ΜΕΣΑ ΣΕ ΟΛΑ, ΚΑΙ ΑΥΤΟ..

Σαν να μην έφταναν τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί με τον τμήμα ποδοσφαίρου, σήμερα υπήρξε άλλο ένα σκάνδαλο κατά του Παναθηναϊκού. Πιο συγκεκριμένα η ομάδα μπάσκετ των γυναικών θα παίξει τους τρεις επόμενους αγώνες χωρίς κόσμο λόγο των επεισοδίων που έγιναν στον Βόλο.

Το αστείο (τραγικό) της υπόθεσης είναι,
 πως ο γαύρος βόλου δεν έφαγε καμία ποινή (παρα μόνο έγγραφη επίπληξη) για τα όσα συνέβησαν παρόλο που υπάρχει βίντεο που δείχνει πως τα επεισόδια άρχισε μερίδα οπαδών του βόλου που έριξαν καπνογόνο στους οπαδούς μας στο ημίχρονο.

Μάλλον πονάει κάποιους το ότι εμείς έχουμε έδρα και άλλοι δεν έχουν. Με νύχια και με δόντια προσπαθούν να μας κρατήσουν εκτός play-off. Οι τρεις επόμενοι εντός έδρας συν της άλλης είναι πολύ δύσκολοι αγώνες γεγονός που καθηστά αυτήν την απόφαση εξωφρενική.

Αναμένουμε να δούμε αν η ποινή είναι εφέσιμη.

Υ.Γ- Κοριτσάρες γερά, πρωτάθλημα ξανά.

Σχόλια

  1. Ανώνυμος20/12/10 6:55 μ.μ.

    ΜΑΓΚΕΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΣ ΜΙΑ ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΗΛΙΚΙΕΣ,... ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΧΩΝΕΨΟΥΝ ΤΑ ΓΑΥΡΟΕΙΔΗ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟΝΤΕΣ ΠΑΝΤΟΥ, ΣΤΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΩΝ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΩΝ ΤΣΑΤΣΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ, ΣΤΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ, ΣΤΗΝ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΔΥΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΠΑΝΤΟΥΥΥΥ!!! ΑΦΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΕΧΟΘΜΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΣΑΚΟΙ ΤΟΥ ΜΠΟΞ ΣΕ ΚΑΘΕ ΥΠΟΓΑΥΡΟ ΛΙΜΑΝΗΣΙΟ ΤΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ? ΕΥΓΕ ΣΤΙΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΕΣ ΨΥΧΕΣ ΠΟΥ ΛΙΑΝΙΖΟΥΝ ΤΟ ΚΩΛΟΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥΣ, ΕΤΣΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΝΕ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΓΑΜΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΜΕΙΣ....ΣΚΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΤΣΑΤΣΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ ΤΟΥΣ....ΠΑΟΟΟΟΟ ΓΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου