ΠΑΛΑΜΑΚΙΔΕΣ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΤΕΣ ΘΕΛΑΤΕ;;


Στην προσπάθεια μου να καταλάβω γιατί παραιτήθηκε ο Πατέρας ,ήρθε η χθεσινή συνέντευξη στην εφημερίδα του Θέμου (Θέμος-Μπακογιάννη-Πατέρας-Μαρινάκης και βουρ για το κοινοβούλιο..) για να δώσει εξηγήσεις..

Και ποια άλλη απο την αιτία που φοριέται περισσότερο τους τελευταίους μήνες; ΕΛΛΕΙΨΗ ΕΝΟΤΗΤΑΣ!!

Ποια ενότητα ρε Πατέρα; Που ο...
 κόσμος σε έφερε πίσω στην προεδρία; Επειδή αποδοκιμάζαμε την ομάδα ,ξαφνικά δημιουργήθηκε και έλλειψη ενότητας;;
Δηλαδή πως ήθελες να αντιδράσει ο κόσμος μπροστά στην προκλητική παθητικότητα των παικτών και τις γκέλες απέναντι σε λάρισες ,τρίπολες και βόλους;;

Δεν γίνεται να χειροκροτάμε συνέχεια και να λέμε υπομονή ..
Αυτήν την κάναμε πριν χρόνια ,πλέον δεν έχουμε αντοχή για άλλη..

Και ο Βγενόπουλος τι έγινε; Ποιοι τον κράζανε μετά την συμφωνία του Συντάγματος;
Ποιος κόσμος τον αποδοκίμασε;; Ή μήπως επειδή τον συνέφερε το ντου των οπαδών επικαλέστηκε και αυτός την έλλειψη ενότητας  και την έκανε;
Δεν ήξερε απο ποδόσφαιρο ή κι αυτός ήθελε κόσμο-μαλάκα να μην αντιδράει και να μην αποδοκιμάζει όταν βλέπει αυτά τα χάλια;;

ΔΕΝ ΠΕΙΘΕΙΣ ΠΑΤΕΡΑ ,ΔΕΝ ΠΕΙΘΕΙΣ ...

Σχόλια

  1. +13 φιλε
    μην μας τρελανουν κ τελειως..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος27/12/10 8:38 μ.μ.

    Επειδή πολλά ακούγονται και οι κωλοτούμπες είναι της μόδας, ιδίως τώρα σε χειμερινό φόντο με τα χιόνια είναι και ακίνδυνες, πρέπει να μάθουν ΟΛΟΙ πως όποιος κατέχει το 67 % της ΠΑΕ παίρνει αποφάσεις χωρίς καμία στήριξη από κανέναν.!!! ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΙΓΕΙ.!!! Είναι και το ΜΕΓΑΛΟ ΑΓΚΑΘΙ.!!
    Είναι ή μάλλον ήταν μια μπανανόφλουδα ακόμα του Τζίγγερ προς κάθε ενδιαφερόμενο.!! Όποιος κατέχει το 67 % μπορεί να πάρει οποιαδήποτε απόφαση χωρίς την συναίνεση των υπολοίπων και επίσης μπορεί να μπλοκάρει οποιαδήποτε πρόταση του υπόλοιπου 33 % .!!!
    Με το 30 % που κρατάει ο τζίγγερ, ακόμα και ένας να κατέχει το υπόλοιπο 60 % (το 10% ανήκει στον ερασιτέχνη) , θα ήταν ΕΡΜΑΙΟ στις διαθέσεις του 30+10 = 40 %.!! Διότι δεν θα είχε τον μαγικό αριθμό (ποσοστό) 67 % , που ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΒΑΣΕΙ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ για να παίρνει κάποιος αποφάσεις χωρίς να ρωτάει ΚΑΝΕΝΑΝ.!! Π.Χ. Ο Μαρινάκης έχει το 70%. Θα δεχόταν να τοποθετήσει 50 εκ. € (όπου είναι και μακροπρόθεσμα χρέη μέσα) , και να μην μπορεί να πάρει ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ αποφάσεις.??!!!
    Είναι κάτι που μόνον η «Εξέδρα» αναλύει σήμερα (ήταν γνωστό βέβαια αυτό από το 2008) , λογίζοντάς το (και πολύ σωστά κατά την απόψή μου) , στην αποχώρηση του Βγενόπουλου.! Να το σκεπτικ και πως το γράφει.
    «« Προτού τα βροντήξει και φύγει ο Ανδρέας Βγενόπουλος είχε στο μυαλό του τα προβλήματα που είχαν προκληθεί στο παρελθόν με τις εύθραυστες ισορροπίες σε ότι αφορά την πολυμετοχικότητα. Γι’ αυτό κιόλας, είχε στο μυαλό την παρουσία όλων των «δικών» του μετόχων, υπό τη σκέπη της Panamind Holding Limited, έτσι ώστε να αποφευχθούν στο μέλλον αψιμαχίες που θα αποδιοργάνωναν τον Παναθηναϊκό. Επί της ουσίας θα λειτουργούσε ως πολυμετοχικό σχήμα, αλλά με μια υποδιοίκηση της Panamind Holding Limited.

    Ο Βγενόπουλος, ακόμη και εάν εξασφάλιζε δωρεάν το 25% της οικογένειας Βαρδινογιάννη, θα έφτανε στο 36% και καλά καλά δεν θα μπορούσε να φτάσει όχι στο 67%, αλλά ούτε και στο 50,1% της πλειοψηφίας!

    Ο Βγενόπουλος ήξερε ότι δεν μπορεί να υπολογίζει στο 30% της οικογένειας Βαρδινογιάννη, στο 4,9% του Παύλου Γιαννακόπουλου (οι σχέσεις των δύο είναι στο χειρότερο επίπεδο, με τον Βγενόπουλο να έχει κάνει μήνυση στην εφημερίδα συμφερόντων της οικογένειας για συκοφαντική δυσφήμιση), ενώ το τελευταίο διάστημα φαίνεται ότι είχαν διαταραχθεί οι σχέσεις του τόσο με τον Νικόλα Πατέρα όσο και με μέλη της τριανδρίας των Ξυλά – Νίκα – Πολέμη.

    Έτσι θα είχε δεδομένη μόνο τη συνδρομή του Μιχάλη Ζολώτα (4,7%) και θα έπρεπε να περιμένει την απόφαση του Ερασιτέχνη (10%). Μετά βίας λοιπόν θα ξεπερνούσε το 50%, ενώ ακόμη και εάν υπήρχε συμφωνία με τους Πατέρα (5,3%), Ξυλά, Νίκα, Πολέμη (4,7%) και Δάβαρη (2,5%), και πάλι δεν θα έφτανε τον μαγικό αριθμό 67%! Οπότε ήταν λογικό να βρισκόταν σε αδιέξοδο.»».-

    Μετά από αυτό (αφήνοντας στην άκρη τον Βγενόπουλο), ποιος ΣΟΒΑΡΟΣ ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ θα δεχτεί να αναλάβει την ομάδα πληρώνοντας πάρα πολλά λεφτά, χωρίς να μπορεί να παίρνει αποφάσεις μόνος του, αλλά να χρειάζεται και την συναίνεση του Τζίγγερ ή του ερασιτέχνη.??!!!

    ΠΟΙΟΣ ?? ΚΑΝΕΙΣ. !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου