ΟΙ ΔΥΟ ...ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΑΝΑΝΕ!

                                   29/5/2000                                                                         20/12/2010

Δύο ανθρώπους έτυχε να βαφτίσει ως καπετάνιους ο κόσμος του Συλλόγου και οι δύο τελικά την κάνανε πρώτοι απο το πλοίο.
Χρονικά ,πρώτος ο..
Γιώργος Βαρδινογιάννης που παράτησε την ομάδα στις ορέξεις του Κόκκαλη εν έτη 2000 και άφησε τον Σύλλογο να ζήσει τραγικές στιγμές με την κόκκινη παράγκα έχοντας για μετέπειτα αφεντικά τον τεχνοκράτη Φιλιππίδη και τον λίγο Τζίγγερ.

Λίγες μέρες πριν ο δεύτερος καπετάνιος μας την έκανε και αυτός επειδή ...ακόμη ψάχνουμε να καταλάβουμε γιατί. Επειδή ο Κατσουράνης δεν έτρεχε; Επειδή ο Τζόρβας τα ...έγραφε; Επειδή τα ματ πετάγανε κάθε τρεις και λίγο δακρυγόνα; Επειδή δεν ήθελε να ταράξει την φιλία του με τον Μαρινάκη; Επειδή τον εξέθεσε ο Βγενόπουλος με την αποχώρηση του και είπε αυτός με την σειρά του να εκθέσει όλη την ομάδα;;

ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΧΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ..

Σχόλια

  1. Ανώνυμος24/12/10 12:36 μ.μ.

    Telika eie dikaio o Tziger pou elege pws o Vgenopoulos einai anaksiopistos sinomilitis. Ena karo ma..kies ekane o Tziger den lew, alla se kapoia pragmata(para ma para poli liga) itan kai swstos.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος24/12/10 3:40 μ.μ.

    file min kaneis tetoies sugriseis. profanos den prolabes ton giorgo berdinogianni. autos efuge gia allous logous ki afou prota eixe kanei ergo. problima mazi tou eixame mono emeis tis G13 gia allous logous.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος24/12/10 3:47 μ.μ.

    Ο ΕΝΑΣ ΕΓΙΝΕ ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΓΚΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΕΣΠΑΣΕ ΤΟ ΕΜΠΑΡΓΚΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΚΙΝΕΙΤΑΙ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΑ ΣΤΗΝ ΡΟΔΕΣΙΑ, ΤΟ 60΄ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ ΕΝΑ...ΠΑΝΟ!
    ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΖΗΜΙΑ ΣΤΟ ΠΑΤΕΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΟΤΑΝ ΓΡΑΦΕΤΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος24/12/10 5:24 μ.μ.

    Και επειδη εσπασε το εμπαργο δηλαδη τι σημαινει για τον Παναθηναικο μας...αφου στη ΤΣΕΠΗ του πηγανε τα δολλαρια.
    Στο La HOYA το 1996 τραγουδαγε ποτε ξανα πρωταθλημα στο Πειραια και τα 5 ΔΙΣΣΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ απο το Champions League της χρονιας παλι στις τσεπες του πηγαν, και οχι στο Παναθηναικο αφου τους εδιωξε ολους τους παικτες...και κατεβασε τα παντελονια στο σωκρατη...
    ωραιος καπετανιος !!!
    Ο αλλος του κατεβασε μονο το φερμουαρ και του τον εδειξε...και στο κατω κατω τις γραφης δεν ειπε ποτε οτι θα παρει την ΠΑΕ...
    Και που εφυγε τωρα, το ταμειο του προς το κοσμο ειναι θετικο μονο και μονο που πηρε το Double και εδειξε οτι εχει και τσαμπουκα εκει που χρειαζεται...
    Αυτος ειναι ο ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ για εμενα ο ΠΑΤΕΡΑΣ...
    ο αλλος στον αγυριστο να τον γλειφουνε οσοι ταιζουν τις οικογενειες τους απο το χαρτζιλικη/μισθο που τους δινει η οικογενεια...
    και να μην Ξεχναμε οτι ΠΡΕΠΕΙ να ΔΩΡΗΣΟΥΝ και το 30% οχι μονο το 25% (συνολο 55%) και στα τζακιδια...
    κατα τα αλλα ΧΡΟΝΙΑ τους ΠΟΛΛΑ και μακρια (βλεπε σουηδια...!!!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος24/12/10 5:27 μ.μ.

    Δεν εχει καμια σχεση με τον ΠΑΟ,αλλα ρε μαγκα απο πανω,τα θες και τα γραφεις αυτα;Μαγκας λεει επειδη εσπασε το εμπαργκο της Ροδεσιας..Ξερεις τι θα πει "απαρτχαιντ"; Εχεις ακουστα για ρατσισμο,καταπιεση μαυρων απο λευκους,αποικιοκρατια και τα συναφη;Αν οχι,ανοιξε καμια εγκυκλοπαιδεια και ξαναγραψε μετα για "μαγκιες",που απεφεραν εκατομμυρια ευρω στις πλατες καποιων κακομοιρηδων..Αν ναι,αξιος ο μισθος σου..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος24/12/10 6:56 μ.μ.

    ΑΦΟΥ ΜΠΗΚΑΝ ΚΑΙ ΟΙ...ΜΙΣΘΟΙ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ, ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΠΟΥ ΠΗΡΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΟΣΗ(!!!) ΓΙΑ ΦΕΤΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΒΑΛΩ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ. ΓΙΑΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΗΤΑΝ ΑΞΙΟΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ. ΑΠΛΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΓΙΑΤΙ..."ΠΟΝΑΜΕ ΟΣΟΙ ΣΕ ΑΓΑΠΑΜΕ":

    http://www.youtube.com/watch?v=aEUdeL4twJw&feature=related

    VS

    http://www.youtube.com/watch?v=I6qP634Yd1Y

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος24/12/10 7:37 μ.μ.

    gamieste oloi zampoutoi poystides
    mono PANATHINAIKOS re ! o PAO pano ap'ola,emeis agapame ton syllogo oxi mlkies

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος24/12/10 7:57 μ.μ.

    Αφού θέλετε να μιλήσουμε για την ταμπακιέρα ας το κάνουμε.
    Αν και νομίζω ότι απάντηση επί της ουσίας δεν πρόκειται να πάρω και θα αρχίσουν οι κωλοτούμπες και τα άλλα λόγια να αγαπιόμαστε.
    Η ταμπακιέρα λοιπών φίλοι μου είναι η εξής:
    7 στα 30 και 1 στα 13. Το 1 στα 13 επί Τζίγγερ.!!
    Πολύ απλά το χειρότερο ρεκόρ στην ιστορία του ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ.
    Η ταμπακιέρα επίσης είναι ο καθημερινός βιασμός μας για 13 χρόνια από τον «ΚΡΟΚΟΥΣ» και την παράγκα του και ο κύριος Βαρδινογιάννης κοιμότανε. Κοιμότανε όμως….???
    Η ταμπακιέρα είναι κάτι ξεγυρισμένες τεσσάρες από τον γαύρο.
    Η ταμπακιέρα είναι χαμένοι τελικοί από ΠΑΝΙΩΝΙΟ , ΛΑΡΙΣΑ ,ΑΕΚ, και οι αποκλεισμοί από ΑΙΓΑΛΕΩ , ΗΡΑΚΛΗ , ΕΡΓΟΤΕΛΗ (Β εθνική τότε) και κάθε άλλο τυχάρπαστο.
    Η ταμπακιέρα είναι η Ριζούπολη , η TICKET CLUB, η άδεια λεωφόρος .
    Τα παραπάνω φίλοι μου είναι η ταμπακιέρα και όχι αυτά , που επικαλούνται οι τουλούμπες και αναπαράγεται εσείς (σαν τα μηρυκαστικά) οι απεσταλμένοι τους .!!!
    Αλλά εσείς οι δίκαιοι το μόνο που ξέρετε είναι να κάνετε είναι κριτική στον ΠΑΤΕΡΑ για τα λάθη του. Τώρα βέβαια βρήκαμε άλλο «θύμα» τον Βγενόπουλο, γιατί έτσι προστάζει ο Δημητράκης και ο Γκόντζος που δουλεύει σε site του Δημητράκη.!!!!!
    Δύο χρόνια πρόεδρος ήτανε, σου πήρε νταμπλ, διέλυσε την παράγκα ,οδήγησε τον «κρόκους» σε άτακτη φυγή ,αλλά εσείς οι δίκαιοι άνθρωποι οι γνήσιοι «ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΑΡΕΣ» έχετε κάνει σημαία σας τον ΜΕΛΙΣΣΗ και τον Κλέϊτον , μα τον Μπιάρσμιρ. Τώρα , αλλάξατε το ποιηματάκι με τις επιτυχίες της Ευρώπης. 30 χρόνια 2 ημιτελικοί και 2 προημιτελικοί θα έρθουν να αποτελέσουν άλλοθι για την κατάντια της ομάδας των 12 χρόνων.? Και στο φινάλε ο συγχωρεμένος ο Θόδωρος έτρεχε την ομάδα και όχι ο Καπετάνιος.!!
    Αλλά εσείς, φαίνεται ότι στα δύο χρόνια προεδρίας του ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΝΟ αυτό είδατε.
    Το νταμπλ σας χάλασε , τα 26.000 χιλιάδες διαρκείας και τα συνεχόμενα SOLD OUT σας χαλάσανε, η διάλυση της παράγκας σας χάλασε.
    Λες και εμείς που στηρίζουμε τον ΠΑΤΕΡΑ δεν αποδοκιμάσαμε τις συγκεκριμένες μεταγραφές, λες και είπαμε ότι ο ΠΑΤΕΡΑΣ ήτανε αλάνθαστος. Όλοι κάνουν λάθη το θέμα είναι η συχνότητα των λαθών.
    Αν βάλεις λοιπών στην ζυγαριά από την μία το νταμπλ , τα 26.000 διαρκείας τα συνεχόμενα SOLD OUT την διάλυση της παράγκας την άτακτη φυγή του κρόκους τον ΣΙΣΕ, τον ΚΑΤΣΟΥΡΑΝΗ, τον ΛΕΤΟ, τον ΖΙΛΜΠΕΡΤΟ και από την άλλη τον ΜΕΛΙΣΣΗ ,τον ΜΠΙΑΡΣΜΙΡ ,τον ΡΟΝΤΡΙΓΚΟ τον ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟ (τον υπολογίζει ο προπονητής) ,τον ΒΑΒΖΙΝΙΑΚ (ντοπέ) , και τον ΡΟΥΚΑΒΙΝΑ (πήρε ο ζητιάνος 700 χιλ. €), νομίζω ότι η ζυγαριά γέρνει σαφέστατα υπέρ του ΠΑΤΕΡΑ.
    Αλλά εσείς τα καλά, τα θετικά δεν τα είδατε, είδατε μόνο τα αρνητικά, μόνο τα λάθη. Για να μη σας κουράζω άλλο θα ήθελα πέρα από άμεση ή έμμεση κριτική στον ΠΑΤΕΡΑ να μας γράψετε τι είναι αυτό που έχετε νοσταλγήσει από την οικογένεια Βαρδινογιάννη, ιδιαίτερα του Τζίγγερ.!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος24/12/10 8:48 μ.μ.

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος24/12/10 8:50 μ.μ.

    "7 στα 30 και 1 στα 13. Το 1 στα 13 επί Τζίγγερ.!!".
    EITΕ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΕΣΑΙ ΕΙΤΕ ΟΧΙ Η ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΣΕΤΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΑΠΟ ΓΑΥΡΙΚΑ ΜΥΑΛΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ.
    ΣΤΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΚΑΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΟΛΥ ΑΠΟΕΝΟΧΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΣΤΗ ΠΑΡΑΓΚΑ. ΓΙΑΤΙ Η ΜΙΑ ΟΨΗ ΤΟΥ ΦΕΓΓΑΡΙΟΥ(Η ΦΑΝΕΡΗ) ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΛΕΣ, Η ΑΛΛΗ ΟΜΩΣ(Η ΣΚΟΤΕΙΝΗ)ΛΕΕΙ ΟΤΙ Ο ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΤΟ 90' ΔΕΧΤΗΚΕ ΑΠΟ "ΚΑΠΟΥ" ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΛΙΓΟ ΝΑ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΒΩ ΕΔΩ. ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΟΚ, ΑΝ ΟΧΙ ΑΝΑΠΑΡΗΓΑΓΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΙ ΛΙΜΑΝΙΣΙΟΙ.

    ΥΓ. ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΖΙΓΚΕΡ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΟΣΤΑΛΓΗΣΕΙ(ΑΛΛΗ ΚΑΣΕΤΟΥΛΑ ΤΟΥ ΓΑΥΡΟΥ ΕΡΠΕΤΟΠΟΥΛΟΥ) ΤΙΠΟΤΑ(ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΟΤΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΤΥΠΟ ΑΝΙΩΘΟ ΚΑΙ ΜΗ ΟΠΑΔΟ). ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΟ ΕΧΩ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΝΙΩΣΩ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΣΚΕΨΗΣ, ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΑ ΗΘΗ ΚΑΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΟΛΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ. ΤΕΛΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος24/12/10 9:32 μ.μ.

    Γιατί σε πονάει η αλήθεια? Έτσι είναι. 29 χρόνια και κάτι.... 7 πρωταθλήματα. Ένα κάθε 4 χρόνια.!! Και μάλιστα ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟ.....τουλάχιστον οικονομικά.!
    Το 1 στα 13 το έγραψε πλέον η ιστορία.! Οι αλλόθρησκοι ας λένε ότι θέλουν, σημασία έχει, πώς έστω και κάλπικα , το έγραψε πλέον η ιστορία.!!

    Όσο για το 90 , απλά σου αντιστρέφω τον συλλογισμό και να σκεφτείς κάποια πυρκαγιά ...... μήπως έχουν "ομοιότητες".??

    Και τέλος, ίσως και να ξέρεις , αλλά σίγουρα θα καταλάβεις πολλά (αφού θέλεις να μπλέξεις εξωποδοσφαιρικά γεγονότα) στα αφιερώνω.

    http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=565631

    http://adegia.blogspot.com/2010/05/blog-post_18.html

    http://aigio.org/2009/07/blog-post_5600.html {ποιοι πραγματικά κυβερνουν}
    ΚΑΛΗ "ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ" ..... και καλές γιορτές.!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος25/12/10 2:40 μ.μ.

    exete mperdepsei th mpoutsa me th vourtsa..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου