέσει να μεγαλουργήσει ,να γράψει χρυσές σελίδες στην ιστορία του. Απλά θα αρκούμαστε με κάποια αραιά και που πρωταθλήματα ,με κάποια ευρωπαϊκά διπλά και θα συνεχίζεται αυτός ο φαύλος κύκλος ..

Στην απουσία αθλητικού κέντρου βρίσκεται όλο το ζουμί του προβληματος του Συλλόγου .
Στην ύπαρξη του θα οφείλεται και η μελλοντική παντοδυναμία του!

ΥΣ: Με το χέρι στην καρδιά ,εάν ήσασταν πρωθυπουργός θα αφήνατε ξενοίκιαστο το οακα ,το πόλο και το μπάσκετ; Και αν έπρεπε να επιλέξετε μεταξύ Παναθηναϊκού και Αεκ ,σε ποιον θα φτιάχνατε γήπεδο; Σε αυτόν που πληρώνει 3 γήπεδα ενοίκιο ή σε αυτόν που πληρώνει στο ένα; Εάν το αφήνατε ξενοίκιαστο ,τι θα γινόταν η στέγη του Καλατράβα;;

ΥΣ2: Το γήπεδο του γαύρου μέσα σε ένα βράδυ μπήκε στα ολυμπιακά έργα του 2004 .Χτίστηκε και θα μείνει ως έχει για τις επόμενες δεκαετίες. Επίσης αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα ο ερασιτέχνης του και δεν μπορεί να αλλάξει κάτι σε αυτό. Μόνο με την μόνιμη χορήγηση απο παράγοντες θα επιβιώνει ,χωρίς το Καραϊσκάκη να του απέφερε κέρδη. Σε εμάς δεν θα ισχύει κάτι τέτοιο ,καθώς το Αθλητικό κέντρο δεν υπάρχει περίπτωση να ανήκει σε καμία ΤΡΙΦΥΛΛΙ Α.Ε. και τα έσοδα να τα καρπώνονται άλλοι..

ΥΣ3: Το γήπεδο αργά ή γρήγορα θα χτιστεί .Οι πιέσεις προς κάθε κρατικό φορέα θα αυξηθούν μόλις ο κόσμος αντιληφθεί πως απο εκεί πηγάζουν οι κόντρες των μεγαλομετόχων ,η αδιαφορία για τον ερασιτέχνη ,ο πόλεμος των "δικών μας" εφημερίδων ,ο διχασμός και όλα τα σχετικά. Μόλις προχωρήσει το γηπεδικό θα δημιουργηθούν σίγουρα πιο έντονες κόντρες ,αλλά μόλις η πίτα μοιραστεί ο Σύλλογος θα μπορεί πραγματικά να εκτιναχθεί.

ΥΣ4: Ο κόσμος δεν έχει αντιμετωπίσει το γηπεδικό ,με την σοβαρότητα που του αρμόζει. Σε κάποια φάση θα το καταλάβουν όλοι πόσο αδύναμοι είμαστε χωρίς το δικό μας ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ.

ΥΣ5: Δεν μιλάμε για ποδοσφαιρικό γήπεδο ,αλλά για Αθλητικό Κέντρο... επανάληψη μήτηρ μαθήσεως ..

ΥΣ6: Το ιδανικό είναι να χτιστεί στην Λεωφόρο ,αλλά αν δεν μπορούν να υπάρξουν πιέσεις ,ας χτιστεί στον Βοτανικό -και το λέω με βαριά καρδιά- αφού θα πρόκειται για το καλό του Παναθηναϊκού.

ΥΣ7: Την δεδομένη χρονική στιγμή δεν μας λείπει κανένας μάγκας πρόεδρος ,κανένας λεφτάς που θα πάρει την παε. Μας λείπει αυτός που θα ασκήσει άμεσες και αποτελεσματικές πιέσεις στην κυβέρνηση!

ΥΣ8: Αν δρομολογηθεί το γηπεδικό ,λεφτά θα βρεθούν για να χτιστεί .Αυτό είναι το μόνο σίγουρο.

ΥΣ9: Διαβάστε παλαιότερες αναρτήσεις της στήλης εδώ!



ΑΙΡΕΤΙΚΑ

Σχόλια

  1. Ανώνυμος13/1/11 2:12 μ.μ.

    panathinaikos press na kano mia erotisi, poso stoixoizei to ergo kai giati prepei na parei adeia apo kapion afou diko mas den einai?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. to poso stoixizei einai kati aoristo afou pote den exei dothei sigkekrimeno poso gia to eniaio athlitiko kentro ..
    oson afora tin ektasi propersi dimiourgithike to thema me tous komoranous kai ton siriza ,meta me ton vwvo ...eine distixws alilendeto to sigkekrimeno thema kai eksartwmeno kai apo tritous paragontes

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου