ΠΑΤΕΡΑ ΚΟΨΕ ΚΩΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΗΣΥΧΟ!


Ανακοίνωση έβγαλε ο Πατέρας για τις φήμες περί αποχώρησης του. Επειδή ακόμη είμαι στην τσίτα με τα χθεσινά ξεφτυλίκια και επειδή το παραμύθι κουράζει ,2 πραγματάκια κι ας ακούγομαι λάθος ..

ΝΙΚΟΛΑ ΠΑΤΕΡΑ ,


1. Ο κόσμος ξέρεις πως σε γουστάρει ,ξέρεις πως είναι μαζί σου. Σου δώσαμε πίστωση χρόνου όταν ανέλαβες το 2008 ,κέρδισες την εμπιστοσύνη μας και για αυτό το καλοκαίρι ζητούσαμε την επιστροφή σου. Άρα τα χθεσινά προφανώς και δεν έχουν σχέση με σένα όσο και να φυτρώνουν σενάρια αμφισβίτησης του κόσμου προς το πρόσωπο σου.

2. Για το χθεσινό ντου ,όσο κι αν κάποιοι θεωρούν πως θίχτηκε το πρεστίζ του συλλόγου και ήταν αντιδεολογικό ένα έχω να πω: καλύτερα έτσι παρά να το παίζουμε πάλι υπεράνω και να γινόμαστε μαλθακοί .Για τα ...καθιερωμένα επεισόδια με τους μπάτσους ΞΕΡΕΙΣ ΠΩΣ ΝΑ ΤΑ ΚΟΨΕΙΣ ΜΑΧΑΙΡΙ!

3. Δηλαδή χθες πως θα έπρεπε να αντιδράσει ο κόσμος με την χθεσινή ξεφτίλα που παρακολουθούσε; Χάνεται ένα πρωτάθλημα και να λέμε τι;; υπομονή ,πίστωση χρόνου και βλέπουμε;; Δηλαδή τι θέλεις ;Να χειροκροτάμε και να μένουμε απαθείς; Αφού βλέπεις πως είναι ΑΝΙΩΘΟΙ!!

4. Άσε τον κόσμο στην ησυχία του και κόψε κώλους στην ομάδα. Εμείς σκάμε φράγκα για την αρώστεια μας και έχουμε απαιτήση να σέβεται το κάθε ακριβοπληρομένο το τριφύλλι! Απαίτηση απο τον κόσμο ΔΕΝ μπορεί να έχει κανένας σας.

5. Τα σενάρια αποχώρησης σου και τα τηλέφωνα σε Βασιλαράδες για να βγάλουν αποκλειστικά τι σκοπό έχουν; Να φοβήσετε τον κόσμο; Παναθηναϊκός υπήρχε πριν απο εσάς ,υπάρχει με εσάς ,θα υπάρχει και χωρίς εσάς! Τα επικοινωνιακά παιχνίδια και οι απειλές για ποιο λόγο να υπάρχουν;;

ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ BLOG ΝΙΚΟΛΑ ΠΑΤΕΡΑ ΣΕ ΠΙΣΤΕΥΑΜΕ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΣΕ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ .
ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΗΝ ΠΑΙΑΝΙΑ ,ΔΙΩΞΕ ΚΟΣΜΟ ,ΓΑΜΗΣΕ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΘΕΙ ΚΙ ΑΛΛΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ.
ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΗΝ ΤΡΕΛΑ ΤΟΥ... ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΕΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ,ΘΑ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ .ΑΛΛΑ ΑΛΛΟ ΟΠΑΔΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΜΑΛΑΚΑΣ!

Σχόλια

  1. Ανώνυμος20/12/10 11:32 π.μ.

    otan ta elega ego file panathinaikos press prin mines mou eleges oi filathloi den kanoune kala ti doulia tous ke sou ftegane oi filathloi!thimase?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος20/12/10 7:12 μ.μ.

    polla pragmata den 8umatai kai perissotera prospa8ei na xexasei

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου